Acasă Colţul specialistului Spiritualitate Despre Mine – Florentina Mateescu

Despre Mine – Florentina Mateescu

223
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Buna,
sunt Florentina Mateescu și sunt licentiata in Psihologie, Sociologie si Pedagogie, am absolvit Masterul de Phihologie Judiciara si Victimologie, Masterul de Psihoterapii Psihanalitice si am formare de sase ani in Hipnoza Clinica si Tehnici de Relaxare Eriksoniana.
Sunt bioterapeut, psihoterapeut, hipnoterapeut , fac programare neuro-lingvistica, tin cursuri, seminare, ateliere de lucru, conferinte, organizez drumetii cu tematica spirituala, scriu carti și articole cu teme psihospirituale, particip la emisiuni televizate și am o suita de filmulete informative.
Practic aceste activitati de aproape douazeci de ani, in care am acumulat o foarte vasta experienta, in cele aproape saptezeci de mii de ore de practica si din intalnirea cu cateva mii de persoane.

Anii de practica asidua mi-au daruit enorm de multe posibilitati de invatare, de studiu al fiintei umane si a cadrului de desfasurare a vietii, urmarind sa inteleg matricea existentiala si modul in care ea functioneaza. Astfel, am inteles programul evolutiv al societatii si individului si am cercetat o gama foarte bogata a aspectelor psihice si spirituale, ca si metamorfozele lor continue.
Acum a sosit momentul in care se petrec multe schimbari la nivel planetar, care sunt generate de modificarile vibrationale ale planetei, care a trecut din Dimensiunea a Treia ( 3D ) in Dimensiunea a Patra ( 4D ) ( vezi articolul meu „Ce sunt Dimensiunile” ). Acest lucru implica o schimbare vibrationala corespunzatoare si in structurile umane – ale TUTUROR OAMENILOR DE PE PAMANT.
Nu este o schimbare doar a celor care au avut deschidere spirituala pana acum, ci a tuturor, caci pana acum planeta, ca sursa si spatiu al vietii noastre ne intretinea viata in Dimensiunea a Treia, pe cand acum aceasta dimensiune este la finalul ei si nu va mai fi posibil sa se intretina viata 3D.
Trecerea in 4D este posibila, dar trebuiesc facute anumite demersuri individuale. Spre deosebire de pionierii domeniului, toti cei care pornesc acum pe drumul catre ei insisi, catre aprofundarea propriei fiinte, pot fi ghidati și acest lucru este cel pe care imi doresc sa vi-l ofer.
Ceea ce avem de inteles este ca trecerea aceasta nu este o alegere optionala, ci o responsabilitate pe care ne-o asumam pentru propria viata, pentru viitorul nostru si al copiilor nostri.
Ce pot eu sa fac?
Să ofer cu multa iubire ceea ce am acumulat in acesti ani, in cea mai accesibila varianta, astfel incat sa poata fi inteleasa de oricine. Mai mult, toata aceasta informare este structurata pe nivele, astfel ca fiecare sa poata accesa de unde are nevoie.
Din experienta, pot sa iti spun ca baza informationala care sa-ti explice ce se intampla acum pe planeta si traseul pe care se poate continua drumul, este necunoscut chiar si in cea mai mare parte a lumii spirituale. Informarile pe care le dau eu, sunt rezultatul studiului asiduu si necontenit, inceput cu mult inaintea practicii psihospirituale si reprezinta informatii sursa, validate de toate stiintele cu care te-ai intalnit in anii de scolarizare si inca altele. Aceasta face posibila verificarea informatiilor de catre oricine si oricand.
Dorinta mea este ca acest traseu al trecerii sa fie abordat de cat mai multa lume.
Eu doar aduc informatia, care este inedita si transformatoare.
Tu esti cel care poate alege sa vina si sa inceapa cea mai spectaculoasa si binefacatoare metamorfoza a fiintei tale!
Si tot tu esti cel care poti sa iti manifesti iubirea pentru cei pe care ii doresti in continuare alaturi de tine și sa le transmiti aceste informatii, astfel incat sa veniti impreuna sa parcurgem cat mai multi acest drum fabulos spre lumina din noi!!!
TU ALEGI!!!
Eu doar imi doresc sa faci alegerea potrivita pentru viata ta, pentru care nu pot sa decid eu sau altcineva, ci doar TU!!!

Cu multă iubire,
  Florentina Mateescu
Cabinet de Terapii Alternative: Schimba-ti Viata!
Bioenergoterapie, Hipnoza, Psihoterapie, Programare Neuro-Lingvistica
Contact – mail: [email protected]
telefon: 0724.395.496


Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here