Mesaj electoral transmis de armata loială românilor autentici!

  89
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  Români, votați cu mintea! Nu mai trimiteți în Parlament creaturi ale “republicii paralele”, respectiv pe acei politicieni dovediți sau suspectați ca fiind agenți ai Fundației Soros! Atenție, aproape toate formațiunile politice sunt infiltrate cu astfel de specimene!

  de Ordinul Militar “R-26500 Elita”

  Intrăm în campanie electorală! Pentru prima dată! De ce? Nu pentru a favoriza pe cineva, ci din patriotism! Am avut dintotdeauna presupuneri legate de existența în ultimii ani a unei “republicii paralele” în România. Acum avem certitudini. Acestea fiind întărite și de evenimentele petrecute în acest an în 2 state puternice ale lumii, respectiv în Turcia si în S.U.A. Ambele state menționate nu doar ca au denuntat public existenta “republicilor paralele”, dar ambele au reușind să anihileze în mod spectaculos aceste “republicile paralele”, implantate în mod diabolic pe propriile teritorii naționale.

  Elementul comun: “republicile paralele” au fost implantate în cele 2 state menționate, prin aceeași metodă uzitată si în România de numita Rețea Soros. Implantarea a fost doar partiala, intrucat atat turcii, cat si americanii au reusit sa stopeze fenomenul. Turcia a reușit să anihileze “republica paralelă”, în forță, respectiv prin abilitatea presedintelui Erdogan si cu sprijinul armatei care a operat zeci de mii de arestari ale unor agenti infiltrati in toate structurile de decizie sau de influenta a deciziilor statului turc (inlusiv in mass media si in justitie, inclusiv membri ai Curtii Constitutionale). Soros al turcilor fiind un cleric bogat exilat in S.U.A., pe nume Fethullah Gulen. In realitate, Fethullah Gulen este clona musulmana a lui George Soros. Fethullah Gulen a avut/are ca misiune principala infiintarea unei “republici paralele” in Turcia, însă acesta acționează în realitate, în toate zonele cu populatie musulmana din Europa de Sud-Est. Inclusiv in România.
  In ceea ce privește S.U.A., americanii au reușit în alt mod să se salveze de “republica paralelă”. Prin inteligența electoratului american, care a reușit să distingă la timp ceea ce se întîmplă. Electoratul neutralizând prin alegerea lui Trump,  pe reprezentantul propulsat de George Soros – renumitul miliardar si membru al ocultei mondiale, specializat în fondarea unor “republici paralele” în state creștine. Cea mai mare reușită a acestuia de fondare a unei “republici paralele” fiind în România. Persoanele care au dubii despre ceea ce s-a intamplat in S.U.A., pot studia articolele de aici, aici sau de aici!
  Prin urmare, nu discutam de simple teorii ale conspiratiei, ci de elemente concrete, cu date publice si cu natii care s-au dezmeticit inainte sa se produca ceea ce se intampla acum in Romania!

  Pentru românii care nu înțeleg foarte bine ce este aceea o “republică paralelă”, mecanismul de implantare fiind extrem de pervers și complex, le prezentăm câteva repere:
  1]. “Republică paralelă” constituie o ocupație în toată puterea cuvântului a unui stat, realizată într-o manieră non-violentă, de către grupări internaționale din zona asa-numitei oculte mondiale.
  2]. Ocupația statului-țintă se realizează prin implantarea în structurile de decizie, politice și administrative ale țării respective, de persoane și grupări de persoane (de exemplu, O.N.G. sau chiar formațiuni politice) care au ca misiune principală crearea unui mecanism legislativ si administrativ care să favorizeze interesele grupărilor internaționale din zona asa-numitei oculte mondiale, in defavoarea statului statului-țintă.
  3]. “Republică paralelă” are un conducător întotdeauna, în cazul României acesta fiind George Soros. Acesta este extrem de generos d.p.d.v. financiar cu persoanele racolate pt. a deveni membri in “republică paralelă”. Recompensa este transparentă în anumite cazuri (a se vedea aceste favoruri financiare via ONG). Este evident faptul că liderilor implantați în funcții oficiale din stat, le este”spălată” urma recompensei financiare, aceștia apărând în zona acțiunilor Soros (cursuri, stagii de pregatire, actiuni caritabile, reuniuni, etc.), doar asa “accidental” sau din “pasiune” pentru George Soros. Cu toata “acoperirea” urmelor mituirii, iese in evidenta faptul ca toti liderii oficiali pasionati de activitatile Soros, au “din intamplare” o situație financiară de excepție. In alta ordine de idei, toti acesti lideri au caracteristica unor apropieri dubioase față de persoane, insituții sau cancelarii din afara României și care nu doar că nu au produs niciodată un bine concret României, ci au obtinut întotdeauna profit pe seama și în dauna românilor!
  Și acum legat exclusiv de România! Tragem cortina, analizăm datele publice și descoperim cu groază existența în România a circa 2 000 de persoane, plus activități, organizații, partide și care într-un mod sau altul, toate au legătură directă cu George Soros. Aceasta fiind “republică paralelă”  care conduce în realitate, întreaga Românie și destinele românilor în defavoarea noastră, a tuturor. În defavoarea noastră, întrucât este evident că agenții “republicii paralele” nu au alt rol în România, decât de executare și implementare a politicilor conducătorului lor, George Soros.

