Au fost alegeri! "Mitomanii de stânga" i-au învins pe "ciorditorii de dreapta"!

  75
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  Militarii pot fredona linistiti “Vin ai noștri, pleacă ai noștri!”

  Publicat de Ordinul Militar “R-26500 Elita”

  Iar niște români mai altfel, dorind o clasă politică nouă, nu i-au votat nici pe unii, nici pe alții. Fapt pt. care au reușit să trimită în Parlament o formațiune politică ai cărei membri sunt dovediți public ca fiind sponsorizați la greu de George Soros, fondator al unor “republici paralele” în interiorul unor state. De fapt doar în România a reușit, alte nații precum cea americană trezindu-se la timp. Așa că românii mai altfel, în dorința lor nestăvilită de schimbare a clasei politice, au reușit să expedieze în Parlament și pe soldații lui Soros care se alătură astfel tradiționalilor noștri mitomani de stânga și manglitori de dreapta. De stânga sau de dreapta susțin ei că ar fi, realitățile din ultimii ani dovedind însă că în România nu există niciun fel de politici de dreapta sau de stânga. Politici de stânga înseamnă pe scurt, totul către stat, totul de la stat. Politici de dreapta înseamnă tot pe scurt, nimic către stat, nimic de la stat. Ori ai noștri, au amestecat stânga cu dreapta rezultând o doctrină unică și care sună cam așa: fraierii dau la stat, iar deștepții sug numai de la stat!

  Despre ce să mai discutăm? Despre patriotismul și naționalismul românilor? Din nou este egal cu zero. Dovedit prin faptul că românii au  dat iar cu flit formațiunilor politice care visează Românii Mari, reînvierea diverselor sentimente patriotice, păstrarea tradițiilor și identității naționale, respectul față de familie sau față de istorie și altele asemenea. Ca atare, românii nu au dorit ca în Parlament să intre vreun patriot sau vreun apărător al valorilor de altădată al acestui popor.

  În schimb, asistăm la altceva! Deși ultimul recensământ a prezentat o populație de etnie maghiară în scădere, procentajele de reprezentare în Parlament ale acestei etnii au crescut. Ceea ce nu înseamnă că populația de etnie maghiară a intrat subit în creștere demografică. Ci doar faptul că un număr important de români au votat cu reprezentanții etniei maghiare! De ce așa? Nu cunoaștem. Cel mai probabil fiind din lehamite față  de prestația partidelor tradiționale românești.

  Încercăm să tragem linie și să adunăm! P.N.L. s-a autoruinat! Era de așteptat. Românii au sancționat această formațiune politică dintr-un motiv simplu. Asocierea acesteia prin fuzionarea cu sectanții portocalii ai fostului P.D.-L. care au măcelărit români în anii 2011-2012. Ar mai fi poate și un motiv secundar. Am stabilit doar că politici de dreapta înseamnă în esență, nimic către stat, nimic de la stat! Or, P.N.L a dovedit că politicile sale nu au nicio legătură cu dreapta autentică, liberalii mioritici transformându-le în altceva, respectiv în nimic către stat, totul de la stat! Românii nu s-au lăsat înșelați nici de garda fanatică a fostului partid portocaliu, revopsită în formațiunea politică numită Mișcarea Populară. Sectanții portocalii au încasat-o masiv peste ochi de la români. Cu toate acestea, au reușit totuși să iși strecoare câțiva practicanți în Parlament. Inclusiv pe starostele acestora, Traian Băsescu! Cu voturi mai mult furate printr-un siretlic electoral, respectiv de prin Republica Moldova

