Acasă Jurnalul Bucurestiului Anchete Alertă roșie: Ei Încă au de Gând să Fure Alegerile!

Alertă roșie: Ei Încă au de Gând să Fure Alegerile!

47
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Articol aparut prima data aici: http://stateoftheworldreport.com/

REZUMAT: Acestia (democratii adica) au inca de gând să fure Arizona și Michigan, și apoi sa utilizeze puteri speciale pentru a schimba 9 voturi electorale departe de Atu. EXISTĂ UN MOTIV PENTRU CARE AU REFUZAT SĂ FACĂ TOTALURILE OFICIAL. ACEST LUCRU NU ESTE TERMINAT ÎNCĂ (ALEGERILE)

arizonalate

Trump a câștigat Arizona. De ce nu a fost făcut oficial anuntul? Trump a câștigat Michigan. De ce nu a fost făcut oficial anuntul? Acestea sunt inca (?!) in faza de… asteptare contează “neoficial” de ce? Acest lucru ar putea fi răspunsul:


Următorul text a fost postat pe un forum popular:

Am scris acest lucru nu pentru a nu alarma, ci pentru a informa. Cred ca, Kabala este de gând să încerce să fure la alegeri, și vă voi descrie cum au de gând să facă acest lucru mai jos. Cu aceste informații cred că avem nevoie să ne ducem cu vigoare, să sustinem și sa prevenim ceea ce Kabala planifica. Am inclus informațiile de mai jos detalii despre acțiunile pe care le puteți face pentru a ajuta la a oprirea lor.

În prezent, există 3 state care nu au declarat un câștigător al alegerilor prezidențiale. Statele Arizona, Michigan și New Hampshire.

Am făcut niște săpături. Pe hartă electorală, verificarea pe fiecare secție, în fiecare stat, la toate secțiile de votare; sunt complet raportate. Nu este nimic, prin urmare, de la a opri oficialii din aceste state si de a declara un câștigător(altul decat cel real!).

Daca ne uităm la alte surse de informații, cu toate acestea vom obține rezultate diferite. Pentru Arizona, [link results.azcentral.com] arată că 2 secții de votare NU sunt raportate. Există 1467 secțiile de raportare din 1469. Ceea ce este corect? De ce Secretarul de Stat nu a declarat un câștigător?

Pentru Michigan, se pare că toate secțiile de votare au raportat, totuși, nu există niciun câștigător care sa fi fost declarat. Puteți merge la NY Times hartă interactivă, si sa vedeti ca sunt listare pentru Trâmbița Killary victoria cu șansă de 92%, aka probabil… nu, chiar foarte probabil.

Și același lucru si pentru New Hampshire, 100% din secțiile de votare nu au raportare. Încă nu au sunat.

AICI ESTE PLANUL LOR – Cabala intenționează să fie o întârziere in aceste state, atunci intra ei in vigoare si povestesc cum au găsit ei “lipsa niste buletine de vot” și comuta toate aceste state să castige rapandula de Killary. Asta nu va face o galagie prea mare în știri pentru ca Trump a câștigat deja alegerile(?!).

DAR APOI – Acest lucru lasă sa se inteleaga ca Trump a crescut cu doar 9 voturi. Și au creat deja ideea că TRUMP a PIERDUT VOTUL POPULAR – DECI … o majoritate de americani au vrut-o pe Trompeta Killary. Ei vor avea in vigoare 9 voturi in plus (merge la Casa, si Ryan o “selectează” pe Killary) sau 10 Alegători să-și schimbe voturile pentru Killary (mită sau votul popular a fost pentru Hillary, amenințarea morții – poate, fotografii de la alte persoane cum ca Trompeta Killary nu l-a/ia ucis).

ȘI APOI – Trompeta Killary este declarata ca Președinte. Mass-media va spune ca acest lucru este șocant, dar ca este corect ca ea “a câștigat votul popular”!

DECI, ce să fac? Unu, avem nevoie ca acest subiect sa ramana pe ordinea de zi. Apoi, avem nevoie pentru a începe răspândirea acestei știri, astfel încât oamenii sa fie conștienți de acest lucru, așa că acest lucru nu este surprinzător, atunci când se executa planurile lor. Apoi, oamenii au nevoie să contacteze birourile Secretarului de Stat de mai jos și sa afla informații despre motivul pentru care Secretarele nu au declarat un câștigător. Avem nevoie ca aceste persoane ale statului să declare un câștigător. Trump va urca până la 27 de voturi electorale și ar fi prea greu pentru a forța 36 Alegătorii să vina cu voturile lor pentru Killary.

Ne-am bucurat, de relaxare, apreciind-o ca pe restul de epuizare al acestor alegeri. DAR NU ESTE CU PUTINTA. Hai să ne facem datoria și sa forțam această problemă acum. Nu putem lasa să-i fure alegerile. Ne-am castigat PRESEDINTELE … dar NU este ÎNCĂ OFICIAL! NU PANA NU AJUNGE LA LOCUL DE MUNCĂ!


Biroul Secretarului de Stat din Arizona
602-542-8683
1-877-VOTUL
[link-ul de la www.azsos.gov (secure)

Biroul Secretarului de Stat din Michigan
888-SOS-MICH; 888-767-6424

Biroul Secretarului de Stat din New Hampshire
Telefon: 603-271-3242
Fax: 603-271-6316


Răspunsul meu: PUTEȚI PARIA PE ACEASTA SITUATIE, ASTA ESTE ceea CE AU de GÂND SĂ FACA DACĂ OAMENII NU SAR PE ACESTIA SĂ-I OPREASCĂ LA TIMP. EI VOR FURA IN CELE DIN URMĂ PE TOATĂ LUMEA PENTRU CA S-AU ÎNTORS ATUNCI CÂND NIMENI NU MAI ESTE ÎN ATENT LA ACEASTA MISCARE.

Nu există nici un alt mod de a explica de ce aceste state nu au raportat încă rezultatele cu excepția cazului în care acestea sunt gata sa “voteze” pentru a face finală platforma și a FURA ALEGERILE!

http://stateoftheworldreport.com/


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here