MAMALIGA LA NEW YORK

0
24
Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sondajul nostru

Un restaurant cu specific românesc din Brooklyn, promovat în publicaţia The New York
TimesRestaurantul “Moldova”, din cartierul newyorkez Brooklyn, este primul local cu specific românesc din New York şi a fost deschis de Radu
Panfil, un basarabean care a emigrat în Statele Unite în 2005,
informează site-ul nytimes.com preluat de Mediafax.
Meniul restaurantului “Moldova”, deschis în iulie 2012, este un tribut
adus gastronomiei din Balcani: supe consistente, peşte proaspăt şi
afumat, carne la grătar şi sarmale. Din meniu nu lipseşte mămăliga,
sevită ca garnitură la cârnaţi de casă sau cu mâncare de mazăre şi cu
ceapă, după cum notează site-ul publicaţiei The New York Times.


Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here