Comunicat de presa

Sondajul nostru

Din dorinta de a cunoaste intentia actuala a cititorilor nostri, privind participarea la vot si modul in care ati vota actualele partide parlamentare, va rugam sa raspundeti la urmatorul sondaj:

View Results

Loading ... Loading ...

Prin prezenta, filiala PNL Sicilia comunica decizia de a intrerupe orice tip de colaborare sau sustinere a organizatiei PNL Diaspora si implicit a PNL.
    Decizia noastra este motivata de dezinteresul aratat de conducerea PNL Diaspora in frunte cu senatorul Viorel Badea, de dezinteresul si inconsecventa Biroului Executiv a
    PNL Diaspora Italia, precum si de lipsa de cominicare, practicile nedemocratice din interiorul organizatiei, incalcarea si chiar interzicerea dreptului la o opinie personala, precum si amenintarile cu marginalizarea si excluderea din partid in cazul incalcarii OMERTEI, devenita regulament in organizatia Pnl Diaspora.
    In concluzie, am decis sa parasesc eu partidul, echipa din Sicilia fiindu-mi alaturi in semn de solidaritate.
    Dreptul la propria opinie nu poate fi ingradit, cu atat mai mult cand optiunile si propunerile noastre erau din Diaspora pentru Diaspora.
    Oficializam astfel, prin acest comunicat, dezafilierea de la PNL a filialei Sicilia, grupul continuand a activa in beneficiul romanilor din insula.

Cu respect,
    Daniela Seica