Acasă Colţul specialistului Apararea drepturilor cetatenilor Criza imigranților, epidemie de violuri în Germania: "Este cel mai mare bordel...

Criza imigranților, epidemie de violuri în Germania: "Este cel mai mare bordel din Munchen!"

107
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

de Adelina Mitrache

În taberele de refugiați din Germania se întâmplă lucruri îngrozitoare. Tot mai multe femeie și tinere sunt violate, agresate sexual și chiar forțate să se prostitueze, de către solicitanții de azil, avertizează ONG-urile germane, se arată într-un articol publicat de gatestoneinstitute.org.

Gatestone Institute este un think-tank din New York, președinte al consiliului de administrație fiind John R. Bolton, fost ambasador SUA la ONU. Studiul organizației este bazat pe numeroase rapoarte și articole din presa germană, care scot la iveală o realitate șocantă și prea puțin cunoscută.

Din cauza lipsei de spațiu, autoritățile germane au cazat la un loc bărbați și femei, care împart atât zona de dormit cât și toaletele, iar cele mai multe dintre violuri au loc în aceste adăposturi mixte. Multe dintre victime păstrează tăcerea de frica repersaliilor, dar și pentru că ar putea fi bătute. Cele mai multe sunt supuse acestor abuzuri de către solicitanții de azil din Africa, Asia și Orientul Mijlociu.

Și mai trist este faptul că multe dintre violuri sunt minimizate de către autoritățile germane și de către presa națională, aparent pentru a evita stârnirea unor sentimente anti-imigrație.

Mai multe ONG-uri care militează pentru drepturile femeilor și care oferă și asistență socială, au trimis o scrisoare prin care avertizează asupra înrăutățirii situației femeilor și copiilor din adăposturile de refugiați. Reprezentanții acestor ONG-uri au mai precizat că multe dintre femei s-au bucurat că pot pleca din țara au fost supuse unor experiențe traumatizante, crezând că, odată ajunse în Europa, sunt în siguranță.

‘Afluxul tot mai mare de refugiați a complicat situația femeilor și a tinerelor de la centrul de primire din Giessen (HEAE) și în filialele sale. Practica de a oferi cazare în corturi mari, lipsa unor toalete separate, încăperi care nu pot fi blocate, lipsa unor adăposturi sigure pentru femei și fete tinere sunt factori care cresc vulnerabilitatea femeilor și a copiilor în HEAE. Această situație nu face decât jocurile celor care atribuie femeilor un rol subordonat și care le consideră pe cele care călătoresc singure drept un ‘vânat sălbatic’. În consecință, au loc numeroase violuri și agresiuni sexuale. Primim, de asemenea, un număr tot mai mare de reclamații legate de prostituție forțată. Trebuie subliniat: Acestea nu sunt cazuri izolate. Femeile reclamă că, atât ele, cât și fiicele lor, au fost violate sau supuse agresiunilor sexuale. Drept urmare, multe femei dorm în haine de stradă. Femeile susțin că evită să foloseasca toaleta pe timp de noapte din cauza pericolului de viol și de jaf’, se arată în scrisoare.

Într- tabără din Bayernkaserne, o bază militară din Munchen, femeile și tinerele sunt obligate să se prostitueze, fiind vândute pentru 10 euro. ‘Suntem cel mai mare bordel din Munchen’, a descris tabăra de refugiați un asistent social. 80 la sută din refugiații care și-au părăsit țara sunt bărbați.

Gatestone Institute mai atrage atenția asupra faptului că și violarea femeilor germane de către solicitanții de azil a devenit o obișnuință.

Poliția neagă acuzațiile și spun că nu au nicio dovadă că violurile au loc. Însă, un raid făcut în centru arată că aceștia, puși să asigure securitatea taberei se ocupau cu traficul de droguri și arme, și închideau ochii la actele de prostituție.

