Acasă Jurnalul Bucurestiului DE CE NU, MERITOCRAŢIA LUI PRIMO LAURENŢIU. DE CE DA, MERITOCRAŢIA!

DE CE NU, MERITOCRAŢIA LUI PRIMO LAURENŢIU. DE CE DA, MERITOCRAŢIA!

892
2
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares

CLARIFICARE PENTRU CEI CARE SUSŢIN MERITOCRAŢIA ŞI DEMOCRAŢIA DIRECTĂ

Primo Laurentiu are MERITUL de “a pune pe hârtie” un nou sistem (care fără îndoială, este mult mai bun, mai uman, mai apropiat de consonanţa cu Legile Universului). Acest sistem “creat” de el, a unit conceptul de MERITOCRAŢIE (creat de Confucius) cu conceptul de DEMOCRAŢIE DIRECTĂ (creat de Grecia antică). “Creatorul” noului  sistem, la denumit generic, MERITOCRAŢIA LUI LAURENTIU PRIMO!

Ce legătură (mai) am cu meritocraţia lui Primo Laurentiu?

Susţin MERITOCRAŢIA, dar nu şi pe domnul Laurentiu Primo 🙂 O voi promova în continuare, dar “pe alta temelie” 🙂 Cu alte cuvinte, susţin MERITOCRAŢIA dar nu MERITOCRAŢIA LUI LAURENTIU PRIMO!!!

DE CE? Nu poţi construi “o casă” pornind de la o fundaţie de kakat!

Oricum, DACĂ “meritocratia lui Primo Laurentiu” se va instaura,  se va face cu “acceptul” celor care conduc lumea. Cetaţenii vor avea ILUZIA că vor alege MERITOCRAŢI şi că vor vota DIRECT.

În schimb, ceea ce PROMOVEZ eu, este DIFERIT de “meritocratia lui Primo Laurentiu”!

Ceea ce a construit “el” este un sistem MULT MAI BUN decât ceea ce avem astăzi, fara îndoială! DAR, inconsecvenţa lui Primo Laurentiu, faptul că este contradictoriu în declaraţiile publice, faptul că nu îsi asumă ceea ce spune, compromisurile pe care le va face (unele le-a şi facut), dar mai ales “materialul prost” din jurul lui, a transformat şi transformă acest nou sistem (“meritocratia lui Primo Laurentiu”) dintr-un un măr frumos şi sănatos (care oricum pus în lada de mere stricate va putrezi) într-un măr tot frumos, dar găunos pe dinăuntru!

Domnul Primo Laurentiu nu cunoaste Legile Universului, asta e cel mai grav!!!

Dânsul crede ca a ajuns la SUFICIENŢA Cunoaşterii şi pentru asta,  va fi (din nou!) “pedepsit”… (asta DOAR în cazul că el, Laurentiu Primo, este sau a fost “alesul Domnului”!!!)…

Primo Laurentiu “a tălmăcit” EVANGHELIA DUPĂ MATEI  (versetul  “Nimeni nu pune un petic de postav nou la o haină veche, căci peticul acesta, ca umplutură, trage din haină şi se face o ruptură şi mai rea. Nici nu pun oamenii vin nou în burdufuri vechi; alminterea burdufurile crapă: vinul se varsă şi burdufurile se strică; ci pun vin nou în burdufuri noi şi amândouă se păstrează împreună.”). Tălmacirea lui, “Înainte de a schimba “vinul”, e musai să se schimbe “burdufurile”…”

http://meritocratia.ro/2016/08/raspuns-la-reforma-clasei-politice/

Cum este “vinul” sau “haina” ta, Primo Laurentiu?  E bun sau bună cu “măsura” ta sau cu “măsura” lui Dumnezeu?

Omul are MĂSURA lui a BINELUI şi a RĂULUI, dar Dumnezeu are MĂSURA lui care poate fi diferită de MASURA omului “a aceluiaşi BINE sau RĂU).

MORALA! Primo Laurentiu FACE GREŞEALA (şi pentru asta “va fi pedepsit”) că MĂSURA lui este ACEEAŞI cu MĂSURA lui Dumnezeu!!!

by Irene Balcangiu, 28.08.2016


Raspandeste cu incredere
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares

2 COMENTARII

 1. ce Dumnezeu sfantul vrei sa spui aici? scrii doar in ghilimele. Toti se cred Dumnezeu din cate vad. Va asigur ca Domnul Primo nu are nicio atitudine jargonata in scopul de a se denumi presus. N-o sa fie el presedintele Romaniei draga.

 2. Irene Balcangiu am avut ocazia sa-ti citesc postarile pe Facebook, si chiar stiu foarte multe despre tine. Daca nu as sti ce hram porti poate as fi fost inclinat sa verific acuzatiile tale. Stiu cine esti, ce faci si ce e mai trist… din ce traiesti. Ar trebui sa-ti fie scarba de propria persoana insa nivelul la care te gasesti nu iti permite sa-ti intelegi conditia. Esti vulgara si de aceea nu voi intra in detalii legate de persoana ta. Ceea ce ai postat sunt minciuni ordinare, frustrari de cocota batrana. Ai vrut sa fii in centrul atentiei insa locul acela trebuie meritat. Meritocratia prin Democratie Directa fara partide si politicieni este mai mult decat o suma de principii: pentru a fi inteleasa in primul rand trebuie traita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here