Expoziția de acuarelă” Infuziuni”: Corneliu Drăgan-Târgoviste la Galeria EriCris Art

1
150
Afisul expozitiei de acuarelă” Infuziuni”
Raspandeste cu incredere
 • 115
 •  
 •  
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
  119
  Shares

Articolul face parte din ciclul ”La pas prin galeriile bucurestene”, rubrică infiintată de mine si consacrată deja, din luna Mai 2015, in ziarul Jurnalul Bucurestiului.

 

 

cdt la EriCris
Afisul expozitiei

 

In seara zilei de 1 noiembrie 2017, la Galeria EriCris Art, Bucuresti, s-a deschis expozitia de acuarelă” Infuziuni”, cu lucrări pe simeze semnate de cunoscutul si apreciatul acuarelist Corneliu Drăgan-Târgoviste, artist pe care l-am mediatizat de mai multe ori, pe parcursul anilor, in ziarul Jurnalul Bucurestiului sau in pagina de Cultură a agentiei de presă Intell News.

A prezentat expozitia Aurelia Rodica Drăgan, istoric de artă in plină formare profesională, după introducerea făcută de curatorul galeriei, Razvan Ionut Cirică.

 

S-a organizat si o tombolă la sfârsitul vernisajului, iar două doamne au intrat astfel in posesia a două acuarele superbe, imaginea bucuriei dumnealor, alături de Corneliu Drăgan-Târgoviste cred că este sugestivă.

1 d

 

Ziarul Jurnalul Bucurestiului si agentia de presă Intell News (al căror Senior Editor sunt) recomandă călduros această expozitie, fiind parteneri media ai Galeriei, dar si ai Artportfolio(platformă web dedicată artelor plastice).

Expozitia de acuarelă” Infuziuni”, cu lucrări pe simeze semnate de Corneliu Drăgan-Târgoviste, se poate vizita in perioada 1-30 noiembrie 2017, in baza unei programări; pentru detalii vă rog să luati legătura cu domnul Valeriu Drăgan, Editor Artportfolio.

Curator al evenimentelor găzduite de galerie: Răzvan Ionuţ Cirică.

 

Adresa galeriei: Str. Grigore Cobălcescu nr. 49.

Parteneri : Intell News, Artportfolio, Jurnalul Bucurestiului, ASSOC Bucuresti, Top Business/Piata de Artă.

Ziarul Jurnalul Bucurestiului si agentia de presă Intell News au plăcerea să fie parteneri media cu Galeria EriCris Art, Bucuresti, cel mai vechi parteneriat media realizat de mine dealtfel cu o galerie privată, in Ianuarie 2016.

Vernisajul expozitiei de acuarelă” Infuziuni”, Galeria EriCris Art, film de Claudiu Victor Gheorghiu

Vernisajul expozitiei de acuarelă” Infuziuni”, Galeria EriCris…

Vernisajul expozitiei de acuarelă” Infuziuni”, Galeria EriCris Art, Bucuresti, 1 noiembrie 2017, cu lucrări pe simeze semnate de cunoscutul si apreciatul acuarelist Corneliu Dragan-Targoviste, artist pe care l-am răsfătat de mai multe ori, pe parcursul anilor, in ziarul Jurnalul Bucurestiului sau in pagina de Cultură a agentiei de presă Intell News. A prezentat expozitia Aurelia Rodica Drăgan, istoric de artă in plină formare profesională, după introducerea făcută de curatorul galeriei, Razvan Ionut Cirică.Ziarul Jurnalul Bucurestiului si agentia de presă #IntellNews (al căror Senior Editor sunt) recomandă călduros această expozitie, fiind parteneri media ai Galeriei-cel mai vechi parteneriat media realizat de mine dealtfel cu o galerie privată, in ianuarie 2016(curator Razvan Ionut Cirica), dar si ai artportfolio.ro(platformă web dedicată artelor plastice, Editor Valeriu Dragan). Expozitia se poate vizita in perioada 1-30 noiembrie 2017.Film de: Claudiu Victor Gheorghiu, 1 noiembrie 2017Notă: Acest material video poate fi folosit de către terti, dar doar cu mentionarea explicită a sursei, exact asa cum procedez si eu in toate materialele de documentare. Multumesc.

Publicată de Claudiu Victor Gheorghiu pe Joi, 2 Noiembrie 2017

 

Articol, film si fotoreportaj de: Claudiu Victor Gheorghiu, Senior Editor al paginii de Cultură a agentiei de presă Intell News si al ziarului Jurnalul Bucurestiului, 1-2 noiembrie 2017

1 b
1 noiembrie 2017, expoziția de acuarelă” Infuziuni”, artist Corneliu Drăgan-Târgoviste, vernisaj: Claudiu Victor Gheorghiu in trecere pe acolo!

 

Notă: Despre expozitie am scris si in articolul ” Intell News in galeriile bucurestene: expozitii recomandate pe simezele Capitalei”, un grupaj de Claudiu Victor Gheorghiu, Senior Editor al ziarului Jurnalul Bucurestiului si al agentiei de presă Intell News, 25 octombrie 2017.

http://www.intellnews.ro/intell-news-in-galeriile-bucurestene-expozitii-recomandate-pe-simezele-capitalei/


Raspandeste cu incredere
 • 115
 •  
 •  
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
  119
  Shares

Comments are closed.