Legea bolsevica post-decembrista 217/2015. Autor – Alexandru Florian. Fiul lui Radu Florian, filosoful marxist si profesorul de bolsevism stiintific.

  206
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  • 3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
   3
   Shares

  Legea 217 din 2015, votată orbește de ilustrii nostri puscariabili, în unanimitate și promulgată rapid în toiul verii, la 22 iulie 2015, de președintele Iohannis, seamănă leit cu legile comuniste în care toate organizațiile erau libere afară de: […], și urmau aici absolut toate organizațiile nedorite de regim.
  Lavrentiy Pavlovich Beria, seful khazar al NKVD-ului ar fi fost mândru nevoie mare de o asemenea lege care sa –i protejeze crimele! Atentie: aceasta lege este post-decembrista, adica votata in conditii de “libertate”! Ca și cei care au inițiat-o, Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România Elie Wiesel (organism guvernamental construit in jurul unei minciuni raspandite la nivel mondial!

  )

  Ei sunt urmașii spirituali si naturali ai evreilor kominteristi khazari tip Ana Pauker, Leonte Răutu (Oigenstein), Ioșka Kisinevsky, Walter Roman (Neuländer).
  Walter Roman,
  care, după ce a eșuat să impună dictatura proletariatului în Spania și s-a abătut asupra României cu rezultatele cunoscute, este prezentat de fiul său Petre Roman ca un erou anti-fascist!

  Nu face excepție Alexandru Florian, directorul Institutului « Elie Wiesel », fiul lui Radu Florian (khazar si el) care a fost un filosof marxist de sorginte bolsevică de prin anii ‘50, ‘60.

  Alexandru-Florian-Institutul-Bolsevic-Elie-Wiesel

  Radu Florian a fost un filosof marxist de sorginte bolşevică, tata lui Alexandru Florian, directorul “Institutului Elie Wiesel”, cel care a iniţiat Legea anti-naţională, anti-constituţională şi anti-democratică nr. 217/2015.

  +++

  Radu Florian a fost un binecunoscut profesor de marxism leninism între anii 1950 – 1990 la Universitatea din Bucureşti şi un model filosofic comunist pentru fiul lui, Alexandru Florian, cel care face acum legi menite să bage oameni nevinovaţi la puşcărie pentruu că scriu sau citesc pe si despre Petre Ţuţea, Nichifor Crainic, Mircea Eliade, Mircea Vulcănescu sau Radu Gyr.

  Capo d’Opera comunistului Radu Florian, aparuta în plina era bolşevică: “Reflecţii asupra filozofiei marxiste”

  Reflectii-asupra-filozofiei-marxiste-101588

   

  Iată ce scria profesorul de bolşevism Radu Florian în prefaţa cărţii “Reflecţii asupra filozofiei marxiste” din colecţia Idei Contemporane:

  “Lucrarea pe care o prezentăm cititorilor se vrea, în primul rînd, o recitire a surselor primare ale filozofiei marxiste. Numeroase date ne-au făcut să credem de mult că filozofia marxistă a fost şi continuă încă adesea să fie înţeleasă de către unii pe baza luării în considerare numai a unor texte, fără o tratare a operei filozofice a lui Marx şi Engels ca un ansamblu unitar, fără o corelare interioară a tuturor textelor aparţinînd diferitelor stadii ale elaborării marxismului. Uneori această situaţie a provenit din descoperirea şi din publicarea tîrzie a unor lucrări filozofice ale lui Marx şi Engels, care s-au dovedit ulterior a avea o importanţă capitală în ansamblul operei lor, aducînd elemente noi pentru interpretarea textelor demult publicate. Alteori situaţia la care ne referim a fost rezultatul ignorării sau, mai aproape de noi, al subaprecierii acestor lucrări. Recitind opera filozofică a creatorilor marxismului, ne-am propus să regăsim unele trăsături originale ale filozofiei marxiste şi, în acest fel, surse ale tinereţii sale, ale vigoarei sale cognitive şi ale influenţei sale multilaterale. Restudiind operele filozofiei marxiste, nu putem să nu ne întrebăm, totodată, care este viabilitatea contemporană a trăsăturilor ei originale. Citirea într-o epocă dată a unei opere filozofice, oricare ar fi ea, cuprinde două momente esenţiale complexe: unul al descifrării operei originale, cel de-al doilea al confruntării sale cu realitatea epocii, a aflării validităţii sale în timp.”

  +++

  Punând alături de fascism, legionarismul, autorii Legii au uitat intenționat să pună comunismul – cel mai inuman regim pe care la cunoscut Omenirea după numărul de sute de milioane de jertfe omenești și metodele inchizitionale de maltratare (fizică, psihologică) a victimelor.

   

  Legea trebue condamnată de absolut toti romanii, nu din admirație pentru Mișcarea Legionară care, ca toate mișcările totalitare, trebuie vehement combătută.
  Comuniștii de origine evreiasă se lepădaseră de credința lor și erau minoritari în comunitatea evreiască (chiar dacă numărul lor pare imens de mare în minusculul PCdR). Cei mai mulți evrei nu au fost comuniști.

  Majoritatea erau proprietari și aveau profesii liberale, nu doreau nici comunism și nici colectivizare, nu votau niciodata cu stânga și îi respingeau pe comuniști, printre altele și pentru că agitația făcută de ei aducea numai persecuții și nenorociri comunității evreiesti din Romania.
  Ca și actualul institut Elie Wiesel care prin acțiunile sale nu poate duce decât la creșterea nedorita a anti-semitismului in Romania.

  Cu excepția unui număr regretabil de indivizi care au comis crime, majoritatea celor care au fost condamnați ca legionari (membrii în Legiunea Arhanghelului Mihai, Garda de Fier, Partidul Totul pentru Țară, Mișcarea Legionară) au fost victime și luptători anti-comuniști. Închisorile deschise de bolsevici au fost pline cu Români etichetați drept “legionari”.

  Tocmai pe acestia ii condamna acum aceasta lege! In numele cui? Al comunismului, evident!

  +++

  De ce „fascist” trebuie să fie o insultă mai gravă decît „comunist”?

  +++

  Dacă însumezi victimele tuturor regimurilor fasciste din lume, nu ajungi nici la 5% din numărul victimelor comunismului, iar dacă incluzi acolo și victimele nazismului, nu ajungi nici la un sfert din victimele comunismului.

  Apel inutil catre o lichea (alogena si demna urmasa a Deutsche Volksgruppe in Rumänien):

  +++

  Această lege absurda pune 3 luni de conducere legionară a României mai presus de cei aproape 50 de ani de asuprire si creime faptuite in perioada comunistă.

  Este necesară abrogarea cat mai rapida a acestei legi și elaborarea unei alte legi, mai bine echilibrată, contra tuturor ideologiilor de tip totalitar. In care comunismul si agentii de influenta bolsevici sa-si ocupe locul pe care-l merita in istorie.

  +++


  Raspandeste cu incredere
  • 3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
   3
   Shares

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here