Acasă Jurnalul Bucurestiului Personalitati IOHANNIS împarte ROMÂNII în DOUĂ TABERE : În "CEI BUNI" care trebuie...

IOHANNIS împarte ROMÂNII în DOUĂ TABERE : În "CEI BUNI" care trebuie NEAPĂRAT să meargă la vot ca să-i bată pe "ALȚII" care sunt "CEI RĂI" și care "NU TREBUIE LĂSAȚI SĂ HOTĂRASCĂ" în locul "CELOR BUNI"

137
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

NU VOTAȚI CU REȚEAUA PROGRESISTĂ IOHANNIS-CIOLOȘ-PNL-ul-acaparat-de-ei-USR-ONG-NICUȘOR-SOROS

Președintele Klaus Iohannis i-a îndemnat vineri pe români să meargă să voteze la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Iohannis: “Am ajuns la finalul campaniei electorale și în acest moment mesajul cel mai important pe care vreau să îl dau românilor este unul clar și simplu: dragi români, mergeți la vot!

Mergeți la vot și nu lăsați pe altul să hotărască în locul vostru ce se întâmplă cu România noastră. Indiferent dacă aveți o opțiune sau nu, mergeți la vot”, a spus șeful statului, într-o declarație susținută la Palatul Cotroceni.

Nota Redacției

Se pare că după calculele și informațiile primite de Iohannis MAI MULȚI dintre “ROMÂNII CEI RĂI” intenționează să meargă la VOT și să voteze împotriva Rețelei Progresiste din care Iohannis și Cioloș FAC PARTE.

Informația l-a făcut pe Iohannis să iasă și să facă un apel disperat către “ROMÂNII CEI BUNI” să iasă la VOT și să nu-i lase pe “ROMÂNII CEI RĂI” să hotărască în locul “CELOR BUNI”.

E ușor de ghicit cine sunt “CEI BUNI” și cine sunt “CEI RĂI”: cine votează cu REȚEAUA PROGRESISTĂ “E BUN” iar cine nu, e “RĂU”.

Un discurs STALINIST demn de anii ’50 în care ROMÂNII sunt ÎMPĂRȚIȚI ÎN BUNI și RĂI în funcție de CUM și CU CINE VOTEAZĂ

Practic O MIZERIE ELECTORALĂ DE NEDESCRIS venită chiar de la Cel aflat ÎN FRUNTEA ȚĂRII și care a fost pus acolo să fie președintele tuturor românilor.

În loc să fie imparțial și să fie președinte al tuturor românilor indiferent cu cine votează aceștia, Iohanis îi împarte pe români în “CEI BUNI” și în “ALȚII” adică “ÎN CEI RĂI”, care nu trebuie lăsați să câștige pentru că NU VOTEAZĂ cu REȚEAUA LUI.

“CEI BUNI” sunt Românii care votează cu REȚEAUA PROGRESISTĂ DIN CARE FACE PARTE IOHANNIS și CIOLOȘ, NEICUȘOR ȘI CLOTILDE

“CEI RĂI” sunt cei care nu fac parte și care NU VOR SĂ VOTEZE cu cei Rețeaua Progresistă

