Acasă Jurnalul Bucurestiului Informatii comisarul.ro : Mai mulți oameni din Realitatea TV…

comisarul.ro : Mai mulți oameni din Realitatea TV…

161
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Mai mulți oameni din Realitatea TV au depus actele pentru Partidul Realitatea. Gușă spune că postul nu va fi televiziune de partid. Rareș Bogdan nu face parte din proiect

Mai mulți oameni din Realitatea TV au depus actele pentru Partidul Realitatea. Gușă spune că postul nu va fi televiziune de partid. Rareș Bogdan nu face parte din proiect.

Directorul postului de știri Realitatea TV, Edward Pastia, împreună cu Octavian Hoandră și alte persoane au depus actele pentru înscrierea Partidului Realitatea, anunțat recent de Cozmin Gușă, conform informațiilor disponibile pe portalul instanțelor de judecată. Printre petenții înscriși nu apar nici Cozmin Gușă, nici Rareș Bogdan. Contactat de HotNews.ro, Gușă a spus că e un partid pe care și-l asumă, dar “e al oamenilor din Realitatea, e normal ca ei să îl înființeze, să meargă acolo”.

Potrivit lui Gușă, fondatorii partidului sunt Edward Pastia, Octavian Hoandră și șefa de la administrativ, Dorinița Birjaru. Alături de aceștia, în dosarul de înființare a partidului mai figurează ca petenți persoanele Cristina Liliana Anghel și Elzy Gabriela Ciocan.

Dosarul a fost înregistrat pe 10 octombrie la Tribunalul București.

Cozmin Gușă a anunțat în ultima perioadă intenția de a-și face partid, susținând că ar fi singura cale de a rezista PSD, care ar fi chitit să închidă acest post de televiziune sau să preia controlul asupra lui, având în vedere noul proiect de modificare a legii insolvenței.

Realitatea TV este în insolvență din 2011. La sfârșitul anului trecut, datoriile sale totale se ridicau la 68,9 milioane de euro. Potrivit datelor disponibile pe site-ul ANAF, obligațiile fiscale totale, la mijlocul anului, se ridicau la 26 milioane de euro.

El a reafirmat, vineri, pentru HotNews.ro că ideea de a forma un partid a apărut pentru că, în fața intenției PSD a a închide sau prelua acest post critic, “nimeni din clasa politică, de la Iohannis în jos, nu ne-a sprijinit.” Angajații au libertatea să aleagă dacă intră în partid, a spus el.

Întrebat dacă astfel Realitatea TV, cât va exista, devine o televiziune de partid, el a afirmat că “nu, nu se schimbă nimic în politica editorială. Toate partidele vor fi invitate, își vor spune părerile. Când partidul va funcționa, vor fi și reprezentanții Partidului Realitatea, în condiții egale cu ceilalți”.

Citește și:

Cum s-o pui p-asta șefă la DNA? Candidata lui Toader, DESFIINȚATĂ în motivarea CSM! Amănunte INCENDIARE!

Ce a discutat Toader cu Comisia de la Veneția încât tace mâlc după ce s-a întors?

Dăncilă a schimbat peste noapte membrii CES, care avizează proiecte inițiate de Guvern. Omul lui Voiculescu a rămas

Fuga de puşcărie. Toate fronturile deschise de Dragnea în Justiţie ca să-şi îngroape dosarele

populare
astăzi

1 ALARMĂ! Dragnea a pus pistolul la tâmpla Curții Supreme. Dezvăluiri INCENDIARE

2 Rareș Bogdan, text impresionant în miez de noapte: 10 gânduri despre încă 50 de zile de mizerie națională

3 Informație. Dragnea face presiuni ca CNA să ia măsura întruperii emisiei Realitatea TV! Presiuni și la Teodoro…

4 ȘOC! Ioan Rus confirmă și el PRĂBUȘIREA PSD în sondaje! Declarații INCENDIARE despre Dragnea!

5 VIDEO Imagini HALUCINANTE la Iași! Autocarele cu miile de oameni trimiși de Pandele au blocat orașul!


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here