Acasă Istorie Dezvaluiri comisarul.ro : Dezvăluire EXPLOZIVĂ !

comisarul.ro : Dezvăluire EXPLOZIVĂ !

134
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

Deputații care-i „reprezintă” pe albanezi și macedoneni sunt de fapt olteni! Amănunte INCENDIARE

Dezvăluire EXPLOZIVĂ! Deputații care-i „reprezintă” pe albanezi și macedoneni sunt de fapt olteni! Site-ul Recorder.ro a publicat, sub semnătura jurnaliștilor Cristian Delcea și Mihai Voinea, un material în care arată că adoptarea Codului Penal, o decizie care va afecta viața a 20 milioane de oameni, a stat la mâna unor parlamentari care nu reprezintă pe nimeni. Balanța votului, demonstrează jurnaliștii de la Recorder, a fost înclinată de deputații din grupul minorităților, intrați în Parlament printr-o breșă electorală și renegați inclusiv de cei pe care ar trebui să-i reprezinte.

Astfel de oameni ajung în Parlament cu numai câteva sute de voturi și încasează salarii uriașe deși nimeni nu știe exact cine sunt și ce fac în cei patru ani de mandat: mulți dintre ei au o activitate aproape inexistentă, nu-și pun CV-urile pe site, nu răspund la întrebări despre deciziile pe care le votează.

Olteanul Bogdan-Alin Stoica e deputat din partea Ligii Albanezilor din România, deși nu poate demonstra nicio legătură cu această minoritate. Albanezii autentici spun că e strigător la cer să fie reprezentați în Parlament de un impostor.

Conform surselor Recorder.ro, Stoica a ajuns pe listele Ligii Albanezilor printr-o combinație tipic românească: tatăl său a fost șoferul Oanei Manolescu, o profesoară de chimie din Craiova care a stat 20 de ani în Parlament ca deputat al minorității albaneze. În 2016, când a hotărât să nu mai candideze, Oana Manolescu l-a propulsat pe liste pe fiul șoferului.

Mariana-Venera Popescu votează legi în numele minorității macedonene, deși legăturile ei cu această etnie sunt inexistente: doljeanca Popescu se îmbracă uneori în costume tradiționale din Macedonia și încearcă să citească de pe foaie cuvinte dintr-o limbă pe care nu o cunoaște.
Ea se află la primul mandat de parlamentar. Reprezintă minoritatea macedoneană din România, o comunitate care, conform ultimului recensământ, numără 1.264 de oameni. Deputata Popescu nu știe să zică nici „Bună ziua“ în macedoneană.

Petronela-Mihaela Csokany e deputat din partea Uniunii Bulgarilor din Banat. Are mai mult origini maghiare, iar după ce a ajuns în Parlament s-a rupt de organizația care a promovat-o. Bulgarii spun că Csokany votează în plen după propriile interese și nu mai reprezintă în niciun fel comunitatea.

Csokany a fost contabila Uniunii și apoi a făcut pasul spre Parlament. După ce au propulsat-o în această funcție, bulgarii au constatat, în urma unui control ANAF, că, din poziția de contabilă, Csokany nu plătea contribuțiile angajaților, ci le transfera în conturile personale.

Recorder.ro a încercat să vorbească cu toți cei nouă parlamentari de la minorități atât la telefon, cât și pe holul Parlamentului. Atitudinea lor a oscilat între sfidare și lașitate. După cum se poate vedea și în materialul video de mai jos.

 

Galerie foto și documente


Deputați ai minorităților: Petronela-Mihaela Csokany (bulgari), Bogdan Alin Stoica (albanezi), Venera Mariana Popescu (macedoneni).

Citește și:

VIDEO Imagini șocante cu idioți agitați după ce o scriitoare a fost agresată ca „posesoare de ambulanță care fură copii”!

Informație-ȘOC pentru Infractor: judecătoarea Mirela Popescu rămâne la șefia Secției Penale! Sunt șanse mari să moară prost!

Mișto. Cum a explicat CTP replica „Nu vreau să plec ca prostul” a Infractorului/ VIDEO

Cretini care-au avut țara pe mână. Citiți mărturiile polițiștilor-motocicliști din coloana lui Oprea. Sunt îngrozitoare

populare
astăzi

1 Dezvăluire EXPLOZIVĂ! Deputații care-i „reprezintă” pe albanezi și macedoneni sunt de fapt olteni! Amănunte IN…

2 VIDEO Infractorul, declarații de un jigodism fără precedent! Se pișă pur și simplu pe bun-simțul acestui popor…

3 Informație. Dragnea i-a propus marți lui Tăriceanu candidatura la prezidențiale și încă 5 portofolii în guvern…

4 ALERTĂ! Scene violente în Piața Victoriei! Jandarmii au intrat cu forța în oameni! VIDEO

5 VIDEO 5000 de oameni au protestat la București. Jandarmii, din ce în ce mai agresivi. Priviți ce este la Cluj!


Raspandeste cu incredere
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here