DAR CU RUSIA CE AVETI ?

  97
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
   2
   Shares

   

                mottoul autorului :

                            Pentru a intelege lumea in care traim, fiecare om trebuie sa citeasca :

                            CARTEA DE ISTORIE , CARTEA MASONERIEI, CARTEA  RELIGIEI

  Este bine stiut ca,  de la PETRU CEL MARE si pina in prezent ,Rusia a fost un jucator redutabil militar si politic in EUROPA.  Totodata ea a fost acuzata de implementarea comunismului in principal in EUROPA , apoi impreuna cu China in ASIA si nu numai.Daca vom analiza cu discernamint si sinceritate putem spune ca in anii   60-70  putin a lipsit ca AMERICA DE SUD sa devina un continent comunizat incepind cu Cuba , cu ajutorul  celor doi lideri de marca ai comunismului respectiv FIDEL CASTRO SI CHE GUEVARA. O lupta strinsa a fost dusa in acest sens intre serviciile secrete ,putem spune o lupta la baioneta pentru a nu lasa comunismul sa invadeze si acest continent , considerat dintotdeauna ca  fieful  STATELOR UNITE. Si totusi ei au pierdut Cuba pentru mai bine de 50 de ani , Cuba  care a dat nastere  crizei rachetelor  fiind la un pas sa declanseze un razboi nuclear. Numai inteligenta politica deosebita a lui Kennedy a salvat omenirea de la acest dezastru.Poate ca si din acest motiv a fost asasinat.

  Dar  sa analizam cum a patruns comunismul in Rusia si daca Rusia in sine este pricipalul vinovat. Este bine stiut ca Germania din toate timpurile a avut o relatie privilegiata cu Rusia in ciuda tuturor aparentelor. Germania este tara care de foarte multe ori s-a folosit de Rusia pentru a obtine avantaje politice, economice si nu in ultimul rind militare.

  Dinastia Romanovilor 1613-1917 de fapt este o dinastie  inrudita cu o dinastie germana. ” Imperiul Rus a fost condus de cinci generații din linia Casei de Oldenburg descendenți ai căsătoriilor dintre Marile Ducese Romanov și Duci de Holstein-Gottorp. Oficial această linie este numită Romanov, deși unii genealogi uneori o numesc Holstein-Gottorp-Romanov.”

  Instaurarea comunismului in Rusia s-a facut cu largul concurs al Germaniei in principal, dar si al unor loji masonice din SUA cu ramificatii in EUROPA  reprezentati de  PAUL WARBURG,HARIMAN,ROCHEFFELER, ROTHSCHILD etc.si a constituit pentru GERMANIA in principal o gura de aer proaspat, necesar in primul razboi mondial .Lenin a beneficiat de un ajutor economic german in doua rinduri, de mai bine de 40 milioane de marci ,bani necesari pentru a face revolutia bolsevica in 1917. Tratatul de la BREST-LITOVSK/1918 in urma caruia Rusia se retrage de pe fronturile primului razboi mondial datorita revolutiei bolsevice , ii da Germaniei pentru moment o putere militara suplimentara. Aceasta putere militara se va rasfringe in principal asupra Romaniei avind consecinta PACEA DE LA BUFTEA- BUCURESTI, incheiata imediat dupa  tratatul mai sus amintit.

  Credeti ca Rusia nu a inapoiat banii Germaniei ?  Va inselati . Banii au fost dati inapoi . ” Russia and Germany signed an additional agreement on 27 August 1918. Russia agreed to pay six billion marks in compensation to German interests for their losses.”  Mascat sub forma unor compensatii teritoriale si interese , rusii au platiti 6 miliarde de marci,este vorba de acele marci devalorizate dupa primul razboi cind cu 100.000 de marci cumparai o piine.

  Aceasta pace a permis instalare definitiva pentru o perioda indelungata a comunismului,  care dupa al doilea razboi mondial va cuprinde si  alte state din Estul si Centrul Europei.Cum a ajuns comunismul in celelalte state europene Romania, Bulgaria, Polonia ,Cehoslovacia, Iugoslavia, etc. o vom analiza un pic mai tirziu.

  Aliantele dintre Rusia si Germania care au intors Europa pe dos, de cele mai multe ori au existat nu numai in secolul XX, ci si la inceputul secolulului al XIX-lea cind amenitarea pinicipala se chema Napoleon.

  Greseala capitala a lui NAPOLEON – invadarea  Rusia a facut  ca Franta si implicit Npoleon sa piarda tot ce a obtinut prin  razboaiele napoleoniene .Europa va avea pentru o perioada de timp o alta fata stabilita la Congresul de la Viena unde Meternich a avut un cuvint greu de spus. Marile Puteri (Anglia, Austria, Rusia,Prusia ) au reorganizat harta Europei dupa interesele lor. Noua organizare politico-teritoriala urma sa fie aparata de  Sfanta Alianta constituita din Rusia ,Prusia si Austria . Este o noua intelegere intre Rusia si statele germane.Ea va esua insa in 1848 datorita neintelegerilor dintre aliati si a luptei de eliberare nationala a popoarelor.

