Medic primar medicină de familie

Dr. Iliescu Alexandrina Carmen

Medic primar medicină de familie

Specialist homeopat

Specialist apifitoterapeut

HOMEOPATIA este un sistem medical care abordează pacientul în integralitatea sa, strict individualizat – doi pacienţi cu aceeaşi boală (ex. Ulcer gastric) pot avea tratamente diferite.

Medicamentele homeopate nu au reacţii adverse.

Homeopatia este în prezent AL DOILEA SISTEM MEDICAL folosit în lume (după sistemul medical clasic) cu o continuă şi largă răspândire datorită rezultatelor deosebite obţinute (declaraţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii).

APIFITOTERAPIA este metoda de tratament a diverselor boli cu ajutorul produselor apicole (propolis, polen, venin de albine, lăptişor de matcă) şi cu medicamente având la bază extracte din plante.

3 COMENTARII

  1. Cum ma pot inscrie pe lista dumneavoastra si in cazul in care imi sunteti medic de familie mai trebuie sa platesc consultatia ? Am doua prietene care au apelat la homeopatie si sunt entuziaste , dar din pacate nu-mi permit sa platesc 150 roni o consultatie.

  2. Asta este medicina adevarata, cea naturista. In stadii grave nu stiu daca mai pot reface,dar sigur pot prelungi viata.
    Fumatul,alcoolul,hrana nesanatoasa,apa acida si contactele biologice- sunt cauzele imbolnavirii
    fumat-0, alcool-doar vin de tara, hrana alcalina, apa alcalina/ ceaiuri…

  3. Recomandati doar produse homeopate si apicole?
    Am cateva prietene care spun ca le-ati ajutat cu suplimente naturale de la firma Calivita si ca se simt foarte bine. Este adevarat sau poate fi vorba de o alta doamna doctor cu acelasi nume? Recomandati si dumneavoastra suplimente naturale?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here