Acasă Jurnalul Bucurestiului Stiri Escrocii primăriilor din Argeş

Escrocii primăriilor din Argeş

129
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

 

Articol prezentat de catre Mihai Petrescu, corespondent de Arges, [email protected]

“Escrocii primăriilor din Argeş: primar Aninoasa (AG) Benonie Ştefan, primar Curtea de Argeş, Diaconu Nicolae şi primarul Vultureşti (AG) Poşircă Liviu Eugen, care au furat zeci de milioane de euro prin efectuarea pe jumătate a lucrărilor ( adică îngustarea străzilor de la 7 m la 3,50 m) cu anumite societăţi comerciale, manageri de case, primăriilor, la unele lucrări neefectuarea lor şi banii ţinuţi în conturile primarilor la ANAF AG pentru dobânda, sute de miliarde de lei vechi, împroprietărirea a peste 3000 de moştenitori fictivi cu păduri la Vultureşti şi Aninoasa, şpăgi mari la închirierea de terenuri şi spaţii în Curtea de Argeş, plus vânzarea apartamentelor şi garsonierelor spaţiilor pe nimic, atât de primarul Diaconu Nicolae, precum şi de ceilalţi primari din urma lui”.

Sursa:

Escrocii primăriilor din Argeş: primar Aninoasa (AG) Benonie Ştefan, primar Curtea de Argeş, Diaconu Nicolae şi primarul Vultureşti (AG) Poşircă Liviu Eugen, care au furat zeci de milioane de euro prin efectuarea pe jumătate a lucrărilor ( adică îngustarea străzilor de la 7 m la 3,50 m) cu anumite societăţi comerciale, manageri de case, primăriilor, la unele lucrări neefectuarea lor şi banii ţinuţi în conturile primarilor la ANAF AG pentru dobânda, sute de miliarde de lei vechi, împroprietărirea a peste 3000 de moştenitori fictivi cu păduri la Vultureşti şi Aninoasa, şpăgi mari la închirierea de terenuri şi spaţii în Curtea de Argeş, plus vânzarea apartamentelor şi garsonierelor spaţiilor pe nimic, atât de primarul Diaconu Nicolae, precum şi de ceilalţi primari din urma lui

Benonie Ştefan, infractor desavarsit care va merge langa taticul lui, Dan Diaconescu

Benonie Ştefan, infractor desavarsit care va merge langa taticul lui, Dan Diaconescu

Dragii noştri cititori, continuăm în aceasta ediţie cu cei mai mari escroci de primari din judeţul Argeş: primar com. Aninoasa, Benonie  Ştefan, primar Curtea de Argeş, Diaconu Nicolae, primar Vultureşti, Poşircă Liviu Eugen, care au furat bani grei de la stat şi U.E., plus furturile de păduri prin proprietari fictivi, peste 3000, dobânda grea de la ANAF AG, din anii 2010 până în prezent, neefectuarea lucrărilor sau prin efectuarea lor pe jumătate ( adică îngustarea străzilor de la 7 m la 3,50 m ) în oraşul Curtea de Argeş ş.a.m.d.

  1. Vă prezentăm primul escroc de primar din com. Aninoasa, jud. Argeş, Benonie Ştefan, care de mic copil a furat materiale lemnoase  le-a vândut şi mai măricel când s-a făcut escrocul s-a introdus cu diferite funcţii la primăria din comuna Aninoasa, fiind şi în comisia de fond funciar cu primarii mai vechi, de la care şi-a tras mii de ha de păduri şi terenuri, folosind tehnica perversă primărească: proprietari fictivi care şi-au bătut joc de mii de ha de pădure, tăind-o şi vânzând-o la diferite S.C. şi câştigând bani mulţi de a trăi împărăteşte. Acest escroc, Benonie, a primit bani de la diferite ministere, plus de la Consiliul Judeţean AG şi U.E. neefectuând nicio lucrare în comună, dar în schimb ia dobândă de la S.R.L. ANAF Câmpulung miliarde de lei vechi anual. Tot ce se strânge din impozite la primărie, el şi contabila Oniţoiu Maria şi casieriţa primăriei, cu o tehnică ordinară şi cu falsuri fură banii strânşi de la bugetul primăriei,lunar.
Ion Căpăţână, infractor mare, multe microbuze la piaţă, la Poşircă şpagă multă

Ion Căpăţână, infractor mare, multe microbuze la piaţă, la Poşircă şpagă multă

Escroaca de contabilă îi face escrocului Benonie toate plăcerile sexuale şi cele băneşti ( infracţiuni la greu).  Escrocul umblă cu secretarul primăriei, Rachieru Nicu, după banii U.E. pentru a le aproba dosarele la Târgovişte, în continuare, şi de a-i introduce la S.R.L. ANAF Câmpulung. Nu-i ajunge dobânda lunară pe care o sustrage cu contabila Oniţoiu (miliarde de lei vechi). Toţi angajaţii primăriei, în frunte cu contabila şi secretara, plus consilierii locali de la toate partidele au terenuri şi păduri la greu, s-au realizat pentru o bătrâneţe frumoasă la puşcărie. Escrocul Benonie şi contabila infractoare Oniţoiu ne-au păcălit cu suma de 100 de lei la o felicitare.  A dat comandă escrocul Benonie pentru o felicitare la noi şi după ce i-am făcut-o ne-a anunţat că el nu o mai plăteşte, pomenindu-ne cu factura înapoi. Vă închipuiţi ce ţepar, escroc naţional este acesta, chipurile primar!

 Dacă a avut curajul să ne escrocheze pe noi, darămite moştenitorii de drept a mii de ha de pădure sau S.C. A vândut pe nimic în acte, atât el, cât şi primarii vechi, tot patrimoniul primăriei, dar în schimb şi-au tras şpăgi foarte mari.
Nicolae Diaconu (Curtea de Arges), cel mai mare infractor primar din Arges

Nicolae Diaconu (Curtea de Arges), cel mai mare infractor primar din Arges

2. Vă prezentăm al doilea escroc de primar PSD al primăriei Curtea de Argeş, Diaconu Nicolae, pe care l-a dus capul să cumpere un proiect de la Huşi (Vaslui) , unde are ca dimensiuni în proiect lăţimea străzilor de circa 3,50 m, dar înainte străzile aveau o lăţime de 7 m. Acest escroc ordinar retard, Diaconu, a încasat suma de 14 milioane de euro de la fondurile europene pentru a asfalta toate străzile din oraşul Curtea de Argeş. Împuţitul escroc Diaconu ne-a declarat telefonic că el ar fi primit suma de 8 milioane de euro de la U.E. şi că el a asfaltat 47 de străzi în Curtea de Argeş şi îngustarea străzilor a făcut-o întrucât trebuia spaţiu pentru pietoni. Acest nemernic nu s-a gândit că cumpărând un proiect nefăcut de inginerii proiectanţi  se ajunge la o situaţie de a nu putea trece  autoturismele unul pe lângă altul şi lovindu-se în oglinzile laterale. Foamea de bani l-a făcut să gândească demonic şi să înghită 3,50 m din lăţimea străzilor 47. Din  informaţiile noastre directe de la consilierii de la primăria Curtea de Argeş a reieşit că acest escroc de primar a mâncat împreună cu puşcăriaşul Dorin Cocoş, soţul puşcăriaşei Elena Udrea, şi cu directorul Badea S.C. R.M.R. Argeş , circa 10 milioane de euro, banul U.E.  Au investit în cele 47 de străzi doar 4 milioane de euro, luând din lăţimea străzilor cca. 3,50 m. Consilierii ne-au declarat că s-au efectuat numai 30 de străzi pe raza oraşului Curtea de Argeş şi infractorul Diaconu a ajuns la 47 de străzi.  Ne-au mai declarat consilierii că ar fi asfaltat cca 30 de km. în Curtea de Argeş.

Sediul infractorului Diaconu Nicolae

Sediul infractorului Diaconu Nicolae

Vă explicăm tehnica ordinară folosită de Dorin Cocoş, primarul criminal infractor Diaconu şi directorul Badea S.C. R.M.R. Cocoş a mers la Diaconu cu bănuţul (milioane de euro), chipurile ar fi organizat o licitaţie, dar cu dedicaţie a câştigat firma lui Cocoş şi după aceea i-a vândut licitaţia Cocoş lui Badea S.C. R.M.R. , omul lui Diaconu, şi uite aşa Badea şi Diaconu  au tras cu vitanja S.C. R.M.R. suma de 10 milioane de euro pe care au împărţit- o şi cu unii dintre consilieri PSD.  Vă închipuiţi ce sume de miliarde de lei vechi  i-a dat coana Udrea lui Diaconu la intervenţia lui Dorin Cocoş!  Banii sunt la S.C. ANAF AG la dobândă încă din anul 2010. Nu au folosit banii lui Udrea Elena şi ai lui Nicolescu Constantin, ex-preşedintele Consiliului Judeţean AG la toate lucrările ce se impuneau în oraş, ci i-au ţinut şi îi ţin ca să ia dobândă de la ei sute de miliarde de lei vechi pe an. Diaconu ia şpagă mare la închirieri de terenuri şi spaţii în oraş de la manageri.  Escrocul naţional Diaconu a pus şi în posesie proprietari fictivi în oraş, a scos din domeniul public terenurile şi le-a dat clienţilor pe bani frumoşi.  Tot patrimoniul primăriei Curtea de Argeş a fost vândut de către Diaconu şi de către vechii primari. A mai rămas biblioteca, câteva spaţii şi teren de închiriat ( păcate amărâte). Ne-a dat ţeapă cu 2 felicitări efectuate de noi şi de Crăciun şi de Revelion în 2014, cu o sumă de 400 de lei, rupându-ne şi factura escrocul, spunând că nu o mai găseşte.  Escroc ca acest primar e greu de găsit: a dat comandă pentru felicitări chiar cu gura lui ( îl avem înregistrat), dar nu mai recunoaşte nimic.

Liviu Posirca, chipurile primar, infractor periculos

Liviu Posirca, chipurile primar, infractor periculos

3. Vă  prezentăm al treilea escroc  de primar care a furat prin punerea mii de proprietari fictivi în posesie de păduri, mii de ha la comuna Vultureşti, jud. Argeş, escroc infractor primar Poşircă Liviu Eugen şi bineînţeles mai multe sute de ha de terenuri furate tot cu punerea în posesie a proprietarilor fictivi. Acest escroc de primar ordinar, Poşircă, şi-a permis să fure păduri până la hotarul cu Dâmboviţa: mii de ha. Banul public de la nea Costică puşcăriaşul, ex-preşedintele C.J. AG. şi de la alte ministere l-au sustras vagabonţii ăştia cu alţi escroci, tovarăşi de-ai lui sau chiar cu S.C. Vulturul a lui. Acest infractor de la Uzina Autoturisme Piteşti nu s-a săturat furând piese auto zeci de ani şi s-a înfipt şi la primăria Vultureşti ca o căpuşă.

Sediul infractorului cms Dutulescu serviciul rutier Arges, adjunctul comandantului infractorului Badea

Sediul infractorului cms Dutulescu serviciul rutier Arges, adjunctul comandantului infractorului Badea

În prima fază de primar a furat la greu, după aceea, din banii furaţi de la primărie, păduri etc. şi-a cumpărat 150 de microbuze, chipurile în rate, dar cu banii primăriei achitate, suma de 40% înainte la rate,plătite şi în continuare tot din banul primăriei. Deci primăria Vultureşti a trecut-o la el ca S.C. Poşircă. După aceea şi-a mai tras zeci de autobuze luate aşa şi aşa de la U.A.P. etc plus autocare zeci noi. Când a fost prins de A.N.I. că este incompatibil cu S.C. Vulturul ca primar, el a zis că nu e şi repede i-a trecut S.C. Vulturul lui nevastă-sa, altă escroacă.  Aşa s-a îmbogăţit Poşircă sulică mică din bugetul primăriei, al C.J. AG etc. Acum dacă tot e primar infractor în funcţie şi manager s-a gândit să pună la un bilet preţul de 5 lei Piteşti-Mioveni şi de la Piteşti-Câmpulung 20 lei, nu mai punem celelalte trasee. Toate microbuzele sau maxi-taxi în Argeş merg cu cca 2 lei la 10 km. Poşircă taxează 5 lei la 15 km. La 15 km ceilalţi manageri dau bilete cu suma de 2,5 lei. Numai Poşircă, infractorul calic, nesimţit,  merge cu sumă dublă la transport persoane. Din Piteşti până la Cerbu sunt 15 km, şoferii iau 2,5 lei. Din Piteşti până la Podu-Broşteni sunt 15 km şi iau tot 2,5 lei. Toţi ceilalţi care fac transporturi iau din Pitesti-Câmpulung 10 lei şi el ia 20 lei pentru 50 km.

Sediul infractorului Posirca Liviu

Sediul infractorului Posirca Liviu

El ia ca la o cursă de Bucureşti-Piteşti şi nici atunci, întrucât este 18 lei până în Gara de Nord. Când l-am întrebat de ce are preţurile duble faţă de ceilalţi a spus că el are maşinile din 2008 noi. Acest hoţ nemernic trebuie oprit de organele de cercetare penală, întrucât fură cetăţenii cu un tupeu de nesimţit şi ridicarea licenţii A.R.R. şi cercetat pentru furt la transport. Vă daţi seama ce sume fac aceşti escroci Poşircă şi nevastă-sa zilnic: miliarde de lei vechi pe zi.  Din informaţiile noastre am înţeles că ar avea şi Căpăţână, şeful camerei de comerţ AG, microbuze la el şi cms. Duţulescu de la Serviciul Rutier Argeş, stau într-o asociere de infracţiuni ca băieţii deştepţi şi cred că nu vor fi priponiţi. Căpăţână şi Duţulescu îşi primesc şpăguţa de la microbuze lunar.  Poşircă nu a vrut să ne-o dea pe soţia lui la telefon, discutând cu noi ca manager. Patrimoniul primăriei Vultureşti nu există, l-a mâncat Poşircă!

   Solicităm autosesizarea din partea prim-procurorului D.N.A. Piteşti şi a domnului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.
  Articol de
Laurenţiu Nicolae

Escrocii primăriilor din Argeş: primar Aninoasa (AG) Benonie Ştefan, primar Curtea de Argeş, Diaconu Nicolae şi primarul Vultureşti (AG) Poşircă Liviu Eugen, care au furat zeci de milioane de euro prin efectuarea pe jumătate a lucrărilor ( adică îngustarea străzilor de la 7 m la 3,50 m) cu anumite societăţi comerciale, manageri de case, primăriilor, la unele lucrări neefectuarea lor şi banii ţinuţi în conturile primarilor la ANAF AG pentru dobânda, sute de miliarde de lei vechi, împroprietărirea a peste 3000 de moştenitori fictivi cu păduri la Vultureşti şi Aninoasa, şpăgi mari la închirierea de terenuri şi spaţii în Curtea de Argeş, plus vânzarea apartamentelor şi garsonierelor spaţiilor pe nimic, atât de primarul Diaconu Nicolae, precum şi de ceilalţi primari din urma lui

 


Raspandeste cu incredere
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentgandul.info : De la prostul satului…
Articolul următoradevarul.ro : Harta salariilor din România.
PETRESCU MIHAI operator call center - FIELD INSIGHT 35 ani din Curtea de Arges, necasatorit - disponibil Oricand Date contact Email: [email protected] Tel: 0732409585 Adresa: str.Posada, Bl.a5, Sc.A, Et.3, ap.16Experienta profesionala Experienta pe departamente Office / Back-office / Secretariat: 1 luna Resurse umane / Psihologie: 1 luna Vanzari: 7 ani si 8 luni Chimie / Biochimie: 3 ani Achizitii: 4 luni Relatii clienti / Call center: 2 ani si 5 luni Sep 2014 - prezent operator call center - FIELD INSIGHT 2 ani si 6 luni Bucuresti | Relatii clienti / Call center | Call-center / BPO initierea apelurilor telefonice, realizarea de sondaje de opinie. --realizarea sondajelor de opinie pe tableta Oct 2015 - Dec 2015 Asistent comercial - SC URBIOLED 3 luni Bucuresti | Vanzari | Comert / Retail - Prospectare clienti si trimitere de oferte generale; Iul 2015 - Iul 2015 operator call center - Marvex com 1 luna Bucuresti | Office / Back-office / Secretariat | Call-center / BPO Salariul net: 1000 RON Mai 2015 - Mai 2015 AGENT SERVICII CLIENT - S.C PRO SOLUTIONS AGENCY SRL 1 luna Craiova | Resurse umane / Psihologie | Prestari servicii www.ejobs.ro [email protected] CV Petrescu Mihai | Pag. 1/4 Oferire suport clienti pentru ENEL Salariul net: 1030 RON Mai 2015 - Mai 2015 operator call center - LAMA GOLD 1 luna Bucuresti | Relatii clienti / Call center | Call-center / BPO CONTACTAREA PERSOANELOR FIZICE IN VEDEREA INVITARII LA EVENIMENTE DEDICATE SANATATII Mai 2012 - Apr 2015 BIOCHIMIST - CLINICA PRIVATA DR FILIP 3 ani Bucuresti | Chimie / Biochimie | Chimica --- ALP DIN 27.01.2014 - ANULATA IN DATA DE 29.04.2015!! - REDACTARE BULETINE DE ANALIZA - EFECTUARE ANALIZE DE BIOCHIMIE SI ELECTROFOREZA - MENTINEREA LEGATURII CU CASMB (DEPUNERE ACTE PENTRU RAPORTARE) SI CU FURNIZORII DE CONSUMABILE PENTRU LABORATOR. mentinerea legaturilor cu casmb, firme de distributie. - pregatire documente pentru contractare CASMB si evaluare activitate medicina de familie, neurochirurgie, acupunctura si ingrijiri la domiciliu - promovare servicii medicale ingrijiri la domiciliu catre medici de familie si medici specialisti; Abilitati si competente dobandite: editare video cu soft AVS video editor, actiuni de email marketing, email marketing cu soft special Salariul net: 1000 RON Mai 2011 - Dec 2012 ADMINISTRATOR - PETRESCU N MIHAI INTREPRINDERE INDIVIDUALA 1 an si 8 luni Curtea de Arges | Vanzari | Medicina / Sanatate I - CONTACTAREA CLIENTILOR DIN DOMENIUL LABORATOARELOR DE ANALIZE MEDICALE. - REDACTAREA OFERTELOR TEHNICO FINANCIARE (CONSUMABILE DE LABORATORVACUTAINERE, ACE, HOLDERE, UROCULTOARE). - FIDELIZAREA CLIENTILOR, DISCOUNTURI, PROMOTII. - MONITORIZAREA CONCURENTEI (PRETURI , CLIENTI). - LIVRAREA PRODUSELOR VANDUTE. II COLABORAREA PE BAZA DE CONTRACT PRESTARI SERVICII CU CAMP MEDICA (PRODUCATOR DE TESTE RAPIDE): - PROMOVAREA TESTELOR RAPIDE CATRE LABORATOARE DE ANALIZE EMDICALE Feb 2010 - Feb 2011 BIOCHIMIST - S.C. DACCHIM S.R.L. 1 an si 1 luna Bucuresti | Vanzari | Comert / Retail - vizitarea constanta a beneficiarilor si asigurarea calitatii serviciilor furnizate. - intocmirea ofertelor tehnico-financiare si urmarirea lor pana la finalizarea soldata cu vanzare. - oferirea de consultanta de specialitate clientilor firmei sub indrumarea directorului comercial si tehnic. - mentinerea si dezvoltarea relatiilor directe cu clientii importanti pentru castigarea increderii si fidelizarea acestora. - dezvoltarea retelei de clienti. - obtinerea de comenzi si contracte, urmarirea incasarii facturilor. - intocmirea si transmiterea de rapoarte privind activitatea desfasurata. - monitorizarea prezentei si activitatii concurentei pe piata . www.ejobs.ro [email protected] CV Petrescu Mihai | Pag. 2/4 - livrarea produselor vandute. - Mentinerea legaturii cu clientii din baza de date deja existenta si a celor noi gasiti contribuind astfel la cresterea cifrei de afaceri si la imbunatatirea considerabila a imaginii companiei. - Obtinerea unor comenzi ferme in valoare totala de 80000 euro fara TVA masina, telefon. Salariul net: 1000 RON Ian 2009 - Iun 2009 asistent cercetare in biologie -chimie - SC HOFIGAL EXPORT - IMPORT SA 6 luni Bucuresti | Achizitii | - - Documentare din diverse surse (internet, articole de specialitate,) despre metode de analize fizico -chimice si informatii din domeniul farmaceutic, medical, tehnic pentru elaborarea celor mai bune metode de analiza a principiilor din plante. - efectuarea analizelor fizico- chimice - adaptarea unei metode de analiza HPTLC - participarea la un proiect de cercetare - elaborarea unui referat despre enzime contribuind astfel la imbunatatirea bazei de date cu informatii utile in partea practica; D-na chim.farm.Viorica Tamas - bonuri de masa. - lucrul intr-o echipa cu inalta specializare stiintifica. Sep 2007 - Dec 2008 Biochimist - S.C.Analytik Jena Romania SRL 1 an si 4 luni Bucuresti | Vanzari | Comert / Retail Vizite si telefoane periodice la clienti, prezentarea prospectelor aparatura de laborator si identificarea necesitatilor clientilor. - Preluarea a cat mai multe date despre clienti. - Elaborarea ofertelor tehnico-financiare pentru produsele solicitate de clienti. - Intocmirea rapoartelor de activitate si introducerea datelor despre clienti in softul Microsoft Dynamics CRM. - Participarea la simpozioane si conferinte. - Activitati colaterale fisei de post si identificarea necesitatilor clientilor. - Vanzari de 60 000 de euro. D-na dipl.ing.Carmen Dumitrescu - masina, telefon de serviciu, laptop, bonuri de masa. Salariul net: 1600 RON Iun 2006 - Dec 2006 Reprezentant vanzari - Russi Scientific Instruments 7 luni Bucuresti | Vanzari | Chimica - Contactarea telefonica a potentialilor clienti. - Redactarea ofertelor tehnico- financiare. - Mentinerea legaturii cu clientii din baza de date. - Pregatirea documentelor pentru licitatii! - Urmarirea derularii contractelor Salariul net: 1000 RON Mai 2003 - Mai 2006 REPREZENTANT VANZARI - IMPERA TRADING S.R.L. 3 ani si 1 luna Bucuresti | Vanzari | Constructii Promovarea serviciilor de instalatii sanitare (instalari de apometre, lucrari de schimbari coloane subsoluri, hidroizolatii, zugraveli, etc) catre asociatiile de locatari si direct catre proprietarii apartamentelor de pe tot www.ejobs.ro [email protected] CV Petrescu Mihai | Pag. 3/4 cuprinsul Bucurestiului ... Educatie 2000 - 2005 Facultate / Colegiu - Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Biologie BIOCHIMIE | BUCURESTI MASTER NEFINALIZAT 1996 - 2000 Facultate / Colegiu - COLEGIUL NATIONAL VLAICU VODA FIZICA - CHIMIE | CURTEA DE ARGES AbilitatiAbilitati generalepostare videoclipuri pe you tube, postare videoclipuri pe tv online, Editare audio-video, cunsotiinte platfome Wordpress / Joomla.Abilitati dobandite la locurile de munca editare video cu soft AVS video editor, actiuni de email marketing, email marketing cu soft special Limbi straine Engleza - Mediu Alte informatii Premii si DistinctiiPREMIUL 3 LA CONCURSUL SPECIAL DE CHIMIE, MENTIUNE LA OLIMPIADA JUDETEANA DE CHIMIE dobandit in Apr 1998Permis de conducere Categoria B dobandit in 22 iul 2016-- Mihai Petrescu,--operator call-center, sondaje de opinie, legea zilierilor.---cercetator independent si administrator grupuri facebook.---jurnalist independent de investigatie.https://www.facebook.com/mihai.petrescu.940https://www.facebook.com/groups/1421747934511198/https://www.facebook.com/groups/1342982515722984/https://www.facebook.com/groups/1858495354366611/https://www.facebook.com/groups/493960667459945/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here