  Niciodata nu trebuie sa uitam  de cei doi mari tari ai Rusiei :Petru I (1689-1725) si  Ecaterina cea Mare(1762-1796) si mai ales de celebrul testament al lui Petru I ,testament care sunt sigur ca sta la loc de cinste in biroul oricarui presedinte al Rusiei actuale.

  Secolul al XIX- lea in cea mai mare parte a sa a constituit o perioada de mari framintari  pentru Rusia atit din punct de vedere politic politic cit si militar. A avut ca tinta militara si politica  Gurile Dunarii, strimtorile turcesti Bosfor , Dardanele si impunerea suprematiei in S-E Europei, creind probleme ,Imperiului Otoman aflat in decadere-“omul bolnav”a carui mostenire o dorea asa cum de altfel propovaduia si faimosul testament.

  Secolul XX este un secol care porneste sub amprenta unor intelegeri secrete incheiate inca de la sfirsitul secolului al XIX-lea respectiv  cea din 1872-1873,alianta celor trei imparati (al Germaniei,al Austro-Ungariei si al Rusiei) care se destrama datorita conflictului de interese dintre Rusia si Austro-Ungaria in Balcani,alianta din 1879 intre Germania si Austro- Ungaria (pentru sprijin reciproc in cazul unui atac al Rusiei)la care adera in 1883 si Romania condusa de regele Carol I care era de origine germana,asa ca…..Aceste intelegeri vor sta la baza aliantelor din primul razboi mondial.

  Totodata  la sfirsit de secol XIX miscarea socialista este foarte puternica in Europa si in final cu rezultate maxime in Rusia .

  Crede cineva ca miscarea socialisa de la sfirsit de secol XIX a aparut din neant ? NU, sub nicio forma . Gruparile masonice si-au spus cuvintul si au actionat in forta in acest sens. Dupa razboiul franco –prusac de la 1870 Germania isi desavirseste  unifcarea statala si devine statul din Europa  puternic sub toate aspectele, economic, militar, politic. Germania isi doreste dominatia in Europa ceea ce se va intimpla,cu mici sincope, in tot secolul XX. Cancelarul Bismark este cel care a pus bazele politicii care a bulversat Europa  la sfirsitul secolului XIX si in tot  secolul XX : aliante plitico-militare, primul  razboi mondial, al doilea razboi mondial si apoi formarea UE. Bismark este cel care a faurit si dualismul autro-ungar,  impus si Transilvaniei fara a fi intrebata.

  Germania  urmarindu-si propriile interese s-a folosit din plin de  raspindirea ideilor socialiste, bolsevice, comuniste. Marx este un german, autorul cartii ce va marca intreaga lume si anume MANIFESTUL PARTIDULUI COMUNIST. Acesta este ajutat de catre prietenul sau industriasul  Engels .Lenin este cel care amplifica si aplica ideile lui Marx si Engels ca apoi bolsevismul in Rusia sa fie impus asa cum  am afirmat la inceput si cu ajutorul a circa 40 milioane de marci date de gruparile masonice ce ajutau Germania.

  Germania devine un centru al masoneriei si in plus unirea statelor germane sub Bismark a tulburat tot echilibrul marilor puteri care exista de peste 200 de ani;  mai putin in perioada lui Napoleon. Bineinteles ca aceasta unificare  s-a infaptuit cu ajutorul masoneriei.

  “Ceea ce a facut de fapt Marx a fost sa modifice si sa codifice aceleasi planuri si principii revolutionare scrise cu 70 de ani inainte de Adam Weishaupt,fondatorul ”iLUMINATILOR BAVAREZI” (Jan van Helsing –organizatiile secrete si puterea lor  in secolul XX / Die Insider-Gary Allen pg.20.) La instaurarea comunismului in Europa in pricipal au contribuit din plin anumite loji masonice ca apoi altele sa sustina comunismul – vezi Propaganda Due de care Ceausescu nu a fost strain.Pentru ca Rusia la sfirsitul secolului XIX a stat in calea unei loji masonice cu ramificatii puternice in Europa si in special in Germania  , aceasta va fi “pedepsita “prin instaurarea boslsevismului.

  ALBERT PYKE a prezis CU 40 DE ANI  inaite, doua mari conflagratii mondiale in secolul 20, ce se vor concretiza in primul si al doilea razboi mondial.De fapt al doilea razboi mondial este o consecinta a pacii de la Paris semnata  in urma primului razboi mondial. .Credeti oare ca acesta  era un visionar sau previziunile sale aveau la baza unele informatii si planuri ale gruparilor masonice existente la acea perioada?De altfel tot ce s-a infaptuit in Europa in privinta unirii si formarii  unor state sau  a destramarii altora s-a facut numai cu largul concurs al masoneriei.

  As putea continua in aceeasi “tonalitate” dar nu mi-am propus aceasta ,pentru ca ar trebui sa scriu un adevarat roman. Voi continau cu secolul XX , pentru a arata cum a procedat Germania vis a vis de Rusia mai tirziu URSS.

  O data semnat tratatul/Pacea de la Paris ca o consecinta a primului razboi mondial ,lumea,Europa pare a se aseza in albia ei si a urma un curs firesc al vietii .Doar pare, pentru ca doua state din Europa nu au acelasi drum  ca celealte state europene.

