Bădălău – președintele executiv al PSD s-a dat cu Rețeaua Progresistă. Într-o Scrisoare Deschisă Bădălău cere "regionalizarea" şi "o foarte intensă colaborare a PSD-ului cu partidele PROGRESISTE din Europa Centrală şi de Est"

UMBRA LUI SOROS ÎN PSD

imageObservați cum, singuri, ies unul câte unul, ca traşi cu cheița, şi se declară de bună-voie şi nesiliți de nimeni:

PROGRESIŞTII INTERNAȚIONALIŞTI

DIN ROMANIA

1. Şeful SRI, Eduard Hellvig s-a autodeclarat recent adept al neomarxistului Karl Popper, părintele şi ideologul progresismului internaționalist, creatorul ideologiei “pas-cu-pas” a progresismului globalist, pe care SOROS se chinuie de decenii s-o implementeze peste tot prin lume (ideologie cunoscută sub numele de “inginerie socială de fragmentare” – în engleză: “piecemeal social engineering”)
2. Ex-ministrul Dacian Cioloş s-a autodeclarat “progresiv” înainte de alegerile din 2016 (ăsta nici măcar nu s-a obosit să traducă, cât de cât cu sens, termenul “progressive” din engleză în română.). De altfel Cioloş era demult băgat în ONG-ul Progresist şi Globalist, “Friends of Europe”, un ONG finanțat de SOROS şi condus de celebrul Bilderberg Etienne Davignon, cel care a prezidat de mai multe ori Reuniunile Grupului Bilderberg (că tot vă mint ei cum că Grupul Bilderberg şi derivatele sale n-ar avea nici o treabă cu politica).
3. Presedintele “tuturor romanilor” Klaus Iohannis s-a declarat “mândru şi onorat”, să fie membru al organizației progresiste ECFR (European Council on Foreign Relations), acolo unde şef e Bilderbergul Carl Bildt. Iar acum,
4. Nu mai putin celebrul Bădălău, de la Giurgiu, şeful executiv al PSD, vrea o strânsă colaborare a PSD-ului cităm: “cu partidele PROGRESISTE din Europa Centrală şi de Est”, propunând nici mai mult nici mai puțin prin acest apel halucinant, un fel de front progresist-internaționalist central şi est european…

Desigur lista e mult mai lungă. Sunt peste 22.000 de astfel de indivizi prin România, cf. NAȚIONAL.RO (Mult mai putini in aparenta decat Khazarii veniti pe tancurile Rusiei bolsevizate in prealabil si bine insangerata tot de ei!)

image

Statul Paralel Progresist a trecut la destructurarea completă a PSD-ului, înainte de alegerile prezidențiale din România. Statul paralel nu-şi poate permite riscul ca un neprogresist să ajungă preşedintele României.

Nu avem nici o treabă cu Dragnea!!!

Considerăm ca fiind odios ceea ce face Dragnea prin mutarea contribuțiilor patronilor pe spinarea angajaților (pentru a privatiza mai apoi asigurările de sănătate către asiguratorii privați internaționali), aşa cum tot odios e, ba chiar miroase rău a Trădare de Țară, menținerea redevențelor la nivel de bacşiş prin noua lege a redevențelor care se tot pregăteşte, aşa cum dreptul oricărei persoane de a dispune de ea însăşi e călcat în picioare de noua lege a vaccinării cu forța etc. etc. etc.

Dar, nu de Dragnea e vorba aici. Aşa cum nu de Shhaideh, era vorba, când Iohannis a refuzat-o fără motiv, doar pentru ca Sistemul Paralel Progresist să-şi impună cu mâna lui Dragnea, un Cenuşiu ca prim-ministru.

Aici e vorba, de acapararea completă a ultimului partid necontrolat complet de rețeaua progresistă în România.