  Ce sa mai aducem in discutie? Numita diaspora! Denumirea atribuita este oarecum incorecta sau mai bine zis fortata. Fie vorba intre noi, adevarata diasporă este ca și inexistentă. fiind formată dintr-un număr redus de cetățeni de origine română stabiliți definitiv în alte state. Or, ai noștri când definesc diaspora bagă la grămadă și pe cele 5 milioane de romani alungati de foame de prin Romania (care nu sunt cetățeni ai statelor în care lucrează și nici măcar nu intenționează să devină), ba chiar și pe militarii români aflați în misiuni. În sfârșit, nu am fi adus in discutie numita diaspora, daca nu ne-ar fi atras atentia un anumit interlocutor intr-unul din materialele anterioare. Care isi imagina probabil ca românii din străinatate ar fi atât de excitati de politica din România, încât ar vota cu milioanele. Aiurea! Cel mai mare procentaj al românilor din străinătate care au votat vreodată a fost de 3.75% in anul 2009, la alegerile prezidentiale. Si aceasta numai dupa ce sectantii portocalii au pulsat cate 20-50 euro la fiecare votant, mai mult din jumatate dintre ei fiind adunati cu autobuzele de prin parcuri si de prin taberele de nomazi situate pe la periferii si  dusi sa voteze la ambasade, intr-o organizare mai abitir decat la Teleorman! La prezentele alegeri votand sub 2% dintre romanii din numita diaspora. In ceea ce priveste votul prin corespondenta, românii din străinătate au dovedit aceeași lipsă de interes, iar reclama pt. acest tip de vot s-a dovedit doar o mare fâsâită. Doar 4 000 au apelat la aceasta forma de vot, iar 1/2 din buletine au fost și anulate, fiind completate in mod eronat! Desigur insa ca banii alocati de la buget pentru organizarea alegerilor cu milioanele de votanti-fantomă din numită diaspora,  au fost spalați în totalitate! Banii alocați fiind de fapt șmenul principal al celor isterizați de importanța votului românilor din străinătate, și nicidecum vreun interes pentru concetățenii noștri alungați de atâta bine, pe meleaguri străine!

  Și un ultim aspect cu caracter general! Îi vizează pe militarii atacați veșnic de diverși egalitariști pe motiv militarii că ar avea privilegii, întrucât ar beneficia de pensii de serviciu! Ai dracu’ egalitariști. La aceste alegeri nu a mai făcut niciunul gâlci urmare a faptului pe când ei au privilegiul de a candida și a fi aleși, militarilor le este interzis acest drept fundamental și constituțional. De parcă militarii ar fi negrii României.

  În concluzie, mitomanii de la P.S.D. au câștigat totul! De ce s-a intâmplat astfel? Este foarte greu de apreciat. Dar cel mai probabil, nu din prea multă dragoste a românilor pt. P.S.D. Ci din alte motive. Un motiv ar fi acela că prin prestația lor, ceilalți din așa numită tabără de dreapta, i-au dezgustat sau i-au speriat pe români urmare a unor politici și a unor declarații incisive. Sau ambele. Un alt motiv și care nu mai poate fi ascuns de oficialitățile din România oricât ar încerca, este sărăcia. Cunoscut fiind faptul că cea mai parte a electoratulului care voteaza în mod tradițional pe social-democrați, este sărac lipit pământului. Îngrijorător este faptul că procentajul masiv acordat social-democraților, demonstrează că flagelul sărăciei a atins cote alarmante în România. Un alt motiv poate ar fi și acela că românii de rând s-au săturat să fie conduși de vedete cu aere de Bruxelles, Berlin sau Washington, în timp ce milioane de români au tot WC în fundul curții. În sfârșit, un ultim motiv și care este legat de cel anterior, ar purtea fi și acela că românii încep să se îndoiască din ce în ce ce mai mult de propaganda proliferată agresiv de zona politică de dreapta în ultimii ani privind implantarea valorilor europene și euro-atlantice în România. Rezultatele pragmatice fiind doar o sărăcire din ce în ce mai accentuată a românilor și despre care am discutat deja, plus 1/4 din populație nomadă prin alte state!

  De ce mitomanii de la P.S.D.? Aici este o problemă pe care o cunosc extrem de bine militarii in rezerva/retragere! Sau ar trebui să o cunoască! P.S.D. este în realitate la putere, continuu, începând cu data de 7 mai 2012. Având deja de 4 ani majoritatea în Parlament. Doar că acum acea majoritate se va extinde. În cei 4 ani în care  P.S.D. a fost tot jupân, cei în rezervă/în retragere ne-am confruntat cu anumite situații, care dovedesc din plin faptul că  P.S.D.:

  1]. Fabrică legi cu titlu pozitiv, dar cu un conținut gol, ambiguu sau chiar contrar celor sugerate de titlu. Un exemplu? Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat care în forma sa originală sare efectiv din schemă revenirea la pensiile militare de stat și a personalului pensionat anterior anului 2011. Vă readucem aminte că legea menționată are în forma sa inițială niște prevederi generice privind recalcularea și a pensiilor personalului pensionat anterior anului 2011, însă termenul de aplicare este unul evaziv care poate fi la fel de bine si la Paștele Cailor!