  Germania distrusa de primul rasboi mondial ,si in special de tratatul de la Versailles este obligata s- a plateasca sume fabuloase ca despagubire de raboi circa 132 MILIARDE MARCI AUR , iar Rusia isi continua drumul “glorios” pe calea desavirsirii socialismului si apoi a comunismului. Dar nu inainte de a asasina in totalitate  familia imperiala ROMANOV ,familie cu ramificatii in toata lumea inclusiv  in Romania.

  Rusia, izolata politic de catre Europa isi traieste amarul in special dupa moartea lul Lenin si preluarea puterii de catrei Stalin,acel dictator  care a inspirat numerosi  coducatori comunisti in tarile unde avea sa se instaureze comunismul dupa al doilea razboi mondial si de care Germania din nou nu va fi straina. GERMANIA datorita dezastrului economic, politic si militar avea sa instaureze  dictatura national socialista ,dctatura ce nu va fi cu mult diferita de cea comunista.Cu toata nebunia existanta in Europa dupa primul razboi mondial masoneria nu-si inceteaza activitatea,ba  o continua cu o inversunare  care va duce la cel mai distrugator razboi ,se spune- al tuturor timpurilor, AL DOILEA RAZBOI MONDIAL.

  Pe langa comunism(ideologie de extrema stinga) apar in Europa si alte ideologii de extrema dreapta opuse  democratiei fragile:  FASCISMUL in Italia si NATIONAL SOCIALISMUL  in Germania.  Aceste politici dictatoriale isi dau mina in Europa pentru distrugerea totala a democratiei. Nu am sa afirm ca democratia de atunci cit si cea de acum este o ingenua, neprihanita si fara de pata dar asa cum a afirmat Wiston Churchill “nu avem ceva mai bun cu ce s-o inlocuim”.

  De fapt cele trei forme de dictatuara ( fascismul, national socialismul , comunismul) au multe asemanari si putine diferente.  Toate au aparut cu largul concurs al democratiei, fapt confirmat si de  conferinta de la Munchen (1938) si au fost pina la un moment dat aprobate si … aplaudate. URSS—ul acelor vremi incepe usor, usor sa se implice in politica europeana, statele europene incepind sa ii dea o oarecare atentie.Vezi si politica externa a Romaniei pe vremea cind ministru de externe era NICOLAE TITULESCU.

  Pe de altă parte, Lenin, care căuta să submineze organizarea noii Europe ieșite din război  a încheiat la 16 aprilie 1922, spre surpriza generală, tratatul de la Rapallo, prin care U.R.S.S.și Germania se recunoșteau reciproc și își anulau datoriile una față de cealaltă. Începând cu 1923, sub egida Reichswehr-ului, sunt semnate primele contracte cu Uniunea Sovietică, privind construirea lângă Moscova a unei uzine de avioane de luptă și vânzarea către sovietici a sute de mii de puști, explozivi și alte materiale de război.

  La 15 august 1939, ora 4.30, von Schulenberg primește o telegramă „f.f. urgentă” din partea ministrului afacerilor externe al celui de-al treilea Reich, von Ribbentrop, care îi cere să se prezinte fără întârziere la Molotov, pentru a-i citi acest comunicat surprinzător: „Evoluțiile din ultimul timp par să indice faptul că anumite divergențe de concepție ideologică nu exclud existența unor relații rezonabile între cele două state, nici restabilirea unei colaborări amicale de tip nou. [ …] Spațiile vitale ale Germaniei și Rusiei se învecinează, iar nevoile lor naturale sunt aceleași.[ …] Guvernul Reich-ului consideră că nu există, între Marea Baltică și Marea Neagră nici un aspect care să nu poată fi reglat spre deplina satisfacție a celor două părți. Printre aceste chestiuni se numără mai cu seamă Marea Baltică, regiunea Balticii, Polonia, Sud-Estul Europei etc. [ …] Nu încape îndoială că politica germano-sovietică a ajuns azi la o răscruce istorică. Deciziile privitoare la politica ce vor fi urmate, în viitorul imediat, de către Berlin și Moscova, vor marca hotărâtor, timp de generații, natura relațiilor dintre poporul german și popoarele Uniunii Sovieticie [ …] În lumina experienței trecutului, guvernelor Reich-ului și al U.R.S.S. trebuie să le fie limpede ca lumina zilei că democrațiile capitaliste occidentale sunt dușmanul implacabil atât al Germaniei național-socialiste, cât și al Uniunii Sovietice. [ …] Diferendele dintre [ Polonia și Germania] ar putea lua o turnură care le-ar priva pe cele două guverne [german și sovietic] de posibilitatea restabilirii prieteniei germano-sovietice, și, poate, de rezolvarea de comun acord a chestiunilor teritoriale din Europa de Est. În consecință, conducătorii celor două țări nu ar trebui să lase lucrurile la voia întâmplării ci să acționeze la momentul oportun”, (NSR, 1948).

