DECEMBRIE 1989 – IANUARIE 2014 : 20 DE ANI DE JUSTITIE STALINISTA [2]

  171
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  • Decembrie 1989-ianuarie 2014: 24 de ani de Justiţie stalinistă în România. Partea a II-a
   În prima parte a materialului am demonstrat că a doua zi după ce l-a executat pe preşedintele Ceauşescu, pe 26 decembrie 1989, Ion Iliescu s-a ales preşedinte al Consiliul Provizoriu al FSN şi prima lui decizie a fost numirea în aceeaşi zi a ofiţerului MApN Cătălin Voicu, în funcţia de responsabil cu Parchetul General în cadrul Secţiei pentru Problemele Militare şi Justiţie a Comitetului Central al PCR.

  Voicu, în complicitate cu colonelul magistrat Florescu-procuror general adjunct al României şi şef al Parchetelor Militare, cu ofiţerii CI-ştii din Justiţie şi cu procurorii militari coordonaţi de locotenent colonelul magistrat Mihai Popov, au extras dosarele tuturor procurorilor şi judecătorilor care erau ofiţeri acoperiţi ai Securităţii, din sectorul arhivelor fostei Securităţi care-i privea pe magistraţii din întreaga Justiţie. Sector de arhivă de care răspundea Secţia Parchetelor Militare. Scopul acestei operaţiuni fiind aceea de a-i obliga pe respectivii magistraţi, să se subordoneze total Justiţiei independente caracterizată prin revenirea la practicile staliniste, graţie Loviturii de stat din decembrie 1989.

  După încheierea cu succes a acestei operaţiuni, necesitatea de a veghea la respectarea întocmai şi la timp a practicilor staliniste a generat apariţia unei noii structuri de informaţii, înființată în baza Decretului 100 emis de CFSN pe 7 februarie 1990, cunoscută inițial sub denumirea de Direcția Specială de Informații. În discursul ţinut de Ion Iliescu din balconul clădirii Comitetului Central al PCR, în 22 decembrie 1989, acesta anunţa că Securitatea a fost trecută în subordinea armatei. Aşadar orice structură informativă nou apărută se subordona armatei.

  https://www.youtube.com/watch?v=IIa_0-ArqNM#t=70

  Acest nou serviciu era descris ca fiind un sector special, necesar şi util Puterii, care colaborează direct cu şeful statului şi-i prezintă propuneri concrete de acţiune, inclusiv derogări de la legile în vigoare, justificate de raţiuni de stat. Un an mai târziu, în 1991, acesta devine Serviciul Independent de Protecţie şi Anticorupţie (SIPA), o structură militarizată de siguranţă naţională, perfect conspirată creată pentru a-i urmări legal sau ilegal, pe toţi judecătorii şi procurorii, dacă respectă sau nu practicile staliniste, dictate de noua conducere a României. Obiectul principal al activității unui serviciu de informații al statului român este apărarea intereselor cetățenilor români şi nu controlul Justiţiei, în sensul prejudicierii voite a intereselor acestora.

  În 1996, „anticomunistul” Emil Constantinescu, fost mare secretar BOB al PCR pe Universitate, a preluat de la Ion Iliescu întreg acest mecanism al practicilor staliniste şi l-a folosit pentru satisfacerea propriilor interese, fără să clipească măcar, declarând cu neruşinare la final de mandat prezidenţial că a fost înfrânt de Securitate (?!!). Constantinescu a fost autorul celei mai mizerabile înscenări judiciare staliniste, de la execuţia lui Ceauşescu şi până în prezent: dosarul Ţigareta 2.

  http://orasulmeuploiesti.wordpress.com/2013/09/03/nini-sapunaru-si-scheletii-din-dulapul-usl/

  Candidatul prezidenţial din 2004 era nimeni altul decât Traian Băsescu, cel care crease României un prejudiciu de peste 324 milioane USD, prin înstrăinarea flotei, pe vremea când era ministru al Transporturilor. El a intrat în cursă şi a câştigat-o, în numele Alianţei Dreptate şi Adevăr. În loc de dreptatea şi adevărul promis, Băsescu ne-a pricopsit în funcţia de ministru al Justiţiei, cu procurorul GDS Monica Luisa Macovei (la 1 septembrie 1982, când a devenit procuror, o fi existat GDS?). Mapa profesională invocată de Băsescu în cazul Macovei iese din discuţie întrucât Macovei, prietena comisarului european Reding şi consiliera numărul 1 a Ambasadei SUA din România, a ajuns de pomină odată cu muşamalizarea faptelor inculpaţilor din dosarul „Țigareta Portul Vechi” (pentru cunoscători adevărata Țigareta 2), toţi tovarăşi de pahar ai lui Traian Băsescu, la terasa Colonadelor din Constanţa.

