Acasă Colţul specialistului Apararea drepturilor cetatenilor Fostul Șef Al Spionilor ROMANI (din blocul sovietic) Da Vina Pe Mass-Media...

Fostul Șef Al Spionilor ROMANI (din blocul sovietic) Da Vina Pe Mass-Media Din SUA Pentru "STIRILE FALSE"

88
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Post de Redacție SuperStation95

image

Când Washington Post a publicat o serie de articole despre cum site-urile de “știri false” au  devenit instrumente de propaganda rusă ca efort de a influența alegerile din SUA din 2016, acesta l-a menționat pe fostul varf al spionilor, șeful blocului Roman/Sovietic(?) Geal. Lt.  Ion Mihai Pacepa, si cartea lui  “Dezinformare,” argumentând ca rușii folosesc tactici dezvoltate în timpul epocii sovietice.

Dar Pacepa, într-un interviu, a insistat că, în timp ce stânga se  plângea că americanii sunt pacaliti de către ruși, cei mai influenti dezinformatori sunt establishmentul mass-media din SUA și aliatii din Partidul Democrat (si sustinatorii lor financiari – George Soros).

Ironia este că stânga este cea care aruncând vina pe zona de jurnalism – digital media alternative – care nu era sub influența sa, acolo unde știrile apareau sub alte puncte de  vedere, puncte ce au fost suprimate sa poate fi acum ascultate.

“Stilul socialist de dezinformare este exact cu ceea ce ne confruntăm acum în mass-media americană,” a declarat Pacepa pentru WND.

Articolul din WashingtonPost s-a bazat în parte pe un grup numit pe Internet punct de difuzare, cum ar fi Drudge Report (Raportul Corvoadă) ca furnizor de dezinformare.

Pacepa a menționat că  masivul aparat de informații din Uniunea Sovietică, cum ar fi, de exemplu, serviciul român pe care el l-a condus si care s-a îndreptat, s-a concentrat mai puțin pe spionaj și mai mult pe alte activități, cum ar fi rescrierea istoriei, fabricarea de documente false, defăimarea oamenilor nobili/valorosi și plantarea de stiri anti-americane, dezinformare, in ziarele liberale  de știri si in mass-media occidentala.

Și ceea ce acesta tocmai a observat în timpul campaniei care tocmai s-a încheiat, sezonul alegerilor, el a spus si sustinut ca a fost o dezinformare, un atac la Donald Trump, care a încercat să modifice percepția asupra miliardarului din imobiliare și a istoriei Americii.

“Acum, capitalismul american, cel care a eradicat nazism(?), holocaustul și imperiul sovietic, a devenit inamicul numarul 1 al SUA, în timp ce distructivul, răul socialism, cel care a generat 45 de ani de Război Rece, a devenit VISUL in mainstream media/mass media oficiala,” a declarat fostul spion-șef.

Pacepa, în 1978, a devenit cel mai înalt rang din blocul sovietic, ofițer de informații care a defectat vreodata reusind să fugă în Vest. După ce a supraviețuit mai multor tentative de asasinat, astăzi el trăiește sub acoperire în Statele Unite din cauza actualelor probleme de securitate. Bestseller-ul internațional “Orizonturi Roșii” a expus masiv crimelr și corupția fostului său șef, Președintele României, Nicolae Ceaușescu, și a fost considerată de către Președintele Reagan ca “biblia pentru situatia cand ai de-a face cu dictatorii.”

Pacepa a menționat că a auzit de la Premierul Sovietic Nikita Hrușciov spus în mod repetat, “Schimba imaginea publică a liderului, și schimbam istoria”. (ori Soros si lingaii exact de asta se ocupa!)

“În sanctum sanctorum fostului imperiu Sovietic, de care am aparținut odată, găsirea unui țap ispășitor pentru problemele țării a fost numita politic necrofagie,” a declarat el.

Hrușciov a lansat aceasta “știința” pe 26, febr., 1956, când a expus “crimele lui Stalin”, la al 20-lea Congres al Partidului Comunist Sovietic si în doar patru ore “discursul secret”, a fost imediat scurd in mass-media oficiala.

Pacepa a spus că în timp ce mass-media, cum ar fi New York Times, a salutat discursul ca pe o mișcare care “a deschis ușile și ferestrele de pietrificate structura,” în realitate “a fost doar un spectacol ieftin, destinat să introducă prin Hrușciov noul concept al “comunismului cu față umană lumii intregi”.

“Din fericire, Statele Unite ale Americii este în continuare condusă de noi, oamenii, și încă mai avem alegeri libere,” a mai declarat Pacepa. “Pe Nov. 8, 2016, noi, oamenii, cu o majoritate covârșitoare am aprobat capitalismul si libertatea”.