  La 23 august, von Ribbentrop aterizează la Moscova, unde încep imediat discuțiile. Stalin conduce negocierile și începe printr-un tur de orizont, cu privire la relațiile Germaniei cu Japonia, Turcia, Italia, Anglia și Franța, înainte de a aborda fondul problemei: împărțirea Europei Centrale și de Est. Von Ribbentrop confirmă că atacul împotriva Poloniei este iminent. Conform tradiției sovietice, înainte de a se despărți, participanții la discuții toastează. Intervenția lui Stalin este grăitoare: „Știu cât de mult își iubește națiunea germană Fuhrer-ul. Prin urmare, aș vrea să beau în sănătatea acestuia”. (NRS, 1948). Pactul de neagresiune, însoțit de faimosul protocol secret, este asfel semnat. Primul punct al acestuia privește regiunea Balticii: „În eventualitatea unei amenajări teritoriale și politicii efectuate în zona statelor baltice (Finlanda, Estonia, Letonia și Lituania), frontiera de nord a Lituaniei va constitui limita sferelor de influență ale Germnaniei și Uniunii Sovietice” (NRS, 1948). Prin urmare, celelalte trei state aveau să-i revină lui Stalin. Al doilea punct privește Polonia: „În eventualitatea unei reamenajări teritoriale și politice a teritoriilor aparținând statului polonez, sferele de influență ale Germaniei și Uniunii Sovietice vor fi delimitate aproximativ de linia râurilor Narev, Vistula și San. În funcție de evoluțiile politice ulterioare, se va vedea dacă interesele celor două țări implică păstrarea unui stat polonez independent, precum și eventualul contur ale granițelor acestuia. În orice caz, această problemă va fi rezolvată în urma unui acord amical” (NRS, 1948). Astfel este parafată, în doar două rânduri, o nouă împărțire a Poloniei. Ultimul punct al protocolului subliniază interesul Uniunii Sovietice pentru Basarabia, provincia estică a României, și dezinteresul politic al Germaniei cu privire la Europa de Sud-Est.

  În timp ce această răsturnare de situație provoacă stupefacția cancelariilor europene, la 1 septembrie Germania atacă Polonia, declanșând automat cel de-al Doilea Război Mondial. Aceasta fusese oare dorința lui Stalin atunci când a ordonat semnarea pactului Ribbentrop-Molotov?

  “Scopul declarat al acestui pact era, din punctul de vedere oficial al Germaniei, ca cel de-al Treilea Reich să-și asigure flancul estic în perspectiva iminentei invadări a Poloniei, petrecută, de altfel, cu o săptămână mai târziu, la 1 septembrie 1939. Pe de altă parte, Uniunea Sovietică voia să câștige timp, să prevină temporar o invazie germană, întrucât Armata Roșie avea prea puțini ofițeri superiori, după executarea multora dintre ei din ordinul lui Stalin, în frunte cu mareșalul Tuhacevski, sub pretextul unui complot imaginar.

  În realitate, ambele țări agresoare voiau să se asigure, cel puțin oficial, că vor avea spatele „acoperit” în procesul expansionist de împărțire în două a ceea ce rămăsese neocupat și/sau neîmpărțit din Europa. Cruzimea și cinismul celor doi dictatori, Hitler și Stalin, s-au repercutat timp îndelungat, prelungind cel de-al Doilea Război Mondial cu Războiul Rece și cu scindarea Europei în două prin Cortina de fier între anii 1945-1989. În acești 45 de ani, Europa Occidentală a progresat prin practicarea democrației și a economiei libere în toate țările aflate la vest de Cortina de fier, în timp ce Europa de est, aflată la est de Cortina de fier, a avut parte de regimuri totalitare mai dure sau mai puțin dure, dar toate aservite Kremlinului, și cu economii centralizate, de stat “

  Un comentariu a ceea ce a insemnat al doilea razboi mondial nu isi are rostul in aceste pagini.S-a scris mult ,foarte mult si se cunosc atit cit se cunosc detaliile acestui razboi.Important este ce s-a intimplat dupa al doilea razboi mondial “pas cu pas ” – parca am mai auzit aceste cuvinte si nu de mult .

  Comunismul se instaureaza  de la Vladivostok si pina in Europa centrala  iar statele occidentale democratice isi desfasoara activitatea cu gindul la un viitor care sa le asigure  prosperitate egonomica si stabilitate politica .Coferinta de la Yalta, crucifica Romania , fiind data la schimb cu Grecia, in baza unei notite facuta pe un servetel de hirtie scris de Churchill pentru Stalin.Intilnirea de  la Yalta este in mare parte confirmata si de Conferinta de la Potsdam unde sunt trasate pentru mai bine de 50 ani noile granite ale Europei.

   INTREBARE :Daca Germania nu incepea al doilea razboi mondial ,Rusia /URSS ar fi avut un ascendent asa de puternic la virful puterii in Europa si apoi in lume ?

  Imediat pentru salvarea Germaniei se pune in aplicare planul Marshall si apoi incepe in Europa occidentala organizarea Comunitatii Economice a Carbunelui si  oOtelulului  in 1951 la Paris.

  “A reprezentat aplicarea unui plan dezvoltat de economistul francez Jean Monnet, făcut public de ministru de externe francez Robert Schuman. A fost promovat intens de Statele Unite.”