  2]. Fabrică legi cu titlu înșelător care sugerează că ar îndrepta stări de lucruri. Realitatea fiind însă că ceea ce pretinde P.S.D. că ar repara cu stânga, îți ia pe partea cealalta cu dreapta. Exemplu? Legea nr. 241/2013 prin care P.S.D. a simulat că  reîntregește pensiile diminuate ale militarilor în regimul portocaliu. Dovada este in textul legii, unde prin Art. 1 (1) P.S.D. chiar a reintregit pensiile celor in cauza, insa prin Art. 1 (4) le-a “inghetat” pe viata, prin taierea oricarei indexari ulterioare. Rezultatul final urmare a algoritmului fiind nicio pierdere pt. buget, iar pt. pensionarii in cauza – revenirea la situatia intiala de diminuare (fiind evident ca stagnarea cuantumului prin neacordarea indexarilor, constituie doar o metoda ordinara de recuperare a sumelor acordate cu titlul de reintregire).

  3]. Își anulează sau își torsioneaza în mod radical propriile proiecte legislative. Problema este binecunoscută de militarii cu pensii diminuate in regimul portocaliu. Poate ne readucem aminte anul 2012. Mai tineti proiectul de lege initiat printre altii si de celebra Olguta Vasilescu? Cand P.S.D. era in opozitie? Este vorba despre faimosul proiect de lege PL-x 102/2012 care avea sa devina franjuri in final prin Legea nr. 112/2012. Aici este procesul legislativ complet. Ce observam? La data de 23.04.2012 cand PSD se afla inca in opozitie, proiectul era adoptat de Senat in forma initiala, iar actul normativ legifera 2 lucruri simple: reintregirea completa a pensiilor diminuate (curat, fara ţeapa care avea sa apara in Legea nr. 241/2013) si returnarea tuturor sumelor de bani retinute de regimul portocaliu). Aceasta este forma adoptata de Senat. In mai 2012 a venit Ponta la putere. Iar in iunie 2012, oamenii lui Ponta din Camera Deputatilor au facut zob proiectul deja adoptat de Senat. Nu a mai ramas din proiect decat titlul, asa cum demonstreaza Legea nr. 112/2012 care a torsionat complet proiectul initial al acesteia.