El a spus ca Trump a obtinut “victoria zdrobitoare care se poate dovedi pentru Partidul Democrat un adevarat Waterloo și înmormântarea  definitiva a lui Marx, a socialismului american și a progresismului”. (Adica exact ce promoveaza Soros si acolitii!)


Au influentat rușii alegerile?

Pacepa a spus că în timp ce el nu are cunoștințe specifice de la Kremlin asupra actualei operațiuni de spionaj împotriva SUA, el poate confirma că, în timpul Războiului Rece, partea care influențează in străinatate alegerile a fost una dintre principalele sarcini ale blocului dovietic si a comunitatii de informații.

El a spus că generalul KGB Aleksandr Sakharovsky, care a fost șef al României in inteligence si consilier al lui Pacepa, de facto șeful înainte de a conduce întreaga comunitate de spionaj a blocului sovietic, a folosit termenul pentru a compara spionajul clasic cu activitatea unui hoț de buzunare.

“În cazul în care fapta a fost descoperita, rezultatul ar fi dureros, dar nu pune în pericol viața victimei”, a declarat Pacepa.

“Operațiunile noastre de dezinformare  care vizează influențarea alegerilor, pe de altă parte, au fost un proces continuu, conceput pentru a invada mintea oamenilor și conștiințele și menit să implanteze solid rădăcini acolo”.

Pacepa a afirmat că a fost de mirare că în timpul Războiului Rece, blocul sovietic a avut mai mulți oameni care lucrau pentru KGB in comunitate de dezinformare decât pentru armata sovietică și industria de apărare puse  împreună.

“Pentru mass-media americana este acum o afacere mare  faptul ca acuzațiile că serviciile secrete ruse au încercat să influențeze alegerile curg,” a declarat Pacepa. “De fapt, asta este ceea ce toate marile servicii de informații exploateaza.”

El a spus că Germania de Vest, Italia, Japonia și Chile sunt doar câteva exemple cunoscute in SUA privind interferențele în alegeri in străinatate, citându-l pe președintele Richard Nixon, secretarul de stat, Henry Kissinger, care o dată a replicat: “nu văd de ce trebuie să stai și să privești o țară comunistă din cauza iresponsabilității propriului popor.”

Pacepa a spus că, după sfârșitul Războiului Rece, comunitatea de informații a SUA a încetinit acțiunile sub acoperire, dar mana Americii poate fi încă detectate în spatele unei serii de recente alegeri, de la Honduras si Venezuela pana la Ucraina (Nuland si compania!).

“În loc să te plângi că rușii încearca sa interfereze cu alegerile noastre, ar trebui să ne concentram pe protejarea acestora de intervenția externă”, a mai spus el. “Să sperăm că administrația Trump va face asta.”

Acum KGB-ul este statul

Pacepa a avertizat că politica din ultimii ani a administrațiilor SUA  indică faptul ca  Washington-ul nu a înțeles pe deplin că Rusia lui Vladimir Putin este “prima dictatură a inteligence din istorie.”

“Este o nouă formă de totalitarism, cu care nu suntem încă familiarizați,” a spus el.

“În timpul Războiului Rece, KGB-ul — care a ucis zeci de milioane de oameni în imperiul sovietic de unul singur — a fost stat în stat”, a spus Pacepa.

“Acum KGB — rebotezat FSB — este chiar statul.”

El a menționat că în Dec. 31, 1999, KGB-ul a preluat Kremlinul la sfârșitul loviturii de palat, iar un an mai târziu, fostul colonel KGB Vladimir Putin, noul președinte al Rusiei, a restaurat imnul național al lui Stalin, care a fost interzis după prăbușirea Uniunii Sovietice.

În discursul său anual către națiune, în 2005, Putin a declarat: “destramarea Uniunii Sovietice a fost cea mai mare tragedie geopolitică a secolului 20.”

Pacepa a citat un studiu publicat în rusă de Novaia Gazeta și republicat de către Centrul pentru Viitorul Rusiei cu constatarea că, din 2003 au fost peste 6.000 de foști ofițeri KGB care activeaza si care conduc in Rusia Federala și in guvernele locale.

Serghei Lavrov, actualul ministru de externe al Rusiei și Secretarul de Stat John Kerry omologul său, este doar unul dintre exemple.

El a spus că este demn de remarcat faptul că actuala versiune rusă a KGB-ului este, de asemenea, responsabila pentru paza țării si a mai mult de 7.000 de focoase nucleare.

“Lucru care face KGB-ul, numit acum FSB, cea mai puternica și – cea mai periculoasa – organizație de informații din lumea noastră de astăzi”.


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here