  Aceasta  comunitate comerciala va sta la baza a ceea ce se va numi ulterior Uniunea Europeana.

  Dar in Europa confruntarea intre lagarul socialist si Europa occidentala,democratica, continua cu NATO (1949)si in paralel tratatul de la Varsovia (1955). Germania de Vest este integrata in NATO si practic se da startul inarmarilor in Europa. STATELE UNITE SI URSS  SUNT LIDERII DE DREPT PINA IN ANUL 1990, sau mai precis pina la conferinta de la  Malta.(1989)

  Lupta intre Europa occidentala aliata cu SUA si lagarul socialist condus de URSS se va duce timp de 50 de ani pe toate planurile militar, inteligence, economic , politic si social. Expansiunea comunismului se va realiza pe toate continentele  cu mai mult sa mai putin succes.

  Dupa “preluarea” tehnologiei bombei atomice de catre rusi,anul 1949, cind serviciile de spionaj ruse au dobindit un prim mare succes, lupta pe toate fronturile intre democratie si comunism  se amplifica ajungind in anii “70  – 80 la iminenta declansare a unui nou razboi, de data aceasta nuclear care, daca ar fi  izbucnit cu siguranta omenirea ar fi fost in totalitate distrusa.

  Exemple edificatoare in acest sens sunt crizele politice din aceasta perioada.

  Coreea, 1953 –armistitiul de la Panmunjom la paralela 38 – este prima lupta majora intre comunism(comunistii din Nord,cu sprijinul chinezilor si rusilor,invadeaza Sudul,1950-1953) si democratie in care democratia a pierdut prima mare batalie. Si cind te gindesti ca cel care a pierdut lupta care a permis instalarea comunismului in Coreea de Nord a fost chiar marele general american McArthur,considerat” legenda Pacificului “in al doilea razboi mondial!  Crede cineva ca fara o tradare majora Coreea de Nord va intra vreodata in rindul statelor democratice  ?Deci,  cine  a contribuit la instaurarea comunismului in Coreea de Nord? Bineinteles , Rusia care a devenit puternica dupa cel de- al doilea razboi mondial. Cine a inceput cel de- al doilea razboi mondial ? – Germania.

  Criza rachetelor,  1960  la pachet cu comunizarea Cubei – moment istoric pe care ni-l reamintim si in contextul recentei incetari din viata a lui Fidel Castro. Cum a fost posibil ca o tara precum SUA sa nu poata invige o insula precum Cuba? Datorita sustinerii de catre URSS a acestei insule.Nu voi comenta esecul militar al SUA culminind cu  tentativa de invazie de pe “plaja porcilor” terminata rusinos si usor comic avind in vedere ca marele Eisenhower a organizat cu succes mari debarcari in Europa celui de- al doilea razboi mondial . Rusia si-a spus cuvintul din nou.  Numai inteligenta politica deosebita a lui Kennedy a facut ca aceasta criza a rachetelor sa nu degenereze. Hrusciov nu a stiut decit sa scoata pantoful si sa bata cu el in tribuna  ONU. Dar a invins. Fapt similar cu intrebarea lui Stalin prin care a curmat discutiile referitoare la Vatican. “Cite divizii are acest Vatican?” Brutalitatea  actiunilor politice si militare ale Rusiei vor fi in favoarea acesteia.

  In 1964 incepe pentru 10 ani un razboi  crunt. La inceput in Vietnam si apoi in toata Indochina, respectiv Cambodgia(kmerii  rosi) , Laos- comunismul instalindu-se in unele tari vremelnic iar in Vietnam pentru o lunga perioada de timp. Si asta cu ajutorul Rusiei si bineinteles al Chinei.

  America, Europa si mai apoi intraga lume a vuit si au avut loc mari framaintari sociale impotriva razboiului care a curmat milioane de vieti in America si Vietnam si “neoficial” in China si Rusia. Ideologia comunista incepe cu pasi mari sa se raspindeasca in mai toata lumea avind in unele parti ale acesteia succese remarcabile iar in altele tentativa comunizarii  fiind pe muchie de cutit.Amerca de Sud, cu largul concurs al lui Castro si Che Guevara,  putin i-a trebuit ca sa nu fie in totalitate comunizata.

  Argentina( dictatura militara Jorge Videla 1976 -1983) , Chile(Salvador Allende -Pinochet), Guatemala, Bolivia (unde Che Guevara a fost prins si asasinat), Nicaragua( faimoasa afacere Iran – Contras) ,toate aceste tari au fost puternic atinse de drogul comunismului, ducind in majoritatea lor la razboaie civile (de guerilla) deloc de neglijat.

  Cine a facut acestea ? bineintele Rusia cu satelitii sai, Rusie care a devenit puternica dupa al doilea razboi mondial ,razboi datorat Germaniei, Germanie care a ajutat Rusia sa devina bolsevica si mai tirziu comunista.

