Colorate artificial şi pline de aditivi ce creaza dependenta, maslinele sunt Inamicul Public Nr. 1 in aparitia cancerului gastric

0
49
Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sondajul nostru

Sunteti multumit de guvernarea PSD-ALDE:

View Results

Loading ... Loading ...

Romania detine un bine meritat loc fruntas in cazuistica mondiala in ceea ce priveste numarul de cazuri de cancer gastric.

Dupa ’89, odata cu democratizarea tarii si distrugerea cercetarii si controlului alimentar de la ICA – Baneasa, treaba a mers struna pentru toti cei care au adus produse alimentare dubios de colorate si bogat aditivate in tara.

*

Maslinele, in functie de gradul de maturitate, pot fi verzi sau maro inchis. Cele maro nu sunt toate omogen colorate. Pentru a le da un aspect comercial menit „sa-ti ia fata”, maslinele sunt tratate cu niste compusi organici cu fier, (gluconatul feros si lactatul feros), compusi care prin oxidare le fac extrem de negre si de stralucitoare.

Types Of Olives Stock Photo 126549728 Olive,Calamata Olive,Black Olive ...

Măslinele negre arată poate extrem de apetisant pentru unii, nu putini la numar, sunt foarte gustoase şi probabil unul din cele mai consumate produse alimentare ale românilor. Nu sunt însă la fel de sănătoase pe cat ne-am astepta. Dar asta nu mai este de mult timp o surpriza pentru cumparatorul din Romania!

Măslinele negre sunt măsline verzi înnegrite prin oxidare, artificial. Sunt gustoase, dar nu foarte sănătoase deoarece atacă mucoasa gastrică. Cele mai sănătoase sunt măslinele verzi sau cele uscate asemeni stafidelor, avand un aspect  carateristic de prune zbârcite.

ADEVĂRUL despre uleiul de măsline. Vezi de ce te sfătuiește ...

Aditivi alimentari utilizati in procesarea maslinelor verzi in vederea obtinerii maslinelor „negre”:

– acid ascorbic – de evitat;

– acid citric – a nu se confunda cu Vitamina C – produs cancerigen;

– acid lactic – intoleranta;

– alginat de sodiu – de evitat pe cat posibil;

– benzoat de sodiu – un conservant care in ficat da … BENZINA;

– glutamat de sodiu – da dependenta si arde celula nervoasa. Am mai scris despre aceasta oroare de origine japoneza dar putini au catadicsit sa citeasca articolul;

– gluconatul feros – considerat inofensiv pentru industrie dar destul de nociv pentru oameni;

– lactat feros – acelasi lucru ca mai sus doar ca este vorba de o alta substanta;

– sorbat de potasiu – de evitat in absolut orice produs.

File:Black Olives.JPG - Wikipedia, the free encyclopedia

Consumul in exces de masline negre poate duce la cancer, ateroscleroza, boli cardiovasculare, Alzheimer, Parkinson, diabet etc.

 

Cum recunoastem colorarea artificiala?

Pe un ou sau cartof punem cateva feliute de maslina neagra si lasam cca 1/2 ore. Scuturand apoi feliutele observam urmele lasate de maslinele negre in cartof sau ou!

Simplu nu?

Sau le punem in apa clocotita o perioada de timp. Vom observa cum colorantul in exces iese in masa de lichid! Si sarea in exces …

Ce masuri iau autoritatile in urma studiilor APC, ANPCPPS si teoretic ANPC?

Nici una! Absolut nici una!

Ati auzit cumva de vreun proces intentat vreunui producator roman sau strain care ar fi abuzat de aditivi? Sau care fabrica mezeluri fara carne? NU!

Si nici nu o sa auziti vreodata de asa ceva pentru ca e deja un blat national in domeniu! Fara asa ceva totul e doar circ televizat, un basm, o minune care sta 3 zile pe sticla pe banii contribuabililor romani evident. Care contribuabili gasesc in continuare la raft exact produsele incriminate.

Southern Poverty Law Center to add 'White Lives Matter' to hate group ...

Ce masuri iau altii?

Interzic comercializarea sau verifica la sange concentratia de coloranti utilizata.

Ce masline va recomand pentru consum

... Pitted Peruvian Black Botija Olives 227 g. - 8 oz. at LuckyVitamin.com

sau

http://cache4.asset-cache.net/gc/170039360-pitted-calamata-olives-gettyimages.jpg?v=1&c=IWSAsset&k=2&d=ZexuaZ4Kh%2bUazvlUsL1PbupdRDhR9dHN6vBctIp82PA%3d


Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here