Acasă Jurnalul Bucurestiului Conferinte, Dezbateri Află la Zilele Biz cum au reuşit oamenii de afaceri din România...

Află la Zilele Biz cum au reuşit oamenii de afaceri din România să facă performanţă!

107
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Revista Biz organizează în perioada 14-18 noiembrie cea de a 15-a ediţie a evenimentului Zilele Biz,  la Hotel Novotel, Bucureşti. Ediţia “I SHOULDN`T BE ALIVE”, vine cu multe suprize şi cu OFERTA EARLY BIRD: 2+1! Oferta early bird s-a prelungit până pe 1 Noiembrie. Plăteşti două locuri, iar pe al treilea îl primeşti gratuit.

Cel mai puternic eveniment business-to-business din România împlineşte în acest an 15 ani de la lansare. Conferinţa este un maraton de cinci zile, ce va reuni cinci domenii de business  – Antreprenoriat, Inovaţie, Management, CSR, Media & Marketing.

Tema ediţiei din acest,  “I SHOULDN`T BE ALIVE”, îşi propune să prezinte cum au reuşit oamenii de afaceri din România să supravieţuiască şi să facă performanţă.

De 15 ani, evenimentul aduce pe scenă antreprenori, specialişti care inovează, manageri sau publicitari, oameni care au luptat, s-au reinventat şi au reuşit să arate că şi în România se pot face afaceri de succes, în ciuda tuturor piedicilor care pentru alţii reprezintă scuza perfectă de a renunţă. Sunt cei care pot spune oricând “I shouldn’t be alive!”, dar care, iată, nu doar au supravieţuit, ci au reuşit să facă performanţă într-un mediu atât de ostil, precum România.

Audienţă conferinţei este specializată pe fiecare zi, reunind peste 1000 de manageri, antreprenori, specialişti în comunicare, consultanţi, investitori, ONG-uri şi reprezentanţi media.

Conferinţă reuneşte nume puternice din domeniul de business local şi internaţional. Zeci de speakeri vor prezenta idei şi studii de caz, prin prisma experienţei lor, în săptămâna în care comunitatea de afaceri din capitală se reuneşte într-un context de knowledge sharing.

Între invitaţii din acet an se numără: Raoul Ros, Nokia România; Radu Bălăceanu, Foodpanda Romania; Codrean Pop, Farmec; Veronica Dogaru, Orange Romania; Mihai Marcu, MedLife; Cosmin Vladimirescu, MasterCard; Dana Demetrian, BCR; Claudiu Vrinceanu, Ministerul Economiei; Sergiu Mircea, Banca Transilvania, dar şi multi alţii.

Veţi putea afla în premieră poveşti despre succese şi ratări, lecţii de viaţă care schimbă destine de business şi va ajută să înţelegeţi în ce direcţie trebuie să mergeţi. Bineînţeles, experienţa este completată în fiecare zi de networkingul atât de necesar oricărui participant, indiferent de domeniul de activitate.

Detalii despre speakerii prezenţi la ediţia de anul acesta şi programul evenimentului găsiţi pe www.zilelebiz.ro şi pe Facebook event.

Evenimentul se află la cea de-a 15-a ediţie şi va avea loc în perioada 14-18 Noiembrie, la Hotel Novotel, Bucureşti.

*Pentru condiţiile ofertei early bird, va rugăm să contactaţi departamentul de evenimente la [email protected].

 

***

Despre Zilele Biz

Zilele Biz este primul eveniment de afaceri din România. Lansat în 2002, este cel mai puternic eveniment de business din ţară şi a reunit cei mai importanţi leaderi români şi străini,  CEO, GM şi profesioniştii care au impus ritmul şi tendinţele din domeniul afacerilor din ţara noastră.

Ediţia Zilele Biz 2016 are loc în perioada 14-18 noiembrie 2016 la Hotel Novotel şi reuneşte, timp de cinci zile, sute de manageri şi antreprenori într-un eveniment unic care analizează tendinţele în cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovaţie, Management, CSR şi Media&Marketing.

Program: Antreprenoriat I Inovaţie I Management I CSR I Media&Marketing
Mai multe detalii despre program şi speakeri se regăsesc pe site-ul evenimentului Zilele Biz. Pentru detalii şi acreditări de presă, va rugăm să ne contactaţi la adresa de mail [email protected] sau telefon: 0371.34.94.01.


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here