NU VOTAȚI CU REȚEAUA PROGRESISTĂ IOHANNIS-CIOLOȘ-PNL-ul-acaparat-de-ei-USR-ONG-NICUȘOR-SOROS

“CEI BUNI AI LUI IOHANNIS”:
– Zic că “n-au plagiat” deși au plagiat (Kovesi),
– “S-au folosit de acte FALSE pentru a obține case din chiriile cărora au obținut sute de mii de euro” (IOHANNIS),
– Ei NU “au mărit redevențele la petrol și gaze la 62% și la 81% la sută TOTAL TAXE ca în Marea Britanie pentru ca românii să aibă mai mulți bani la învățământ, sănătate, salarii și pensii” Din contră le-au menținut la un bacșiș de 3,5% (IOHANNIS și CIOLOȘ).
– EI au atacat la curtea Constituțională Legea Dării în Plată și Legea Conversiei Creditelor în Franci Elevețieni împotriva românilor tocmai ca să-i împiedece pe Români să beneficieze de ele și ca legile să intre în vigoare cât mai târziu. (Cioloș, Iohannis, PNL)
– Ei NU au respectat Constituția care interzice Relocarea de populații străine pe teritoriul României (Iohannis și Cioloș).
– Ei s-au împotrivit LEGII care impunea o LIMITARE a procentului de masă lemnoasă pe care austriecii și alte multinaționale îl pot exploata la noi. Iohannis a retrimis legea în parlament după ce a primit scrisoarea austriecilor. (Iohannis).
– Ei susțin Vaccinarea Obligatorie care să fie făcută cu Forța (Guvernul Cioloș).
– Ei se OPUN unei Legi împotriva Defăimării Țării, a Națiunii și a Simbolurilor ei deși Constituția impune acest lucru Cioloș s-a opus în mod expres legii sub propria lui semnătură (Cioloș).
– Ei NU vor ca Avram Iancu să fie Erou Național. Iohannis a returnat legea Parlamentului sub un pretext pueril. (Iohannis).
– Ei NU Susțin familia tradițională și i-au făcut “fanatici religioși” pe cei care sunt pentru familia tradițională (Iohannis).
– ei NU susțin Limba Româna, Latina și Istoria Românilor în programa de învățământ. EI au susținut introducerea materiile de propagandă progresistă în locul ISTORIE; LATINEI și a LIMBII ROMÂNE. Au provocat un scandal uriaș și indignarea tuturor românilor în legătură cu noua programă școlară. (Cioloș).
– Ei NU susțin mineritul pe cărbune și termocentralele pe cărbune care au ajuns în faliment. Ultimul protest al minerilor a fost acum 2 zile. (Cioloș).
– EI vor să Vândă ultimele Companii Valoroase ale României și tocmai se pregătesc să vândă HĂLCI URIAȘE din Hidroelectrica, din Aeroporturi, din Porturi, don CFR Marfă, din Oil Terminal, din CE Oltenia, etc..etc.. . Guvernul Cioloș tocmai a anunțat lista numeroaselor companii pe care vrea să le vîndă pe bursă. (Cioloș)
– Ei S-AU OPUS creșterilor salariale și creșterii salariului minim pe economie deși BANI ERAU LA BUGET (miliarde din buget stau necheltuite) și deși Românii au cele mai mici salarii din UE (alături de bulgari). Salariul minim nu a fost cresacut de 1 ianurie 2017 așa cum fusese prevăzut anterior. (Cioloș).
– Ei au vrut să IMPUNĂ salariaților să plătească ȘI TAXELE PATRONILOR pentru sănătate și pentru asigurări sociale (Cioloș Biriș, Dragu)
– Ei au impus CELOR FĂRĂ NICI UN VENIT să plătească asigurările medicale dacă vor să fie tratați sau să moară NETRATAȚI în fața spitalelor. Ei au impus împotriva Constituția ÎNREGISTRAREA centralizată a dosarelor medicale ale pacienților. (Cioloș)
– Ei s-au pronunțat pentru Privatizarea Sănătății și a Asigurărilor Medicale de Stat (Cioloș)
– Ambii fac parte din organizații progresisto-internaționaliste globaliste “Friends of Europe” și “European Council on Foreign Relations” (Cioloş şi Iohannis)
– Ambii au propagat la putere și în structurile statului oameni din ONG-urile finanțate de SOROS (Cioloş şi Iohannis)

Așa cum vedeți EI au făcut INVERSUL a tot ceea ce e în interesul țării și al românilor.

De aceea NOI “CEI RĂI din punctul lor de vedere”, care dorim doar binele țării noastre și al cetățenilor ei, vă spunem să NU VOTAȚI CU EI

(FLUIERUL)


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here