  Voi repeta aceasta in permanenta pentru a arata sursa raului. Un copil cind se naste este curat cu o curatenie data de la Dumnezeu, dar el poate deveni rau numai si numai datorita celor din jurul sau care ii imprima un anumit stil de viata.Cei sapte ani de acasa sunt vitali. Tot atit i-a trebuit Rusiei tariste sa devina comunista ca apoi sa isi desavirseasca timp de aprope 70 de ani acest mod de vietuire ,comunizat si educat in spiritul raului social.

  Dar sa continuam cu lupta dintre democratie si comunism :

  Orientul  Apropiat ,si ma refer aici la Egipt(Gamal Abdel Nasser)adopta un mod de comunizare pe fond musulman si aproape ca Egiptul era sa devina comunist/socialist daca americanii nu s-ar fi trezit la realitate  impinsi de la spate de  Israel.Nationalizarea Suezului,razboiul de 6 zile, infiltrarea Rusie in economia tarii(barajul de la Aswan)sunt numai citeva exemple. Aceasta tara(Israel) era ingrozita de ce s-ar fi putut intimpla daca Egiptul ar fi devenit comunist, iar canalul Suez ar fi devenit o uneala in mina Rusiei. Evreilor le era suficient o Palestina cu un Yaser Arafat sustinuta de Rusia, Romania si mai toate tarile din lagarul comunist.Siria care acum este total distrusa a fost data complet in mina rusilor iar Assad tatal actualului presedinte chiar a numit tara printre altele si socialista.Fiul a incercat sa joace un joc cu mult mai periculos decit tatal si lipsit de o sustinere rusa a adus tara la un dezastru total. In prezent sustinerea Rusiei este tardiva si total distructiva.

  Foarte multe tari democratice au simpatizat cu tarile de regim comunist, in principal cu Rusia apoi Romania, Germania Democrata, Cehoslovacia, tari care aveau o economie puternica si in plina dezvoltare si care era necesara si  regimurilor lagarului comunist.

  Africa este un cimp de batalie intre democratie si comunism cu implicatii majore politice, economice, militare si strategice. Angola poate fi un exemplu edificator. Rusia cu tehnologia ei si Cuba cu armata sa aduc comunismul in aceasta tara iar Portugalia mai pierde o colonie. De altfel toate tarile colonialiste din Africa si-au inlaturat  dominatia coloniala  numai cu ajutorul comunismului .  Si alte tari din Africa  au aderat la sistemul comunist/socialist , cum ar fi Madagascar,  Mozambic, Guineea etc.

  Servicile secrete rusesti(KGB) ajutate de serviciile secrete din toate tarile comuniste vor da o lovitura grea tarilor democratice si implicit aliantei NATO.  Este bine stiut racolarea  unei parti din MI 6 de catre KGB si intoarcerea lor impotriva tarilor de origine. KIM PHILBY(Harol Adrian Russell) ESTE UN EXEMPLU ELOCVENT IN ACEST SENS.Si  multe alte exemple . Perioada in care serviciile secrete din tarile democratice pierd teren in favoarea serviciilor secrete comuniste este perioada cind propaganda comunista foarte ingenioasa si bine pusa la punct este foarte agresiva pe fondul unor evenmente politice si militare total dezavantajoase tarilor democratice de exemplu:Vietnam, luptele de eliberare coloniala din Africa,Africa de Sud (Apartheid) ,America de sud, si nu in ultimul rind saracia din majoritatea statelor de care am pomenit in prezenta scriere.Nu exculd din rindul tarilor cu succese deosebite in domeniul spionajului, Romania care a reusit sa patrunda si sa spioneze acolo unde putini au visat – NATO -.

  Nu in ultimul rind trebuie spus ca ideologia comunista s-a infiltrat puternic si  in unele state cu traditii seculare de democratie. Este vorba de partidul comunist francez ( GEOGE MARCHAIS 1972 – 1994) partidul comunist Italian(LUIGI LONGO / 1964-1984 si apoi ENRICO BERLINGUER /1972-1984) care a ajuns cu reprezentati pina in Senat .Spania este tara care a avut tentativa comunizarii inca din timpul razboiului civil unde URSS a avut o contributie majora.Santiago Carillo si Dolores Ibarruri sunt doua nume marcante ale miscarii comuniste ultima fiind si cetatean al URSS.Ideologia comunista in Europa anilor 60/70/80 patrunde puternic si creeaza puternice miscari de strada care duc uneori la caderi de guverne si presedinti cum ar fi De Gaulle in Franta.Grecia  luata de catre tarile democratice la schimb cu Romania la YALTA a avut tentativa de a  adopta un regim comunist si numai o lovitura de stat  militara(1967) a facut ca acesta sa nu aiba succes. Mii de grecii cu asa zisul “pasaport rosu” s-au refugiat in Romania  unul din orase alese fiind Galati, poate si ca o consecinta a prezentei lor de alta data in acest oras.

  Uu eveniment  militar deosebit  cu implicatii politice majore a fost invazia Cehoslovaciei in august 1968.

  Comportamentul Romaniei  este bine cunoscut. Trebuie sa subliniez comportamentul tarilor democratice care nu au manifestat  o atitudine ferma , la vedere, fata de Rusia/URSS si statele satelit ce au ajutat la invazie. Miscari ale cabinetelor statelor demcratice cit si ale  serviciilor secrete au existat,  fara indoiala, dar populatia acestor state nu a avut cunostiinta pe deplin de acestea. Parca criza rachetelor(1960) a fost mai puternic mediatizata decit invazia Cehoslovaciei. Razboiul din Vietnam care se defasura in paralel cu evenimentele din Cehoslovacia era mai mediatizat decit invazia.

