Bocitoarele televizate si alegerile din SUA

  65
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  • 4
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
   4
   Shares

  Ii vedeam inca de acum cateva saptamani cum ranjeau la gandul ca totul va fi bine si ca matracuca de Killary va castiga.

  Tot establishment-ul local suradea fericit ca totul va fi bine, ca totul va merge OK, ca totul e deja dinainte aranjat ca nu are cum sa iasa altfel si focurile de artificii din noaptea americana a alegerilor vor consfinti din nou locul, rolul si jocul lor pe scena politica romaneasca.

  Dar Dumnezeu, probabil satul de toata aceasta manarie de doi bani si de acest circ considerat de multi ca practic interminabil, a zis brusc: “PAS” ca la poker si a incheiat stagiunea de Democratie 2.0 varianta Reloaded, adica la fel de brusc precum a si inceput.

  Acum, aceleasi vedete, de acum cateva saptamani ale posturilor locale, se vor tangui lung si profund, cu lacrimi de crocodili in ochi si ceapa in maneca pentru efecte rapide, pe la mai toate televizoarele, incingand cu lacrimile lor televizoarele din fata celor cu mana amortita pe telecomanda din mana, dar… degeaba, jocul s-a sfarsit, e finita la comedia, s-au schimbat stapanii si e de rau.


  Vin alegerile, alegerile noastre.

  Ei si, veti zice. Dar nu mai e asa.

  Cel care pana mai ieri dadea ordine secretarului de stat american Killary ar putea in curand sa primeasca suturi in partea dorsala. Si el si acolitii si acoperitii lui din toata Romanica. Si sunt ei multi si patati precum dalmatienii, toti ascunzand de fapt un trecut, acelasi, fie el comunist, fie comunist-securist, ca doar khazarii nu-si uita trecutul si slugile. Si atunci sa te ti distractie si la noi. Ceea ce pana mai ieri parea imposibil azi s-a adeverit. S-ar putea adeveri si la noi!

  “Valorile” lui jegoase si abjecte, gen homosexualitate, pedofilie, insotite de adevarate parazi ale nefirescului si grotescului, urmarind distrugerea traditiilor, religiei, natiunii, granitelor si tot tacamul, el, zeul mizeriei umane, tocmai el, Soros, maretul s-ar putea trezi brusc fata in fata cu victimele actiunilor sale. Si daca Romania ii iarta cu nonsalanta pe mai toti imbecilii care au facut rau tarii si poporului, de la Iliescu incoace, America are o cu totul si cu totul alta politica fata de acesti indivizi. Asa ca zilele lui de glorie in State se apropie vertiginos de sfarsit. Un sfarsit firesc si pe masura faptelor sale.

  Si la noi, tovarasa Pruna, ministresa macovista, cea care pana mai ieri ameninta sa-i aresteze pe toti cei 3 milioane de romani care semnasera pentru familie asa cum e ea lasata de la Dumnezeu, adica din barbat si femeie, isi va schimba mai mult decat cert si directia si cursul, altfel, cine stie ce ar putea sa se mai intample… cate ceva, pe undeva, pe acolo.

  Bananarama isi va incheia spectacolul undeva la inceputul anului viitor si atunci probabil ca justitia americana, cu motoarele turate la maxim va analiza si minciuna, si sperjurul, si pedofilia din jurul democratilor, clintonilor si acolitilor lor din umbra. Iar ce va iesi la suprafata va fi mai negru decat dracu’ dupa cum se pare. Iar scandalurile din timpul campaniei doar au ridicat un colt al presului. Daca ridica tor o sa fie jale!

  Si daca se va gasi ceva, cat de mic, care sa justifice emiterea unui mandat, executorii il vor duce cu siguranta la indeplinire, nu de alta dar s-au saturat de democrati si de democratia lor pana-n gat.

  Si lumea va rasufla mult usurata daca maleficul personaj, cel condamnat chiar de statul al carui etnic este isi va gasi in cele din urma binemeritatuul loc in celula sa dintro inchisoare de maxima siguranta, sau poate ca mai rau, o injectie letala, asa de invitatie in imparatia celui pe care l-a slujit de atatia amar de ani.

  La noi insa, totul va fi ca si pana acum, sau, cine stie, poate ca odata treziti din reverie si cu papusile conducatoare blocate in corzi si sfori de schimbarea stapanilor de la Washington, romanii vor face si ei ochii mari, si vor incepe sa gandeasca si la ce trebuie: pastrarea proprietatii pamantului, oprirea taierii padurilor, incetarea circului mediatic si atacarea problemelor stringente, samd. Indepartarea ambasadorilor ale caror declaratii au facut mai mult rau decat bine tarii si idealurilor de unire ar fi un prim semn favorabil.

  Ciolanis, proaspatul membru al partidului dovedit furacios acum insa furacios si de sigle pesediste, PNL adica,  isi va continua si el probabil nestingherit discursul cu limba lui de lemn dar si aici ceva, ceva tot se va schimba, el, discursul adica, va veni pe  pentru o vreme doar de la masa lui Merkel cea virtuoasa, cea din gasca ramasa inca bine infipta pe la Bruxelles si Berlin a lui Soros, si care tipa deja de pe acum pe la colturi ca de va fi schimbata din functie atunci sigur va fi mana rusilor si nicidecum vointa poporului german care s-a saturat efectiv de muslarimea adusa pe capul lor cu tot tacamul de violuri si violente care nu mai contenesc parca intr-o Germanie ce abia isi mai trage sufletul dupa recentele scandaluri din industria ce i-a adus candva faima de azi. Pentru ca de la Washington ordinele democratilor se vor opri brusc, semn ca republicanii si-au intrat in mana.

  Asa ca sa lasam acum timpul sa-si spuna cuvantul si Dumnezeu sa-si impuna vointa.


  Raspandeste cu incredere
  • 4
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
   4
   Shares

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here