Acasă Jurnalul Bucurestiului Anchete comisarul.ro : Ițele ANCHETEI de la Parchetul General pe Ordonanța 13 duc...

comisarul.ro : Ițele ANCHETEI de la Parchetul General pe Ordonanța 13 duc spre Dragnea !

171
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Procurorul general Augustin Lazăr a confirmat joi că ancheta pe Ordonanța 13 este în curs. Dar nu asta este bomba. Ci faptul că ițele dosarului duc spre Dragnea. Din biroul căruia au plecat spre ministerul Justiției, condus atunci de Florin Iordache, a plecat un document de lucru care conținea modificările incluse în proiectul de OUG privind grațierea! De altfel, la momentul izbucnirii scandalului, urma electronică a acestui document a fost dată publicității de site-ul Cursdeguvernare.ro. Apoi, pe acest amănunt exploziv s-a așternut tăcerea. Se pare însă că tocmai acesta ar fi documentul distrus la Ministerul Justiției!

Metadatele proiectului de OUG pentru grațiere, publicat inițial pe site-ul Ministerului Justiției, conțin un detaliu semnificativ, ce dă o nouă dimensiune declarației lui Liviu Dragnea, care a asigurat public că își asumă guvernarea Sorin Grindeanu, dezvăluia, pe 18 ianuarie, Cursdeguvernare.ro.

Spre deosebire de celelalte 3 documente din pachet (nota de fundamentare a grațierii, proiectul și nota de fundamentare a OUG pentru modificarea codurilor), care au drept autor angajați ai Ministerului Justiției, documentul proiectului de OUG privind grațierea are trecut ca autor pe “anca.spiridon”.

Conform ghidului de asistență Microsoft, atunci când se creează un document nou, Word adaugă automat numele de utilizator (user name-ul) ca numele autorului în proprietățile unui document.

Nu există o angajată cu acest nume la Ministerul Justiției sau în sistem și singurul bugetar cu acest nume care are declarație de avere și se putea afla în circuitul proiectului este Anca Mihaela Spiridon, director general la Cancelaria președintelui Camerei Deputaților – Liviu Dragnea.

De precizat: semnătura “prenume.nume” este specifică documentelor create din Wordul computerelor de la Camera Deputaților. Semnăturile celor de la Ministerul Justiției sunt reținute de Word ca “Prenume Nume”.

Contactată de cursdeguvernare.ro, directorul general Anca Spiridon a negat și a spus că nu știe absolut nimic despre acest proiect.

Pe proiectul de OUG privind grațierea, în metadatele documentului Word, apare și numele unui funcționar din Ministerul Justiției, la mențiunea Last Modified: “Marinela Eni”.
Marinela Eni este agent secretariat la Unitatea de Management Public și Planificare Strategică din Ministerul Justiției.

Citește și:

Cum aflăm noi, după ani de zile, că „marea luptătoare anticorupție” Oana Schmidt-Hăineală era, de fapt, CHEIȚA lui Dragnea!

Ce a mai MOȘMONDIT DNA prin teritoriu în MARTIE

O fi adevărat? Gazele din Marea Neagră vor merge direct în Austria! Vorbim despre o afacere de 40 de miliarde de euro!

Iordache, tupeu de BORFAȘ: Aș fi propus revocarea Laurei Codruța Kovesi și a lui Augustin Lazăr

populare
astăzi

1 Dezvăluiri care vor CUTREMURA România! Dorin Cocoș a devenit MARTOR PROTEJAT al DNA!

2 Crește TENSIUNEA între Dragnea și Tăriceanu! Tăriceanu, suspectat că a făcut o înțelegere pe sub mână cu Binom…

3 Cum aflăm noi, după ani de zile, că „marea luptătoare anticorupție” Oana Schmidt-Hăineală era, de fapt, CHEIȚA…

4 EXCLUSIV Ițele ANCHETEI de la Parchetul General pe Ordonanța 13 duc spre Dragnea!

5 Toader se „UȘUREAZĂ” pe Iordache: Dânsul are perspectiva de a privi în viitor, eu am perspectiva de a privi în…


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here