  Singura tara care a reactionat puternic a fost Romania ,tara comunista care ar fi tebuit sa fie de partea lagarului comunist. Atitudinea Romaniei de la acea data avea sa coste tara si poporul ei in toata perioada urmatoare , din 1968 pina la ceea ce sa numit revolutia din decembrie 1989. In tot acest timp am avut ocazia sa vedem  cum s-au desfasurat jocurile politice, militare, de inteligence si chiar economice ,jocuri la care au participat absolut toate taberele  democratice ,comuniste sau de alta natura .

  Daca  studiem Istoria din 1945si pina in prezent ,observam ca NICIUN RAZBOI purtat de SUA si aliati  n-a fost cistigat in mod clar. Oare comunismul nu a contribuit la aceasta ?

  Comunismul ,si in special cel din Rusia incepe sa decada odata cu venirea lui Gorbachiov la conducerea URSS-ului. Perestroika ,tentativa lui Gorbaciov de a schimba fata comunismului, dindu-i o asa zisa fata umana a esuta complet. O contributie major la aceasta a  avut-o si citeva personalitati politice deosebite care au avut un rol marcant in politica mondial .Oare sa fie doar o intimplare, sua masoneria a decis distrugerea totala a comunismului si pentru asta a scos  la lumina cele  mai inteligente figuri polictico-masonice? Toate prsonalitatile politice pe care le voi enunta mai jos au contribuit din plin la darimarea comunismului inclusiv secretarul general la Partidului Comunist  Sovietic, MIHAIL GORBACHOV.

  STATELE UNITE ALE AMERICII :

  RONALD REAGAN – presedinte SUA  1981-1989 – republican impreuna cu secretarul de stat la externe GEORGE SCHULTZ 1982-1988 si el republican. Este urmat de catre GEORGE BUSH tatal 1989-1993 tot republican impreuna cu JAMES BAKER 1989-1992.

   

  REGATUL MARII BRITANII ;

  MARGARET THATCHER 1979 – 1990  Conservator, cel mai lung mandad de prim ministru dupa Chirchill. A functionat cu mai multi ministri de externe printre care Lord Carington , Geoffrey Howe si nu in ultimul rind John Major viitor prim ministru.

  REPUBLICA FEDERALA A GERMANIEI:

  HELMUTH KOHL  – cancelar  1982-1998 unul din cei mai logevivi cancelari ai Germaniei –crestin democrat, impreuna cu HANS DIETRICH GENSCHER , ministru de externe  1974-1992  partidul democrat.

  Kohl a fost descris de către președinții americani George W. Bush și Bill Clinton ca fiind “cel mai bun lider european al celei de-a doua jumătăți a secolului 20”.[2][3]

  URSS :

  MIHAIL GORBACHOV  – 1985-1991  secretar general al PCUS si presedinte al URSS, impreuna cu EDUARD SHEVARDNADZE MINISTRU EXTERNE 1985-1991

  Acesti mari actori ai politicii mondiale vor juca ultima piesa a politicii mondiale , al luptei intre COMUNISM SI  DEMOCRATIE. Ultimul act al acestei piese va fi intilnirea de la MALTA, 1989  care impreuna cu cea  de la YALTA,  1945 va inchide cercul politic care a dura 44 de ani.Tot ce va urma dupa 1989 va fi o noua politica avind ca fundament  crearea unui imperiu economic  cu participarea celor mai puternice state din punct de vedere economic,adica GLOBALIZAREA. Daca cineva crede ca distrugerea comunismului s-a efectuat pentru democratizarea lagarului comunist se inseala .Scopul principal l-a constituit cucerirea de piete economice, impartirea zonelor de influenta economica astfel ca tarile ex.comuniste sa poate fi dominate in totalitate economic. Totul s-a desfasurat in baza unor planuri masonice bine puse la punct astfel ca aceste tari sa poata fi transformate numai in piete de consum  si nimic altceva.

  Este bine stiut ca organizatiile masonice au planificat aceste miscari cu foarte mult timp inainte pentru a fI aduse la indeplinire la un anumit timp si de anumite persoane bine implementate in aceata actiune. Uniunea Europeana care se va naste din aceasta mare actiune, incepind cu 1989 pina in prezent  este o miscare economica care urmareste sa evite un eventual razboi asa cum au fost cele doua din secoulul XX.Orice conflagratie in care sunt angrenata economii ale statelor prinicipale este un razboi pagubitor si ca atare s-a gasit un alt mijloc de cucerire , cel economic.Razboiul economic cu toate momentele sale este un razboi care te cucereste silentios si care te supune ca tara, natiune fara sa iti dai seama.Este nevoie doar de citeva persoane cu care sa colaboreze organizatiile masonice interesate.

