Acasă Istorie Dezvaluiri comisarul.ro : PSD, amenzi şi cătuşe pentru protestatarii Rezist,…

comisarul.ro : PSD, amenzi şi cătuşe pentru protestatarii Rezist,…

83
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

PSD, amenzi şi cătuşe pentru protestatarii Rezist, contracte pentru firmele controlate de fugarul Ghiţă, la București!

PSD, amenzi şi cătuşe pentru protestatarii Rezist, contracte pentru firmele controlate de fugarul Ghiţă, la București! Una dintre firmele prezente la festivalul luminilor Spotlight, unde a intervenit miliția și a încătușat un om pentru o proiecție, organizat de Primăria Capitalei prin Arcub, este 360 Revolution. Compania românească prezintă instalaţia Discoballs. Firma de evenimente S.C. 360 Revolution SRL este din Ploieşti cu adresa pe strada Mihai Bravu nr. 10, acolo unde îşi are sediul central şi firmă fanion a fugarului Sebastian Ghiţă, Asesoft Internaţional, dezvăluie G4Media.ro.

O firmă controlată de Ghiţă

Firma 360 Revolution din Ploieşti este administrată de Daniel Iulian Buduluş, însă a fost înfiinţată în 2007 de asociaţii Sebastian Ghiţă – 51% şi Anton Gabriel Roescu – 49%. În 2011, Ghiţă s-a retras din firmă, iar Buduluş a devenit asociat unic. Cu toate acestea, potrivit procurorilor DNA, firma este una dintre cele 51 de firme controlate prin interpuşi de fostul deputat PSD, Sebastian Ghiţă. Firma şi administratorul ei, Iulian Buduluş, au avut chiar conturile puse sub sechestru de procurorii DNA Ploieşti într-un dosar de spălare de bani care îl vizează pe fostul deputat.

“În perioada 2000 – 2015, inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian a obţinut importante sume de bani în mod nelegal – prin traficarea influenţei – sau aparent legal din fonduri publice, pe care le-a introdus într-un circuit financiar care nu are la bază operaţiuni reale. Banii au fost “spălaţi” printr-o multitudine de operaţiuni financiar – bancare fără justificare economică, iar ulterior, o parte din aceştia au fost folosiţi în scopuri ilicite, respectiv pentru coruperea alegătorilor la alegerile parlamentare din anul 2012 si preşedinţiale din anul 2014. Tranzacţiile financiare menţionate au avut ca scop şi rezultat inclusiv sustragerea de la plata către stat a unor sume de bani însemnate ca valoare, reprezentând impozit pe profit şi T.V.A.

Cuantumul total al sumelor provenite din fonduri publice supuse procesului de “spălare” se ridică la valoarea de 129.343.768 lei, iar prejudiciul cauzat statului prin sustragerea de la plata impozitului pe profit şi taxei pe valoare adăugată a fost stabilită la o valoare minimă de 37.720.325 lei”, arătau procurorii DNA într-un comunicat din 24 iunie 2015.

Potrivit Hotnews, pentru recuperarea prejudiciului uriaş de peste 129.000.000 de lei, procurorii au pus sechestru pe conturile a 51 de firme controlate de Ghiţă. Firma 360 Revolution şi administatorul ei, Daniel Iulian Buduluş, se aflau pe lista firmelor cu conturile puse sub sechestru.

Ce bani încasează firma controlată de Ghiţă de la Spotlight

360 Revolution a proiectat lumini la festivalul Spotlight şi în anii trecuţi. În 2016, de exemplu, a încasat aproape 64.000 de lei fără TVA de la ARCUB.

Amenzi şi cătuşe pentru protestatarii Rezist

În timp ce firma controlată de fugarul Sebastian Ghiţă pune lumini şi încasează banii la festivalul Spotlight, organizat de Primăria Capitalei prin Arcub, protestatarii Rezist primesc amenzi de 2600 de lei şi sunt duşi cu cătuşe la secţia de poliţie pentru că au îndrăznit să proiecteze mesaje “reacţionare” pe Palatul Regal.

Galerie foto și documente

Citește și:

Asta e tare / ))) Carmen Dan cică a mers personal să dea amendă:)))

VIDEO Dragneo, se vede că te tragi din spermă de milițian! Ziua în care Poliția Română a devenit SLUGA regimului PSD!

O doctoriță și-a publicat fluturașul cu salariul de 2400 euro pe Facebook cu mesajul: „De acum, dragi colegi, când întindeți mâna după plic, uitați-vă în ochii celui din față”

Aliaţii au atacat regimul Assad. Ce va face Rusia?

populare
astăzi

1 A FUGIT și Vâlcov? Cică are acte de la Dăncilă pentru a pleca din țară două luni! Amănunte INCENDIARE!

2 O doctoriță și-a publicat fluturașul cu salariul de 2400 euro pe Facebook cu mesajul: „De acum, dragi colegi, …

3 Trăim într-o țară de căcat! Auziți voi, Elena Udrea este refugiată politic în Costa Rica! Chiar dacă va fi con…

4 REVOLTĂTOR! Citiți și voi ce spune scârba de Iliescu pe blogul său după ce Iohannis a dat liber la urmărirea p…

5 Marea minciună pe care a fost construită ofensiva politico-mediatică împotriva justiției, demascată. Protocoal…


Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here