Iată câteva dintre cazurile de abuzuri petrecute în taberele de refugiați:

Cazurile anchetate de Poliție sunt răzlețe. Pe 28 august, un tânăr de 22 de ani, din Eritreea, a fost condamnat la un an și opt luni de închisoare după ce a încercat să violeze o femeie irakiană în vârstă de 30 de ani, la un adăpost pentru refugiați din orașul bavarez Hochstadt.

La 26 august, un refugiat în vârstă de 34 de ani a încercat să violeze o femeie de 34 de ani în spălătoria taberei din Stralsund, un oraș aflat în apropiere de Marea Baltică.

La 6 august, Poliția a anunțat că o adolescentă musulmană în vârstă de 13 de ani a fost violată de un alt solicitant de azil într-o tabără de refugiați din Detmold, în vestul Germaniei. Fata și mama ei au fugit din țara lor de origine tocmai pentru a scăpa de violența sexuală.

Deși violul a avut loc în iunie, Poliția nu a anunțat nimic vreme de mai bine de două luni, până când presa a publicat informații despre incident. Potrivit unui editorial din ziarul Westfalen-Blatt, Poliția refuză să facă publice date cu privire la infracțiunile care se petrec în rândul refugiaților, întrucât nu vrea să legitimeze criticile cu privire la fenomenul migrației în masă. Bernd Flake, șeful poliției din Detmold, a declarat că tăcerea a avut ca scop protejarea victimei. ‘Vom continua această politică (de a nu informa publicul – n.r.) ori de câte ori sunt comise astfel de infracțiuni în centrele de refugiați’, a spus el.

Între 12 și 14 iunie, o fată de 15 ani care locuia în adăpostul de refugiați de la Habenhausen, un cartier în nordul orașului Bremen, a fost violată în mod repetat de către alți doi solicitanți de azil. Centrul a fost descris ca o ‘casă a ororilor’ din cauza violențelor comise de tineri din Africa și Kosovo. 247 de solicitanți de azil stau în adăpostul cu o capacitate de 180 de locuri.

Pe data de 11 septembrie, o fată de 16 de ani a fost violată de un bărbat neidentificat descris că ‘un om negricios, care nu vorbea germană’. Incidentul s-a produs în apropierea unui adăpost pentru refugiați din orașul bavarez Mering.

Pe 13 august, poliția a arestat doi solicitanți de azil irakieni, în vârstă de 19 și 23 de ani, pentru violarea unei nemțoaice de 18 ani, în spatele unei școli din Hamm, un oraș din Renania de Nord.

La 26 iulie, un adolescent în vârstă de 14 ani a fost agresat sexual în toaleta unui tren din Heilbronn, un oraș în sud-vestul Germaniei. Poliția caută un bărbat ”cu pielea închisă la culoare”, cu vârsta cuprinsă între 30 și 40 de ani, care are ‘trăsaturi arabe.’

Tot pe 26 iulie, tunisian în vârsta de 21 de ani, solicitant de azil, a violat o femeie de 20 de ani, în cartierul Dornwaldsiedlung de Karlsruhe. Poliția a păstrat secretul incidentului până pe 14 august, când un ziar local a publicat informația.

Zeci de alte cazuri de viol și tentative de viol, pentru care polițiștii căuta autori ”străini”, sunt și acum nerezolvate.

*

Cancelarul Merkel promoveaza politica pumnului in gura aplicat tuturor care relateaza ororile comise de “pasnica” invazie armata musulmana in Germania

Ministrul german al justiției, Heiko Maas, a cerut duminică procurorilor și instanțelor să continue anchetele penale împotriva celor care difuzează informații false pe internet, în special în cazul în care se urmărește influențarea opiniei publice, relatează DPA și EFE.

În conformitate cu legea germană, răspândirea de informații false se pedepsește cu până la cinci ani de închisoare.

Asa ca oricine relateaza sau povesteste despre crimele imigrantilor musulmani risca o pedeapsa de 5 ani! Si f…t si cu banii luati pare sa fie noua politica de stat in Germania democratica a Angelei Merkel!


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here