Acasă Jurnalul Bucurestiului Sport După 93 de ani de existență, echipa RAPID A DISPĂRUT

După 93 de ani de existență, echipa RAPID A DISPĂRUT

205
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

BREAKING NEWS. După 93 de ani de existență, echipa RAPID A DISPĂRUT. Curtea de Apel a menținut starea de FALIMENT

Rapid Bucureşti, unul dintre cele mai vechi şi mai iubite cluburi de fotbal din România, e la un pas de desfiinţare după ce Tribunalul a decis intrarea grupării giuleştene în faliment.

Veste cruntă pentru suporterii giuleşteni! Rapid a intrat în faliment 534

Rapid a intrat în insolvenţă la finalul anului 2012, dar de atunci situaţia financiară a clubului nu s-a îmbunătăţit. Principala speranţă a conducerii din Giuleşti a fost legată de banii din drepturile TV. Acum suntem singura ţară din fotbalul european cu o echipă în faliment în Liga 1. Mandri?!

S-au pierdut echipele cu traditie din Romania…Nu mai e emotia cand este un derby “Steaua -Dinamo”, nu mai urmaresti cu sufletul la gura meciurile cu FC Arges, Craiova, Sportul, Fc National… Din cauza acestor indivizi care au incercat sa se imbogateasca peste noapte…care aveau si au foamea de publicitate… iar in cele din urma toti au ajuns in Puscarie…Toti in blameaza pe Hagi ca este agramat dar este sigurul care mai are idee de fotbal.Toti il blameaza pe Sumudica ca e taran sau mai stiu eu cum, dar este singurul care a dus o echipa in primavara europeana cu o echipa incropita… Pe Negoita il  iau la misto toti si a fost singurul care a reusit sa scaoata echipa din insolventa… Singurul element din fotbal care se aude este Becali, care nici el nu mai stie cu cine vorbeste sau cu cine se intrece…Asta s-a dorit asta avem… si sa nu il uitam pe Burleanu… depasit la toate capitolele de fenomen…
Cu datorii de peste 18 milioane de lei, dintre care 10 milioane la fisc, clubul înfiinţat în anul 1923 a intrat în faliment. Decizia a fost pronunţată de Tribunalul Bucureşti şi se poate face recurs în termen de 10 zile, la Curtea de Apel.

Tribunalul Bucureşti a decis luni intrarea în faliment a Rapidului, o decizie care în profunzimea ei nu surprinde foarte mult.

Echipa Rapid a dispărut, astăzi, după 93 de existență. Curtea de Apel București a menținut starea de faliment a giuleștenilor.

Înființat în 1923, clubul de fotbal Rapid a dispărut, oficial, astăzi, după decizia luată de magistrații Curții de Apel București. Aceștia au menținut starea de faliment, pronunțată de Tribunalul București. Foarte probabil, palmaresul stema și culorile, deținute de Horia Manoliu, vor reveni unei alte societăți, AFC Rapid, aflată în liga a 5-a.

În cei 93 de ani de existență, Rapid a câștigat trei titluri de campioană: 1967, 1999 și 2003, 13 Cupe ale României: 1935, 1937, 1938, 1939, 1940, 1941, 1942, 1972, 1975, 1998, 2002, 2006 și 2007 și 4 Supercupe ale României: 1998, 2002, 2003 și 2007.


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here