Gasca Boc, face „poc”!

  50
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  Autor: Catalin Tache

  Intortocheate mai se dovedesc caile anchetelor anticoruptie, mai ales in Romania zilelor noastre. Pentru ca, iata, Florin Secureanu, coruptul numarul unu al acestei perioade fierbinti de dinainte de alegeri, va trebui sa dea cu subsemnatul nu doar despre „grozaviile” de mosier bezmetic facute pe feuda statului si pe banii bugetului Ministerului Sanatatii la Spitalul „Malaxa”.

  boc Gasca Boc, face „poc”!

  Emil Boc era „robotelul” propriilor oameni

  Mai mult chiar, dupa cum sustin sursele noastre, de fapt stategia procurorilor ar avea cu totul alte prioritati, pe acestia interesandu-i ca, odata luat in custodia DNA,  Secureanu sa-l dea in gat pe Vasile Blaga. Dar „decisiva” pe care vor sa i-o aplice „Buldogului” este doar una dintre cele doua piste urmarite de catre anchetatori, miza cea mare fiind „gasca” de „combinatori” care a facut jocurile din preajma lu Emil Boc, pe vremea cand actualul primar din Cluj- Napoca era premierul Romaniei. Iar „fanfaronul” de la „Malaxa” nu doar ca ar putea scoate la lumina, prin declaratiile sale, personaje discrete, care s-au pastrat in umbra, precum Daniela Nicoleta Andreescu, Costin Tudor, Marioara Nae si altii din „gasca lui Boc”, dar sa nu uitam ca Secureanu a si avertizat ca este „blindat” cu inregistrari care pot arunca in aer clasa politica. Dar nu atat PSD-ul, cum s-au grabit unii sa inghita „momeala”, ci mai degraba fostul PDL…

  Blaga, dat in gat de Secureanu!

  Atunci cand Florin Secureanu, „managerul kamikaze” de la Spitalul „Malaxa” a bagat mortul in clasa politica anuntand ca, daca va avea probleme, va umbla la „fonoteca de aur” cu inregistrarile pe care le-a pus la adapost si in care se regasesc politicieni de marca, putin s-ar fi gandit ca principalul lider care a avut frisoane a fost, fara putinta de tagada, Vasile Blaga. Si uite ca Secureanu are probleme, asa ca, acesta fiind oricum cunoscut drept un „guraliv” de marca, „Buldogul” se poate astepta acum la ce este mai rau.

  blaga Gasca Boc, face „poc”!

  Vasile Blaga va primi „decisiva” de la DNA

  Pentru ca, deja cu un dosar trimis in instanta pentru fapte de coruptie, Vasile Blaga numai de „spovedaniile” lui Florin Secureanu nu are acuma nevoie. Insa ceea ce este inedit in acest dosar este faptul ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, este faptul ca managerul de la Malaxa era foarte, foarte bun prieten cu „filiera” PDL Bucuresti, ci nu neaparat cu Vasile Blaga. Insa, cu toate acestea, „horoscopul” procurorilor prognozeaza ca, totusi, primul pe care il va da in gat Secureanu va fi tocmai Blaga! Si asta inclusiv ca un act de „vendetta” al fostilor colegi de arme „portocalii” ai „Buldogului”.

  secureanu1 Gasca Boc, face „poc”!

  Florin Secureanu in custodia DNA, o imagine care le da frisoane pedelistilor

  Cu toate acestea, „obiectivul” Blaga este doar primul din lunga lista de fosti pedelisti pregatita pentru a fi „bifata” de anchetatori in urma „colaborarii sincere si dezinteresate” a lui Florin Secureanu.

  Andreeasca, in tot si-n toate

  Si asta tocmai intr-o vreme in care putini, prea putini isi mai aduceau aminte de niste persoane atat de influente, intrucat, la un moment dat, in sistem se vorbea, si deloc in gluma, ca premierul Emil Boc nu era decat „papusa” lor. Iar un prim nume pe aceasta lista scurta care reprezinta „nucleul dur” al „gastii” privilegiate se regasesc numele Danielei Nicoleta Andreescu, fosta secretara generala a Guvernului Boc, a directorul sau de cabinet,  Costin Tudor, dar si „matusa” acestuia, Marioara Nae de la Corpul de Control al premierului.

  daniela andreescu Gasca Boc, face „poc”!

  Daniela Nicoleta Andreescu, sefa „gastii” si fosta secretara generala a guvernului Boc

  Oricum, in timpul guvernarii Boc, pe cand romanii erau impinsi de la spate sa infrunte „criza” cu salariiile si pensiile taiate din pix, „Alexandreasca” era in tot si-n toate. De altfel, pana si fata acesteia a fost suspectata ca facea afaceri cu o institutie subordonata Secretariatului General al Guvernului, fiind detinatoarea unei firme de organizare de evenimente, membrii protipendadei portocalii din acea vreme stiind foarte bine cam cum se organizau evenimentele mondene.

  Numai „ochi albastri”

  De asemenea, era cunoscuta si relatia foarte buna dintre sefa SGG, Daniela Nicoleta Andreescu si Costin Tudor, cei doi fiind practic super prieteni, ceea ce a si intarit zvonistica din sistem privind faptul ca aceasta din urma ar fi „intangibil”, invartindu-se numai printre baieti cu „ochi albastri”. De asemenea, tot din „gasca” facea parte, datorita si unei relatii apropiate de rudenie, Marioara Nae, care dupa ce a activat la Corpul de Control al premierului Emil Boc si-a gasit apoi refugiul la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, structura guvernamentala condusa de catre controversata Odette Nestor.

  S-a lepadat, dar la timp?

  Desi „gasca” era pe val, Emil Boc neindraznind, multa vreme, nici macar sa-i deranjeze cu o intrebare. Insa cum sesizarile structurilor competente s-au tot strans, in cele din urma Emil Boc a revocat-o pe Daniela Nicoleta Andreescu din fruntea „gastii”, insa si ramane de vazut daca actualul primar din Cluj-Napoca s-a dezis sau nu la timp de „camarila” sa. Una a carei influenta era atat de mare, incat la un moment dat s-au facut verificari cum de, in plin an de criza  2009, pe cand Costin Tudor era inca „baiatul bun”,au „explodat” afacerile unei anume firme SC Maguay Computers SRL, asta ca sa dam doar un exemplu din domeniul IT. Pentru ca, daca am intra si pe „felia” igienizarilor, lucrurile s-ar complica atunci si mai mult.

  Oricum, Secureanu se apuca de scris. Si este de asteptat ca Vasile Blaga deja sa se fi resemnat. Insa ar mai putea gasi ceva motive de alinare doar daca l-ar multumi ideea ca, de aceasta data, ar putea muri si „capra vecinului” de guvernare Emil Boc.


  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here