Acasă Istorie Dezvaluiri Ziarul de Arges : Directorul ROMSILVA Ciprian Pahonțu…

Ziarul de Arges : Directorul ROMSILVA Ciprian Pahonțu…

321
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Directorul ROMSILVA Ciprian Pahonțu riscă puşcăria dacă ignoră abuzurile lui Armand Chiriloiu!

 • Maria Dinu, administratorul public al judeţului Argeş, a beneficiat abuziv din partea directorului Chiriloiu de o petrecere la Cabana Mozacu

În urma dezvăluirilor presei argeşene, Armand Chiriloiu a luat-o razna. Ţipă la angajaţi, ameninţă pe toată lumea cu concedierea, le spune oamenilor că-i bagă în puşcărie dacă vor mai dezvălui presei tunurile forestiere pe care le patronează.

Degeaba!

În afara celor 10-15 panarame care formează gaşca de prăduitori din cadrul Direcţiei Silvice Argeş, mai toţi în funcţii de conducere sau măcar în poziţii cheie, toţi ceilalţi ne susţin în demersul nostru de demascare a celui mai nociv director din istoria instituţiei.

Am făcut zilele trecute un tur al cabanelor pe care Direcţia Silvică Argeş, cu aprobarea Regiei Naţionale a Pădurilor ROMSILVA, le-a introdus în circuitul turistic. Este vorba despre Cabana Mozacu (Ocolul Silvic Poiana Lacului), Cabana Bahna-Slatina (Ocolul Silvic Domneşti), Cabana Valea Iașiului (Ocolul Silvic Curtea de Argeş), Cabana Vâlsan (Ocolul Silvic Mușetești) şi Cabana Râuşor (Ocolul Silvic Aninoasa). Or mai fi poate şi altele, dar noi pentru moment doar aici am putut ajunge.

Am descoperit lucruri de-a dreptul penale. Toate aceste cabane sunt exploatate într-o manieră care-i va duce pe mulţi din conducerea DS Argeş direct la puşcărie. Întreţinerea lor costă mult mai mult decât banii rezultaţi din serviciile turistice oferite. Unii dintre cei cu care am vorbit tremură efectiv de frica lui Chiriloiu, pe care îl consideră un fel de căpcăun răzbunător, care nu ar şovăi o secundă să-i lase pe drumuri. Alţii, însă, ne-au explicat o groază de lucruri, pe care le vom prezenta începând de astăzi.

Am dezvăluit la începutul acestei săptămâni o informaţie în exclusivitate referitoare la faptul că Maria Dinu, administratorul public al Judeţului Argeş, şi-a serbat ziua de naştere la Cabana Mozacu. Am rugat-o pe doamna Dinu să ne prezinte şi nouă, în calitatea domniei sale de înalt demnitar argeşean, documentele prin care să arate că a plătit pentru serviciile de care a beneficiat. Adică pentru închirierea cabanei, pentru mâncare şi restul.

N-am primit niciun răspuns. Şi nici nu vom primi. Ştiţi de ce? Maria Dinu nu poate prezenta acele documente pentru că ele n-au cum să existe. Cabana Mozacu şi Cabana Bahna nu pot fi închiriate legal decât cu aprobarea lui Ciprian Pahonțu, directorul general al ROMSILVA. Evident că pe Chiriloiu îl doare fix în cur de regulament, aşa că Maria Dinu s-a dus la Mozacu cu permisiunea şefului Direcţiei Silvice Argeş care se comportă cu bunurile statului ca şi cum ar fi moştenite de la mă-sa mare!

De fapt, ce a făcut în cazul Mariei Dinu, Chiriloiu a făcut şi pentru el când şi-a dat singur permisiunea să utilizeze Cabana Bahna pentru a-şi sărbători propria zi de naştere, în data de 10 august. Ziua lui de naştere este pe 14 august, dar pica într-o marţi, aşa că a sărbătorit-o vinerea, alături de toate marionetele lui din DS Argeş! Au fost la cabană cu maşinile de serviciu, unii încă din timpul programului de lucru (cum ar fi chiar doamna Alina Chiriloiu!) etc.

Totuşi, vina principală îi aparţine lui Ciprian Pahonțu, directorul RNP ROMSILVA. Acest individ este fie corupt de subordonatul lui din Argeş, Armand Chiriloiu, fie este un papagal incompetent de care pe toţi îi doare-n cot. Pentru că sunt securişti, magistraţi, poliţişti, oameni politici etc. care au folosit aceste cabane când şi cum au vrut muşchii lui Chiriloiu, fără ca Pahonțu să aprobe închirierea lor.

În ceea ce ne priveşte, îl somăm pe Ciprian Pahonțu să demareze o anchetă la nivelul Direcţiei Silvice Argeş, în cazul în care nu este complice cu cei de-aici. Până atunci însă, vom depune o nouă plângere penală prin care le vom cere procurorilor să investigheze condiţiile în care s-a făcut închirierea tuturor cabanelor DS Argeş intrate în circuitul turistic. Sunt mai multe infracţiuni vizibile de la o poştă, dintre care cea de abuz în serviciu în formă continuată este cea mai nevinovată!

Până la urmă, Ciprian Pahonțu are posibilitatea să aleagă: va fi cel care va sancţiona sau va fi cel sancţionat PENAL?

Vom reveni!

D.M.D.


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here