INDEPENDENT Ialomita : PSD și PNL, de mînă la sfintele moaște electorale

  117
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  PSD și PNL, de mână la sfintele moaște electorale

  Vineri, 4 noiembrie 2016, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, împreună cu toți preoții Eparhiei și peste 10000 de credincioși au întîmpinat, la Catedrala Episcopală «Înălțarea Domnului» din Slobozia, Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului. La procesiune au participat și liderii PSD și PNL Ialomița. Alături de Preasfințitul Vincențiu s-a aflat președintele PSD, Marian Neacșu. În rîndul următor, braț la braț, au însoțit icoana și «moaștele care străjuiesc Mînăstirea din Slobozia» președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru și deputatul PNL Cristina Pocora. Mai leneș din fire, deputatul Gheorghe Tinel s-a alăturat procesiunii din fața sediului PNL. Nici primarul Adrian Mocioniu nu a ratat prilejul de a participa la acest eveniment. Ca o picanterie, merită amintit faptul că parcarea din imediata vecinătate a Mînăstirii «Sfinții Voievozi» a fost evacuată, proprietarii de autoturisme fiind avertizați că «este interzisă parcarea autoturismelor timp de 4 zile». Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mitropolia Clujului a rămas la Mînăstirea Slobozia pînă miercuri, 9 noiembrie 2016.

  Comentariile cititorilor:


  Mircea:
  (12 Noiembrie 2016, 07:32)
  Teodosie din Constanta tot conform legii 489/2006 a luat mita si a facot o gramada matrapazlacuri? Tot conform legii banii stransi la asemenea evenimente sunt palmati de mai mairii BOR? Perdeti teren si asta nu pentru ca oamenii nu mai cred in dumnezeu, dimpotriva, cred mai puternic dar din ce in ce mai multi prefera sa renunte la intermediari, adica la angajatii BOR….prea sunt hamesiti dupa bani, prea multa opulenta si nesimtire….
  [email protected]:
  (12 Noiembrie 2016, 00:07)
  Pentru a cunoaste mai indeaproape conditiile si limitele legale in care isi desfasoara activitatea cultele din Romania, citeste Legea 489/2006 .
  Mircea:
  (11 Noiembrie 2016, 18:39)
  @eroare…nu-i vorba doar de fatarnicia politicienilor, cu care, intr-un fel sau altul ne-am obisnuit, este vorba de fatarnicia satanelor in sutane, vezi-l pe preafericit ce ochi inchisi si piosi are, zici ca-i bunatatea intruchipata si cand colo….BOR-SRL, cea mai evazionista societate comerciala….
  @gamel:
  (11 Noiembrie 2016, 18:20)
  nu cred ca pentru preoti este o bucurie sa plateasca autocar si sa adune lume pentru o deplasare la o anume data, mai ales ca unii vin de la calarasi.nici modul in care li se impune de conducerea lor sa se manifeste alaturi de politicieni am inteles ca nu le face placere pt. nu e unul normal. Apoi fondurile de la stat oricum nu ajung la ei, ci la conducere, ei doar platesc si trag  ponoasele si refularile sociale ale acestor exagerari.
  Totusi e un lucru ciudat. Comentariile sunt impotriva lor si a participantilor simpli, nu impotriva conducerii care transforma aceste evenimente in spectacol. Sa fie dintr-o mentalitate de slugi neputincioase si fricoase ale criticilor, care prefera sa loveasca in cel fara aparare, dar sa nu spuna nimic de cei care impun transformarea evenimentului in show? Sa fie o pactizare a presei care uita sa spuna ca la asemenea evenimente politicienii sunt invitati de onoare si stau in primele randuri nu de preotii din calarasi sau de oamenii veniti de departe?
  Dar e mai usor decat sa pui degetul pe rana sa te dai nonconformist luand la misto popa de la tara si omul simplu, ca ei sunt facuti sa ia suturi si nu sunt periculosi.
  gigel:
  (11 Noiembrie 2016, 16:29)
  Moraru a avut bilet de voie sa paraseasca institutia??! :)) O rupe pe munca…
  eroare @Bunea:
  (11 Noiembrie 2016, 14:38)
  Aici nu e vorba despre credinta, ci despre fatarnicia politicienilor care isi aduc aminte de invatatura Bisericii doar cand sunt alegeri. Si atunci, doar de ochii lumii, caci ei in alte parte se inchina. Se inchina partidului, clientelei partidului, afacerilor cu statul, afacerilor necurate in general, apoi se inchina in fata judecatorilor rugandu-se de mila si iertare…
  Bunea:
  (11 Noiembrie 2016, 13:18)
  @gamelă. Grav este că nu doar babele cred in moaște! Sunt tineri îndobitociți, grămadă! Viitorul popilor este asigurat!
  T.B.:
  (11 Noiembrie 2016, 11:29)
  De fiecare data eaceeasi poveste: politicienii, majoritari de felul lor “liber-cugetatori” si atei, se inghesuie la manifestari si procesiuni religioase pt a fi vazuti de multime si de a lasa impresia ca sunt oameni”cu frica de Dumnezeu”..
  Ateu:
  (11 Noiembrie 2016, 08:58)
  “Aliluia, aliluia, Cu mana-n traista altuiaaaa!!”
  Cu mana-n traista cui? A noastra, bugetul de stat. Doar nu credeti ca Tinel&Neacsu dau de la ei. Ce naivi sunteti!!
  gamel:
  (10 Noiembrie 2016, 22:07)
  Demonstratie dfe forta. Fiecare popa a avut sarcina sa vina cu cate un autocar de babe 

  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here