  Germania este statul care a visat la o dominatie tertoriale din cel mai vechi timpuri avind doar scopuri economice. In fond si razboaiele de cind este lumea nu au fost decit cu scop economic. In rindurile ce urmeaza voi reda visul Germanie dintotdeauna :

  “Frontierele statelor sunt facute de oameni si sunt schimbate tot de ei .……………………………………………………………………………………………………………………………………… Totusi,noi national-socialistii nu trebuie sa ne oprim aici:dreptul la sol si la pamint poate deveni o datorie ,atunci cind un popor mare ,pare sortit pieririi,din lipsa de extindere…………………………………………………………….                 Germania va fi o putere mondiala sau nu va exista deloc. De aceea,noi national-socialistii,anulam in mod deliberat orientarea politicii externe de dinainte de rasboi(n.a. primul razboi mondial).Vom incepe de acolo de unde ea s-a sfirsit acum sase sute de ani.Vom opri vesnicul mars al germanilor catre apusul Europei si ne vom indrepta privirile catre  Rasarit……………………………………………………………………………………………………………………. Dar daca vorbim astazi de noi paminturi in Europa noi nu ne putem gindi decit la Russia si la tarile limitrofe care depind de ea . ……………………………………………………………………………………………………………..…….. Si sarcina noastra ,misiunea miscarii national-socialiste, consta in a convinge poporul nostru de aceste adevaruri politice ,care il vor face sa isi vada viitoru nu in impresiile imbatatoare ale unei noi campanii a lui Alexandru,ci in munca plina de truda a plugului german,caruia spada nu are decit sa-i dea pamint.”

  ADOLF HITLER – MEIN KAMPF.

  Credeti oare ca poporul german in sinea sa nu se simte mindru de ceea ce a realizat, chiar si temporar in cel de al doilea rasboi mondial ?.Iata ca obiectivul acestuia de a cuceri Europa de la Atlantic pina la Urali aproape ca a fost adus la indeplinire. Aceasta  se chiama acum Uniunea Europeana. Noi, statele satelit ale lagarului comunist, am fost transformate in surse de materii prime si o piata de consum pentru Germania si satelitii acesteia din Europa de Vest. Uniunea Europeana  ne-a primit  pentru a distruge economia asa cum era ea comunista, pentru a dispune de surse umane bine calificate si cu o inteligenta cu mult peste medie, pentru materii prime de o valoare si o cantitate inestimabila, pentru o piata de consum de prima marime, cu mult peste o suta de milioane de locuitori..Asa s-a intimplat cu toate statele  foste comuniste.Masoneria isi planificase in amanunt toate miscarile care urma sa le faca in toate statele ex comuniste adaptind aceste planur ini functie de fiecare tara in parte.Moneda unica euro poate fi comparata cu moneda germana reich mark pentru ca este administrata de Germania unde se afla si sediul Bancii europene, respectiv Franckfurt am Main. Moneda europeana nu se numeste ReichMark asa cum se dorea ci Euro. De fapt ce mai conteaza denumire? Scopul pricipal a fost atins. Oare din totalul personalului administrativ al bancii care este proportia dintre germani si restul Europei ? Uniunea Europeana a incercat sa intre si in Ukraina dar a avut un esec total, De fapt se dorea ca extindera sa se faca pina la Urali asa cum a fost scris in cartea mai sus enuntata.

  Ceea ce nu vor sa ia in consideratie statele membre ale Uniunii Europene si in principal Germania este  testamentul lasat de tarul Petru cel Mare  pentru “maica Rusie” in care afirma ca teritoriile tarii sunt sfinte si trebuie aparate cu orice pret . Ca urmare  ceea ce afacut Gorbaceov prin sfarimarea Rusiei in 1991 va fi iertat oare vreodata?Dar soarta se razbuna, si asa cum Rusia a luat teritorii tot asa a si pierdut teritorii.Am invatat ca in intreaga istorie orice imperiu se naste, traieste si apoi moare. Depinde cit traieste, caci moartea este inevitabila.Nici Uniunea Europeana nu va fi scutita de o astfel de disparitie.Tragic este ca dupa disparitia ei vor fi state ce vor iesi mai intarite si state ce vor iesi distruse si fara viitor.

  Referitor la Uniunea Europeană, Orban (n.a. Victor Orban – prim ministrul Ungariei ) a afirmat că poziții înalte sunt ocupate de către ”forțe globalist-liberale reprezentând statu-quo-ul”, care caută să înființeze Statele Unite ale Europei. ”Europenii creștini, naționaliști, nu vor avea un cuvânt de spus ”, este de părere Orban, adăugând că tendințele globale  sunt în favoarea ideii ca ”Bruxellesul să dicteze tonul statelor”. In prezent Uniunea Europeana este ocupata  de catre  forte globaliste  cu tendinte liberale ce au in intentia vadita de a infiinta o uniune a Statelor Unite ale Europei.Fortele nationaliste si crestine ale Europei vor avea oare un cuvint de spus prin dezacordul fata de Bruxelles? .Anglia este un exemplu edificator in acest sens.

  Ramine ca ISTORIA sa confirme sau nu cine a avut dreptate.

   

  MIHAI CATALIN

  master  mariner


  Raspandeste cu incredere
  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
   2
   Shares

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here