  4]. P.S.D. mimează că ar face opoziție dușmanilor de dreapta. Sub forma unor artificii juridico-financiare extrem de inselatoare pentru un neavizat. Dar care au ca rezultat final material, tot ca cel al dușmanilor de dreapta! Exemplu? Celebrul Art. 40 din O.U.G. nr. 57/2015.  Conceput de dușmanii de dreapta, respectiv de Guvernul Cioloș. Procesul legislativ este aici! Stiti ce au facut senatorii PSD? Au facut …ahatul praf! Au mimat că fac opozitie dușmanilor de dreapta! Dovada? Legea de aprobare a O.U.G. nr. 57/2015 asa cum a fost adoptata cu 2 maini si de senatorii P.S.D. Va readucem aminte ca O.U.G. nr. 57/2015 prevede un plafon maxim al pensiilor militare de 85% – la care se adauga Ordinul Meritul Militar si contributia la pensia suplimentara. Ce au facut cameleonii de la P.S.D.? Senatorii au readus plafonul maxim la 100%. Numai că in plafonul maxim de 100% au introdus cu de-a valma si Ordinul Meritul Militar si si contributia la pensia suplimentara. Adica tot ca la Ciolos iese rezultatul final! Ba, dacă o luam la amanunt, in varianta lui Ciolos anumite pensii pot depasi cu cateva procente 100%. In varianta senatorilor, nici Zdrulea nu poate depasi 100%.
  5]. P.S.D. mai are un nărav. La inceputul mandatului – pt. a simula ca onoreaza ceva promisiuni electorale sau atunci când începe să își erodeze imaginea, aruncă pe piață proiecte de legi sau chiar adoptă legi cu tentă pozitivă pentru cetățeni, dar cu termen de aplicare care să pice neapărat în cârca viitorului Parlament sau viitorului Guvern. Cum s-a intamplat de exemplu, in cazul Legii nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat. A fost aruncată pe piață înainte de alegerile parlamentare din 2012 și abia după 4 ani a intrat în vigoare. P.S.D. pasând însă responsabilitatea aplicării legii către guvernului dușmanilor de dreapta,  care au violat un pic legea prin Art. 40 din O.U.G. nr. 57/2015 inaintea ca aceasta sa mai poata intra in vigoare in forma sa initiala. Fara ca parlamentarii P.S.D. sa schiteze vreun gest că ar fi deranjați de violurile asupra propriilor legi, săvârșite de guvernul dușmanilor de dreapta!
  6].  Ar mai fi ceva, dar nu neapărat legat de practicile P.S.D., ci mai mult de (in)cultura electoratului P.S.D. Electorat din care fac parte si multi militari, A.N.C.M.R.R. avand si un protocol oficial de sustinere a P.S.D. Astfel, am constatat valuri întregi de militari in rezerva/retragere – susținători sau simpatizanți ai P.S.D. care condamnă O.U.G. nr. 57/2015 în integralitatea acesteia, considerand ca este o emanatie exclusiva a Guvernului Ciolos! Numai ca nu este deloc asa! Această O.U.G. nr. 57/2015 este in realitate o ordonanta care se emite anual de catre toate guvernele – de la Boc, la Cioloș. Este de fapt o ordonanta care reduce cheltuielile bugetare, iar fiecare guvern a tăiat de unde a putut. Adică a emis-o și Ponta cu frenezie, anual, cât timp a fost premier. Descoperim acest lucru numai daca citim primul paragraf din O.U.G. nr. 57/2015 si in care scrie negru pe alb că O.U.G. nr. 57/2015 inlocuieste cu imbunatatiri O.U.G. nr. 83/2014 a Guvernului Ponta. Iar daca dam o raită prin O.U.G. nr. 83/2014, descoperim ca Ciolos a plagiat-o in proportie de peste 95%. Elementul de imbunatatire adus de Ciolos, fiind doar ca ne-a bagat si pe noi in malaxorul multitudinilor de taieri bugetare. Dacă găsim și în O.U.G. nr. 83/2014 a Guvernului Ponta prevederi ostile militarilor? Dar – bineinteles, de exemplu si Ponta, la fel ca si Boc sau ca Ciolos, a dispus anual prin ordonante – prin derogare de la Legea nr. 284/2010 a salarizarii unitare, sa nu fie aplicati noii coeficienii din legea salarizarii si militarilor, acestia ramand cei din anul 2009. Sau sa nu fie acordate ajutoarele cuvenite militariloe cf. aceleiasi  Legi nr. 284/2010 a salarizarii unitare. Sau de exemplu, Art. 34 din O.U.G. nr. 83/2014 a Guvernului Ponta, face misto ca si Art. 15 din O.U.G. nr. 57/2015 a Guvernului Ciolos de catre cetanii carora justitia obliga statul sa le acorde diverse drepturi banesti: in 5 ani calculati din anul urmator obtinerii hotararii judecatorsti, transele din primi ani  avand valori de caterinca: 5%, 10%. Si nu numai, acelasi articol face misto de fapt de intreaga justitie, apropo de statul de drept. Ca atare, noul guvern P.S.D. va emite in aceasta luna, o noua O.U.G. nr. 57/2015 cu aplicare pt. anul 2017 si care va fi plagiată dupa Cioloș, în proporție de peste 95%. Care la randul lui a plagiat-o dupa Ponta. Iar Ponta a plagiat-o după Boc.  Urmând ca și mitomanii P.S.D. să îmbunătăească renumita ordonanta, cu noi victime! Cu o probabilitate destul de mare – tinand cont de calendarul desemnarii guvernului, ca noul guvern sa nu isi intre in atributii decat la inceputul anului viitor. Astfel incat Ciolos sa emita in aceasta luna,  o ordonanta similara O.U.G. nr. 57/2015, cu aplicabilitate pentru anul 2017. Ordonanta pe care noul guvern P.S.D o va prelua și respecta, desigur, cu sfintenie – asa pt. continuitate si stabilitate, fara sa clintească o literă din ea! 

  Vă readucem aminte că la acest moment, O.U.G. nr. 57/2015 creată de dușmanii de dreapta și cosmetizată de senatorii P.S.D. de a ieșit tot ca Cioloș, se află la Camera Deputaților. Cu majoritate P.S.D. Deputatii PSD fiind cei care vor lua decizia finală!

  Faptele le-am prezentat! Istoricul il cunoaștem! Realitatea demonstrând că am scăpat (temporar) de “ciorditorii de dreapta” și am rămas până la proba contrarie, doar cu “mitomanii de stânga”! Totul semănând izbitor cu celebrul cântec al lui Victor Socaciu “Vin ai noștri,  pleacă ai noștri!” Mama lor la toți!


  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here