Acasă Istorie Dezvaluiri Julian Assange: Uitati Rusia, o Adevărată Amenințare pentru America Vine Din Israel...

Julian Assange: Uitati Rusia, o Adevărată Amenințare pentru America Vine Din Israel și Lobby-ul Israelian (Video)

56
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Din refugiul său aflat în Ambasada Ecuadorului la Londra, fondatorul WikiLeaks Julian Assange s-a adresat marți intr-o conferință de presă organizată de susținătorii săi de la Berlin privind, pe fondul speculațiilor că el si-a planificat sa descopere potențialele amenințări, America.

Dar mai devreme în discursul său, Assange a spus că în timp ce mai multe descoperiri au fost facute să vină, el nu ar fi putea face orice anunțuri majore, afirmând că nu ar fi nici un punct în a face astfel de dezvăluiri într-un moment când majoritatea Americanilor ar fi dormit.

“Acțiunile Rusiei în fapt pe propria ușa in Europa de Est nu  amenință Statele Unite sau orice real interes vital al ei. Nici Moscova nu amenință SUA prin intervenția sa în numele guvernului sirian în Orientul Mijlociu. Că Rusia este descrisa neîncetat ca o amenințare în aceste domenii este în mare măsură o invenție aranjata de către mass-media, Democrata și Republicana, de Comitete Naționale și de către Casa Albă.

Candidatul Donald Trump a părut să recunoască faptul că înainte el a început să asculte de Michael Flynn, care are un alt punct de vedere. Sperăm că vechiul Trump va prevala, există, totuși, o altă țară care a intervenit în alegerile din SUA, care a pus în pericol americanii care trăiesc sau lucrează în străinătate și a corupt America legislativă și executivă. Aceasta a exploatat fenomenul corupției a inițiat legislație favorabilă pentru sine, a promovat inutile și de netrecut războaie și a furat tehnologie americană și secrete militare. Gata de acces oricand in mass-media (detinuta tot de ei) pentru a-si răspândi propria propaganda care sa ofere  acoperire pentru acțiunile sale și care realizează ca, cu toate că este și mai mult finantata prin intermediul agenției de o puternică și bine finanțată pseudo-organizatie interna care în mod ciudat nu este supusă răspunderii oferite de Actul de Înregistrare al Agenților Străini (FARA) din 1938, chiar dacă, în mod evident, acționează în numele unui guvern străin. Această țară este, desigur, Israelul”, a Spus Assange.

Evaluarea Israelului și a daunelor pe care le acesta le face cu privire la ceea ce majoritatea americanilor considera ca fiind autentice intereselor naționale este mai mult ca sigur ca nu a fost raportata, dezvăluind încă o dată că ceea ce nu este scris este la fel de important ca și ceea ce este. Aș observa cum ceea ce a fost recent si s-a întâmplat chiar în fața noastră cu privire la Israel este, aparent, faptul ca nu a considerat de cuviință să imprime și ca nu va apărea in orice editorial dezaprobator. Doar în această săptămână Senatul a adoptat în unanimitate un proiect de lege Conștientizarea Anti-Semitismului  și, de asemenea, cu un vot de 99% de la zero, vot reînnoit și întărit de sancțiunile împotriva Iranului, care ar putea distruge intr-un an acord de proliferare activitatea anti-nucleara in această țară (legi la cererea lobby-ului).

Legea Anti-Semitismului face din evrei și din interesele evreiești din punct de vedere legal o clasă protejată, imuna la orice critică.”Free speech” înseamnă, în practică, că puteți arde un steag american, vinde pornografie, ataca creștinismul în cele mai mizere conditii sau critica aspru guvernul de la Washington tot ce vreti dar a critica Israelul este în afara limitelor dacă doriți, pentru a evita tot cea ce se încadrează în ghearele sistemului juridic. Actul este un important pas înainte în mod eficient de a face orice incercare și de ati exprima opoziția față de acțiunile Israeliene o crimă de ură!

Și este similar cu o punitiva legislație care a fost deja adoptată în douăzeci și două de state, precum și în Canada. Este puternic susținută de Lobby-ul israelian, care destul de probabil l-a si  elaborat, și este încercarea de a utiliza legal astfel de provocări pentru a distruge legitimitatea și a elimina orice opoziție față de politicile statului Israel.

Ca Act este în mod clar destinat să limiteze Primul Amendament, dacă acestea sunt percepute ca fiind cu impact asupra definirii în sens larg a sensibilității evreilor, ar trebui să fi opus numai pe această bază, dar este foarte popular în Congres, care este, de facto, deținut de Lobby-ul Israelian. Că legislația nu este condamnata sau măcar discutată în general in mass-media care vă spune tot ce trebuie să știi despre puterea uimitoare a unui anumit neales și inexplicabil lobby în SUA.

Trezirea!

Sursa Awdnews.com și YouTube


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here