Sună halucinant să spunem asta despre partidul, inițial post-cominternist (partid cu care nimeni din redacție nu a votat niciodată), partid emanat din FSN-ul moscovit plin de agenții GRU, KGB şi PCUS ai Moscovei, dar oricine analizează corect şi cu capul limpede actuala situație din România, ne va da dreptate:

PSD-ul deşi infiltrat cu mulți Cenușii inflitrați de Sistem de tip Tudose, Grindeanu, Ciolacu, Vlase, Georgian Pop, etc, şi cu mulți alții, cu aceleaşi cursuri şi doctorate pe la SRI…şi cu mulți tineri ONG-işti progresişti, de tipul lui Manole şi Negrescu, PSD-ul a ajuns astăzi să fie Ultimul Partid (semnificativ) necontrolat în totalitate de Rețeaua Progresistă din România

Oricât vi s-ar părea de ciudat ultimul bastion împotriva progresismului din România a rămas să fie reprezentat de Dragnea, Firea, Olguța Vasilescu, Carmen Dan şi de penibilul şi fricosul Codrin Ştefănescu (deşi acesta din urmă, i-a ridicat unele ode penibile cenuşiului Tudose şi a făcut afirmații mizerabile legate de “nivelul minunat al redevențelor”).

Aceasta e realitatea României de azi!!!

Cei de mai sus şi alți câțiva mai minori sunt ultimul bastion politic, aflat parțial la putere, care se mai opune oarecum progresismului internaționalist şi Statului Paralel impus de acesta.

“Defecțiunea” de acum a lui Bădălău, care a trecut cu arme şi bagaje, în tabăra infiltraților Cenușii din PSD, tabără condusă de Tudose şi controlată de Sistem, este încă un pas spre controlul total al PSD-ului de către Rețeaua Progresistă

Pentru cine mai are inca dubii iată pasaje din Scrisoarea Deschisă lansată de Bădălău

1. “Primului-Ministru (n.r. adică Cenuşiului Tudor, drona infiltrată a Sistemului Progresist) trebuie să-i fie asigurată” … o restructurare a Guvernului, o cerere clară, ca de acum încolo, toți miniștri să fie impuşi de Cenuşiului Tudose adică de Statul Paralel.

2. Bădălău propune apoi în aceeași scrisoare “reforma administrativ teritorială” adică Regionalizarea țării cerută insistent de federalista UE, cerere urlată recent şi de progresistul Werner Iohannis. Pentru cine mai avea dubii, după acest pasaj e clar pentru oricine că acest Bădălău face jocurile Rețelei Progresiste, euroregiunile în legătură cu care Bădălău şi Werner urlă ca să se înființeze, nefiind altceva decât “viitoarele județe” ale Federalistei UE, care are în plan dezintegrarea statelor naționale şi dizolvarea lor într-o “federație UE-istă de euroregiuni”. Norocul face să fim protejați de Constituția noastră care nu le prevede şi pe care progresiştii vor s-o schimbe ca să le introducă.

3. Mai mult, ca să vă dați seama cine vorbește prin gura acestui Bădălău, acesta cere nici mai mult nici mai puțin “o foarte intensă colaborare a PSD-ului cu partidele PROGRESISTE din Europa Centrală şi de Est”. Pentru cine nu ştie Toate aceste partide progresiste din estul Europei ca şi de aiurea, sunt toate soroşiste, globaliste, internaționaliste, neomarxiste şi ateiste.
Cu alte cuvinte “Progresişti şi Soroşişti din Toate Țările Uniți-Vă!” acesta e apelul lui Bădălău, către oamenii din PSD.

Ştirea

Bădălău le cere membrilor PSD să restabilească democrația în partid și vorbește despre o serie de decizii controversate luate de PSD în ultimul an, multe dintre observații putând fi catalogate ușor ca atacuri la adresa lui Liviu Dragnea.

“Pas cu pas partidul nostru a acceptat suspendarea democrației interne, iar acest lucru a fost o eroare pe care trebuie să ne-o asumam”, arată președintele executiv al PSD, Niculae Bădălau, într-o scrisoare deschisă adresată conducerii partidului.

“Biroul Permanent National trebuie sa redevina forul de conducere executiva a partidului”, le mai transmite liderul PSD.

Bădălău mai arata ca e nevoie de “reconstructia ideologica a partidului”.

Iată scrisoarea: