Evenimente din perioada 30 Mai-10 Iunie 2017, partener media Jurnalul Bucurestiului

1
145
Palatului Patriarhiei, foto de Claudiu Victor Gheorghiu, 23 mai 2017, la lucrările Congresului Internaţional de Teologie „Criterii de recunoaştere şi evaluare a picturii bizantine (icoană şi frescă)”
Raspandeste cu incredere
 • 26
 •  
 •  
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
  30
  Shares

 


Palatului Patriarhiei, foto de Claudiu Victor Gheorghiu, 23 mai 2017, la lucrările Congresului Internaţional de Teologie „Criterii de recunoaştere şi evaluare a picturii bizantine (icoană şi frescă)”

IMG_1692

 

Ziarul Jurnalul Bucurestiului si agentia de presă Intell News (al căror Senior Editor sunt) recomandă pentru perioada 30 Mai-10 Iunie 2017 următoarele evenimente,  care au ca parteneri media ziarul Jurnalul Bucurestiului si agentia de presă Intell News, unele sunt in desfăsurare, altele se vor deschide in perioada mentionată. Despre alte evenimente pot scrie si altii. Bineinteles că este o selectie subiectivă, imi asum deci responsabilitatea de coordonator al paginilor de Cultură, apartinând organelor de presă deja mentionate.

 

Luni 29 mai 2017 orele 14.00, va avea loc Adunarea Generală anuală a AFAPRR: Asociatia Filiala Artă Plastică Religioasă și Restaurare a Uniunii Artiștilor Plastici din România, la Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti”, sala Victor Ion Popa, intrarea prin șoseaua Kiseleff nr.30.
Agentia de presă Intell News si ziarul Jurnalul Bucurestiului sunt parteneri media cu Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti” , precum si cu Asociatia Filiala Artă Plastică Religioasă si Restaurare: AFAPRR a Uniunea Artiștilor Plastici din România (fiind si membru AFAPRR, este firesc să urmăresc cu interes toate evenimentele, activitatea si expozitiile organizate de Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a UAP din România).

 

sigla AFAPRR

 

sigla Muzeul Satului

 

logo-JB

 

sigla INTELL NEWS

 

Despre evenimentele din această perioadă organizate la Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti”, puteti citi articolul din pagina de cultură a agentiei de presă Intell News : “Evenimente la Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”, sfârsit de Mai- Iunie 2017” , linkul este acesta: http://www.intellnews.ro/evenimente-la-muzeul-national-al-satului-dimitrie-gusti-sfarsit-de-mai-iunie-2017/

 

Expozitia 2 in 1: “Expresie” de Ioana Crăciun Dobrescu & “Impresie” de Emanoil Mazilu, pe simezele Galeriei EriCris Art.
Expoziția este deschisă în perioada 22 mai- 2 iunie 2017, se poate vizita prin contact direct cu artistii expozanti.
Adresa galeriei: Str. Grigore Cobălcescu nr. 49.
Parteneri : Intell News Romania, Artportfolio.ro, Jurnalul Bucurestiului, Top Business , ASSOC Bucuresti , Asociatia Domnul Tudor .
Ziarul Jurnalul Bucurestiului si agentia de presă Intell News(al căror Senior Editor sunt) au plăcerea să fie parteneri media cu Galeria EriCris Art din Bucuresti, cel mai vechi parteneriat media realizat de mine dealtfel cu o galerie privată, in Ianuarie 2016.

ericrisart-logo-295x300

 

afis 2

 

Ziarul Jurnalul Bucurestiului si agentia de presă Intell News(al căror Senior Editor sunt) au plăcerea să fie parteneri media la expozitia de pictură, cu lucrări semnate de Marius Barbone Barb, Lector univ. Dr. la Univesitatea Naţională de Arte Bucureşti, Facultatea de Arte Decorative şi Design, departamentul Design; presedinte UAP Filiala Pictură București . Un eveniment sub egida Uniunea Artiștilor Plastici din România. Va prezenta Mihai Plămădeală, critic de artă.
Expoziția va fi deschisă în perioada 8- 19 iunie 2017, la galeria Căminul Artei(parter si etaj), eveniment al UAP Filiala Pictură București. Astept cu interes expozitia amicului, originar din Tara Motilor, asadar succesor al spiritului lui Avram Iancu.

 

afisul expozitiei

 

pliant

 

pliant interior

 

Art Yourself Gallery s-a alăturat in ianuarie 2017 galeriilor private cu care ziarului Jurnalul Bucurestiului si agentia de presă Intell News au deja parteneriate media. Există expozitii 2 in 1, foarte interesantă ideea; In acest context, puteti vizita expozitiile “Dream a litlle bit ”de Andreea Floreanu si “ Birdman” de Ileana Oancea, in perioada 30 Mai-10 Iulie 2017, vernisajul va fi pe 30 Mai. ” Luna iunie la Art Yourself este luna copilariei. Este luna in care doua artiste contemporane ne invadeaza imaginatia si ne trezesc amintiri si tonuri suave din vremurile in care visam sa devenim maturi.” Adresa galeriei: Bd. Dacia nr. 51, etaj 1, sector 1, Bucuresti. Programul de vizitare este următorul: Marti-Vineri: 12:00-19:00; Sâmbăta: 10:00-13:00. Ziarul Jurnalul Bucurestiului si agentia de presă Intell News(al căror Senior Editor sunt) au plăcerea să fie parteneri media ai Art Yourself Gallery.

 

sigla

image001

 

Expozitia ” Pământ breton, Pământ românesc, Loc de credință”, Valentin Scărlătescu la Galeria Romană face parte din ciclul ”La pas prin galeriile bucurestene”, rubrică infiintată de mine si consacrată deja, din luna Mai 2015, in ziarul Jurnalul Bucurestiului.
Vernisajul expozitiei a avut loc pe 10 mai , locul a fost asaltat de iubitori de artă de ziua Regelui si a Sf. Apostol Simon Zilotul, intr-o atmosferă oarecum francofilă, din două motive: la deschiderea expoziției au vorbit criticii de artă francezi Pascal Payen-Appenzeller si Marc Albert-Levin, uimiti la rândul lor de căldura majoritătii conationalilor mei, dar mai ales de faptul că o parte semnificativă a celor prezenti vorbea limba franceză, inclusiv eu. Ziarul Jurnalul Bucurestiului si agentia de presă Intell News (al căror Senior Editor sunt) au plăcerea să fie parteneri media ai Galeriei Romană.
Expoziția este deschisă în perioada 10 mai – 10 iunie 2017, la sediul Galeriei Romană din Bd. Lascăr Catargiu, nr. 1, sector 1, București (Piața Romană).

 

sigla galeriei

 

afis expozitie V.Scarlat

 

 

Grupaj de: Claudiu Victor Gheorghiu, Senior editor al paginii de Cultură a agentiei de presă Intell News si al ziarului Jurnalul Bucurestiului; afilieri: Visarta(ales membru al Comitetului Director din 31 Martie 2017) si Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a UAP din România : AFAPRR, totodată consilier media si al Comitetului Director al AFAPRR a Uniunea Artiștilor Plastici din România (ales din 25 Mai 2015) ; 27 Mai 2017

 

1. CVG, foto oficiala


Raspandeste cu incredere
 • 26
 •  
 •  
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
  30
  Shares

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here