  Şeful corpului de control al premierului Radu Vasile a constatat în raportul tematic nr. 20/2724/RS și nr. 7/521/TD/26.05.1998 predat secretarului general al Guvernului de atunci, Radu Stroe, că cele 2.250 de baxuri de țigări, cu numărul de înmatriculare J/40/1473 și codul SIRUES 403011971,găsite în cazul Țigareta 2, sosiseră pe mare la Agigea și fuseseră reținute 14.03 1998, la Eforie, de Poliția Constanţa, care le predase sigilate Direcţiei Generale a Vămilor, prin adresa nr. 38336/1998 a IGP făcând obiectul dosarului Țigareta Portul Vechi. Prin urmare ele nu aveau cum să ajungă, 33 de zile mai târziu, în depozitul de la Mogoșoaia, cărate la bordul aeronavei IL-76, aterizate pe 16/17.04.1998 pe aeroportul București-Otopeni.

  http://i230.photobucket.com/albums/ee82/vasilescu_album/cioroiani/corp_control_premier4.jpg

  Adevăratul motiv al numirii Monicăi Luisa Macovei în funcţia de ministru al Justiţiei ar putea fi faptul că pe tatăl său, colonelul magistrat Vasile R. Gherghescu, l-au prins evenimentele din decembrie 1989 încadrat la Secţia pentru Problemele Militare şi Justiţie a Comitetului Central al PCR, instructor pentru Parchetul General. În vremea în care Voicu, Florescu, CI-ştii din Justiţie şi Mihai Popov creau de zor climatul revenirii la practicile staliniste.

  http://basarica.files.wordpress.com/2012/08/484542_405545099507229_24948340_n.jpg

  Practic de la Ion Iliescu la Emil Constantinescu, din nou la Ion Iliescu şi în prezent la Traian Băsescu, acest mecanism diabolic de subordonare a justiţiei a funcţionat din plin, el fiind predat intact şi perfecţionat de la unul la altul. Toţi preşedinţii partidelor parlamentare care, într-o formă sau alta au avut preşedinţi ai României (PSD-Ion Iliescu, PDL-Traian Băsescu, PNL-Emil Constantinescu) sau au participat la guvernare (UDMR şi PC) cunosc despre existenţa acestui mecanism de subordonare a Justiţiei şi nu sunt interesaţi să-l distrugă, ci speră să ajungă din nou la Cotroceni ca să-l utilizeze în scop propriu.

  Ceea ce poporul român nu poate conştientiza, nefiind interesat de momentul zero, reprezentat de evenimentele din decembrie 1989, este faptul că minciuna a ajuns să-i apropie pe români în timp ce adevărul îi divizează. Numai că reprezentanţii acestei Justiţii nu sunt de factură divină, ci sunt rezultatul unui accident istoric şi a unei convenienţe sociale, în fapt nişte simple marionete politice. Mai precis, deşi au fost împuterniciţi de poporul român să facă dreptate în numele lui, ei au abdicat de la mandatul încredinţat de poporul român.

  Doar poporul român poate hotărî şi nu liderii politici care doar se folosesc de magistraţi, dacă deciziile luate de aceşti reprezentanţi ai Justiţiei mai trebuie sau nu aplicate. Ori pentru a împiedica posibilitatea ca poporul român să înţeleagă de ce forţă uriaşă dispune, atunci când este unit şi hotărât să-şi facă dreptate până la capăt, aşa-zisa democraţie impusă de SUA în România, în decembrie 1989 şi-a creat şi un teribil mecanism de protecţie prin dezinformare şi dezbinare a poporului român.

   Rezultatul practicilor staliniste care au eliminat orice urmă de independenţă a Justiţiei au avut un efect devastator asupra economiei româneşti. Statele occidentale, beneficiare ale Loviturii de stat din 1989, au reuşit astfel căpuşarea, falimentarea şi înlăturarea concurenţei pe care o făceau întreprinderile de stat româneşti, create de Ceauşescu. Folosindu-se de noua clasă de politruci-atlantişti din România, aceste capacităţi industriale româneşti au fost privatizate pe nimic pentru a fi dezmembrate şi vândute la fier vechi. Un alt obiectiv a fost acela de a acapara resursele minerale ale României (gaze, petrol, aur, etc.) pentru a le exploata gratis sau aproape gratuit.

  http://romanian.ruvr.ru/2013_12_10/Ce-legatura-are-Mugur-Isarescu-cu-RoSia-Montana-1966/

  Notă: Toate informaţiile prezentate în articol aparţin autorului. Postul de radio Vocea Rusiei nu răspunde pentru ele.


  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here