Acasă Opinii comisarul.ro : Apel DRAMATIC al regizorului filmului despre sinuciderea procurorului Panait !

comisarul.ro : Apel DRAMATIC al regizorului filmului despre sinuciderea procurorului Panait !

28
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

„Protestați! Ne întoarcem în urmă cu 15 ani, când tineri din sistem își luau viața”

Apel dramatic al regizorului filmului despre sinuciderea procurorului Panait! „Protestați! Ne întoarcem în urmă cu 15 ani, când tineri din sistem își luau viața”. Tudor Giurgiu, regizorul filmului „De ce eu?”, care spune poveste procurorului Cristian Panait, indeamna romanii sa iasa in strada. „Merita iesit in strada si protestat si pentru ca acum 15 ani oameni tineri din sistem ajungeau sa se sinucida atunci cind isi dadeau seama de adevarata fata a Justitiei”, spune Giurgiu.

Postarea lui Tudor Giurgiu:

„Fara sa am pregatire de specialitate in domeniu, am facut multa documentare pe zona justitiei si am inteles modul in care politicul si-a arondat (sau subjugat) justitia in anii 2000. Intimplator sau nu, un alt guvern PSD. Fratilor, cine mai crede ca intimplarile din Parlament sunt doar circ ieftin sau le rezuma strict la injuraturi catre senatorul Nicolae (cind am scris “senator” mi-a trecut un nod in git) sau la ironii adresate Dnei Chichirau, se inseala amarnic. Traim vremuri in care, sub ochii nostri, niste cetateni (“cei alesi”, cum ar veni) isi bat joc de cei care i-au ales (aceiasi, oricum in zeci de ani, masa de manevra care ii urmeaza tacuti si obiditi), nu au un minim respect fata de proceduri si regulamente si vor sa ne intoarca la modul in care justitia functiona pe vremea lui Nastase. Degeaba magistratii au facut observatii, degeaba CSM-ul se impotriveste, ei o dau inainte. E ca si cum ar da o lege pentru a reglementa pescuitul sportiv in Romania dar li se rupe de ce spun pescarii. Nu ii asculta pe cei din sistem. Cum sa votezi in plen in miezul noptii un amendament al carui text (ref la raspunderea magistratilor) era initial altul si acesta apartinea asociatiilor profesionale? Cum sa faci legi impotriva celor care vor lucra cu ele? Simplu. Pentru ca majoritate. La fel, institutii-cheie din justitie sint reconfigurate prin vointa aceleiasi majoritati. Il cred pe Sorin Ionita cind spune ca e doar primul pas si ca e de fapt doar inceputul. Majoritatea vrea control, pur si simplu. Vor urma probabil articole care sa ii incrimineze penal pe judecatorii care dau solutii “netemeinice”.

Au eliminat deja independenta procurorilor, probabil vor sa ii linisteasca in curind pe toti magistratii care pornesc anchete sau dau solutii care “nu contravin”. Cu ce vrea majoritatea. Cred, precum multi romani, ca o tara fara o justitie independenta e o tara fara viitor. De asta mi se pare ca intimplarile din Parlament sunt un atentat la adresa democratiei. Merita iesit in strada si protestat si pentru ca acum 15 ani oameni tineri din sistem ajungeau sa se sinucida atunci cind isi dadeau seama de adevarata fata a Justitiei, de faptul ca erau dependenti de sefi, care la rindul lor asteptau OK de la politicieni si tot asa. Cred ca zilele astea Rodica Stanoiu, fost ministru al justitiei in anii 2000, zimbeste satisfacuta. Ne-am intors pe vremea ei.”

Galerie foto și documente


Citește și:

Bobby Păunescu, acționar la B1TV, audiat DNA

Prostu’ care scoate limba și-a pus finul prefect de Brăila!

Imbecilii dracului! PSD Sibiu spune că deputatul cu BMW seria 7 a fost agresat din senin de „statul paralel”!

Ucigașul stă în umbră

populare
astăzi

1 BOMBA dimineții! Dosar PENAL de VĂTĂMARE CORPORALĂ pentru deputatul PSD care a intrat cu mașina(BMW seria7) în…

2 CUTREMUR în Justiție! PSD / ALDE au votat elementul-CHEIE!

3 REVOLTĂTOR! O fostă casieră, angajată la cabinetul lui Tăriceanu, va fi numită administrator la Rompetrol Rafi…

4 VIDEO Priviți-o pe Fiola cum râde când animalul de Ș.Nicolae o jignește josnic pe deputata USR!

5 EXPLOZIV! Firea i-a spus miercuri lui Dragnea că i se pare că în biroul lui miroase a hoit! Amănunte INCENDIAR…


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here