Acasă Istorie Dezvaluiri Islanda Scoate in Suturi FBI-ul din tara! Si bine face!

Islanda Scoate in Suturi FBI-ul din tara! Si bine face!

165
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

bca1dd559f75f65255fb90327f144139_XL

Islanda a scos FBI-ul din țară după ce autoritățile au aflat din Statele Unite ale Americii ca oficialii veniti au mințit în legătură cu scopul vizitei lor și au fost acolo doar pentru a aduna informații despre WikiLeaks.(Trimisi probabil de Killary Clinton!)

Ogmundur Jonasson, fostul ministru de interne al Islandei, spune că a primit un mesaj urgent din partea autorităților din Statele Unite, spunând că ” a existat un atac iminent asupra bazelor de date ale guvernului islandez ” de către hackeri, și că ei vor trimite cativa agenti FBI sa investigheze cazul.

Cu toate acestea, la sosirea lor, a devenit evident că nu a existat nici un atac iminent și agenții FBI au fost acolo doar pentru a aduna în secret de informații privind Wikileaks și Julian Assange. Celor “opt sau nouă” agenți FBI le-a fost apoi ordonat să părăsească țara.

Wikileaks are mulți membri în Islanda, o națiune de activiști, care a cuprins o parte a anti-establishment-ului pirat, ca parte la pragul de formare a guvernului cu partidele non-mainstream similare în acest weekend.

Birgitta Jonsdottir, liderul nominal al Piraților, este un fost membru al WikiLeaks, care a lucrat cu Assange la cazul privind eliberarea Victimelor colaterale în 2010.

FBI-ul are o procedură atunci când vine vorba de instrumentarea Wikileaks in Islanda. În decembrie 2010, avocatul Statelor Unite pentru Districtul de Est din Virginia a solicitat Twitter informații despre contul Jonsdottir. Citația in sine a citat la randul ei o prevedere specifică conspirației care ar fi avut ca scop ca cei care au considerat că au asistat Private Manning sa fie anchetati.

Herbert Snorrason, un fost membru al WikiLeaks o dată aproape de Assange, a scris pe site-ul lui pe care el a fost furnizat comenzi, desigilate pe 2, inclusiv un mandat de percheziție a servit pe Google pentru ” toate e-mailurile asociate cu contul meu de GMail, fiecare bucățica de informațiile pe care le aveau asupra identității mele și orice aș fi încărcat la un serviciu Google.”

Snorrason spune ca motivul pentru mandatul de percheziție a fost dat,” a fost pentru că am avut o conversație sau câteva cu un tip australian cu părul alb.  Aceste tipuri de ordine s-au servit la mai multi din oamenii pe care îi cunosc incât imi pasă într-adevăr să mă gândesc de ce.”

Un alt tânăr activist, Sigurdur Ingi Thordarson, a declarat la o ședință închisă a Parlamentului Islandei, în 2013, că a cooperat cu agenții din Statele Unite ce investighează WikiLeaks.

“El a fost la momentul in care va merge înapoi și înainte de orice alt gând, ca să se întâlnească Julian. Ei au încercat să-l facă să meargă acolo purtand un microfon”, a declarat Jonsdottir într-un interviu.

Ordinul pentru agenții FBI prin care acestora li se cere să părăsească tara dovedește ca națiunea insulara autosuficienta face mai mult decât să plătească din vârful buzelor idealurile de transparență și de libertate. Este, de asemenea, un puternic curent de suveranitate, care sugerează că toate acestea vor fi adevărate iar cuvântul lor cu privire la planurile de a acorda cetățenie lui Edward Snowden sunt reale.

Când a fost întrebat de reporteri dacă sunt îngrijorați de faptul că acordarea unui refugiu pentru whistleblower-ul NSA s-ar putea sa necăjeasca un aliat al NATO, Statele Unite ale Americii, Jonsdottir a spus: “Ei bine, am făcut lucruri pe care nu le fac alte natiuni fericit inainte. Uneori este un caz de a face ceea ce este corect față de ceea ce este ușor.”

***

Inchipuiti-va acum acest lucru in Romania?! Pres ne faceam, lingai cum suntem, ca doar vin de la marea poarta si da-i atunci turnatorie! Vedeti dragi romani, asa arata un popor civilizat. Asa se comporta! Asa cum noi, curva Europei, nu o sa o facem niciodata!


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here