Acasă Opinii De ce este important ca femeile sa poarte rochii

De ce este important ca femeile sa poarte rochii

138
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

Rochia in orice moment a fost considerata atributul principal al feminitatii. Iar motivul pentru aceasta, nu este numai frumusetea unei astfel de vestimentatii. Specialistii din domeniul practicilor energetice cred ca atunci cand o femeie poarta o rochie, ea incepe sa acumuleze energia inerenta a feminitatii. Prin urmare, rochia poarta cu ea un anumit sens sacru pentru fiecare femeie. Din cele mai vechi timpuri, persoanele de sex feminin s-au imbracat exclusiv in rochii si fuste. Si aceasta moda era corecta pentru toate popoarele. De exemplu, in cazul femeilor slave, imbracamintea principala era un sarafan. Femeile indiene purtau vesminte lungi si largi, iar femeile japoneze purtau kimono pe trupurile lor. Dupa cum se poate vedea vedea, hainele tuturor femeilor nu au sugerat purtarea pantalonilor.

In trecut, oamenii au simtit mai subtil legatura lor cu fortele naturii. Si era cunoscut faptul ca femeile erau diferite de barbati, nu numai din punct de vedere al parametrilor fizici, ci si din punct de vedere a vestimentatiei. Oamenii de diferite sexe se caracterizeaza prin diferite energii. Barbatii au fost instruiti sa atraga energie din spatiu, iar femeile au luat energie in principal de pe pamant.

Daca ne amintim despre astfel de concepte precum dragostea, sensibilitatea, ingrijirea, mila, sensibilitatea, atunci, bineinteles, ne referim la o femeie. Designul oricarei rochii este de asa natura incat formeaza un con in expansiune, iar acest model nu a fost inventat intamplator.

Rochia absoarbe energii pozitive

Se credea ca un astfel de model, ajuta o femeie sa absoarba mai bine energia si puterea pamantului, sa devina fertila si sigura din punct de vedere financiar. Energia unei femei, daca vorbim despre un corp fizic, se acumuleaza intr-un organ special, si anume uterul. Barbatii nu sunt inzestrati cu un astfel de organ in conformitate cu ideea naturii. Si in planul energetic pentru ca un om sa obtina energia pamantului, trebuie sa o ia de la femeie. Cand o femeie isi pune pantalonii, se pare ca este contra legaturii cu pamantul. Miscarea energiei se opreste, iar vasul sacru feminin sub forma de uter ramane gol. Drept urmare, femeia nu are nimic de impartit cu vestimentatia pentru barbati.

Exista multe femei care nu poarta rochii sub nicio forma. Se imbraca exclusiv in pantaloni sau blugi. Dar, din punct de vedere energetic, o astfel de femeie isi consolideaza si hraneste spiritul intr-un mod strain, adica intr-un mod masculin. 

Femeile, in justificarea lor pentru purtarea pantalonilor spun ca astfel de haine sunt foarte confortabile, elegante, practice si la moda. Desigur, in blugi, va fi mult mai confortabil sa se miste rapid si abil etc. In comparatie cu pantalonii, fusta sau rochia se comporta ca o frana naturala.  O femeie adevarata nici macar nu se gandeste sa poarte pantaloni, pentru a face treaba mai confortabil sau ca se grabeste undeva. Imbracata intr-o rochie frumoasa, orice femeie poate simti cat de repede se schimba starea de spirit si farmecul ei, ca si cand o energie extraordinara si foarte familiara incepe sa o trezeasca. Fireste, atentia barbatilor se se concentreaza intotdeauna asupra femeilor in fuste si rochii.

Advertorial


Raspandeste cu incredere
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here