  NUME DE AGENȚI DOVEDIȚI AI “REPUBLICII PARALELE” MARCA GEORGE SOROS

  Datele provin din mass media! Detectarea este simplă. Fundații, O.N.G.-uri, seminarii, diverse forme de pregătire (inclusiv facultăți), sponsorizări mai mult sau mai puțin transparente, diverse activități civice, politice, economice, întâlniri și diverse ale situații dubioase – totul înapoia cărora se află conducătorul republicii paralele pe nume George Soros.

  unnamed

  AGENȚI SOROS CELEBRI:

  media-148100706176583900

  1]. Dacian Cioloș, premier – membru Fundația Friends of Europe – finanțată de Soros. Date – aici! 2]. Mihai Răzvan Ungureanu – fost consilier prezidențial și șef al SIE – finanțat de Soros prin fundațiile sale. Date – aici! 3]. Lideri ai partidului intitulat “Uniunea Salvați România” – in frunte cu presedintele acestei formatiuni politice, pe nume Nicușor Dan. Dovezi multiple, de exemplu aici, aici sau aici. 4]. Klaus Iohannis – agent in devenire, dupa cum a recunoscut singur! Detalii – aici! Un observator de elita, va sesiza cu siguranta ca Iohannis este agent in exercitiu, calitatea dubioasa fiindu-i “spalata” ulterior desemnarii intr-un consiliu sposorizat de Soros. 5]. Politicieni din staff-urile PD-L, PNL, PMP, PSD și U.D.M.R. De exemplu: Monica Macovei, Corina Cretu, Renate Weber, Norica Neculai si altii – detalii aici! Traian Basescu – este agent direct. In cazul agentilor directi, apare o particularitate. Acestia nu pot fi gasiti printre sponsorizati, dovezile publice fiind bine ascunse, însă susțin cu ferocitate politicile Soros. Cum procedeaza Traian Basescu – aici! Fiind evident că avem de-a face cu o alta formatiune politică al carui lider este agent Soros, respectiv Partidul Miscarea Populară! 5]. Victor Ponta si alte persoane din staff-ul PSD. Detalii – aici!

  Am prezentat doar câteva nume! O.N.G.-uri, de exemplu – aici! Cine este curios să cunoască toate numele, nu trebuie decât să scrie cuvintele “Lista lui Soros” sau “Reteaua Soros” sau un nume oarecare pe care doreste sa il verifice, urmat de “Soros”, iar Google îi va dezvălui tomuri intregi de persoane si diverse organizatii, care formeaza “republica paralelă”.

  Persoanele cu puternic fler intuitiv, atenție la un detaliu psihologic! Nu oferă cu siguranță certitudini, dar de principiu, acele persoane din viata publica, administrativa sau din mass media, care pozează a fi bine intenționate la suprafață, dar a căror simplă prezență vă agasează pur și simplu, fără să înțelegeți exact de ce,  fac parte din “Republica Soros”! Mai direct spus, deși nu aveți dovezi, moaca, limbajul și atitudinea acelor persoane nu vă inspiră încredere sau va creeaza o repulsie ce ar parea inexplicabila. Probăm, da? Alin Teodorescu – sociolog, Cristian Pârvulescu – politolog, Stelian Tănase – scriitor, Sorin Ioniță – politolog, Edward Helvig – șef al SRI. Si acum verificam lista de aici! Pe Victor Alistar, il cunoaste toata lumea, nu? Dovada – aici! Si mai grav – cu propunerea de a fi propulsat la C.S.M. – aici!

  Iar ca tacâmul sa fie complet! O “republică paralelă” nu poate fi fondată fără deținerea controlului și asupra justiției. În cazul României, asistăm la o perversiune perfectă în acest sens! Mulți cetățeni sunt excitați de activitatea D.N.A. La prima vedere, ne apare că instituția arestează corupți care fură din bugetul statului, nu? Numai ca la mijloc este cu totul altceva. De fapt, D.N.A. este doar un arbitru între 2 categorii de hoți: cei mioritici și cei internationali. D.N.A. are un rol simplu: să stopeze furturile hoților mioritici, astfel încât toți banii să fie furați exclusiv de hoții internaționali.  Dovada cea mai bună fiind faptul că D.N.A. nu a anchetat/acuzat/condamnat niciodată un act de corupție în care să fie implicată o companie multinațională. Cum ar fi de exemplu, pe frenetica Clotilde Armand – in țeapa Bechtel. Doamna fiind un alt agent direct al “Republicii Soros”, desi incearca sa o zguduie aici. De altfel, fenomenul a fost dezvaluit recent si de politicianul C.P. Tăriceanu – detalii aici! Legat de existența agentilor Republicii Soros la cel mai inalt nivel din justitie, inclusiv la D.N.A. – detalii aici, aici si aici!

  În final, nu sugerăm nimănui să voteze sau nu, sau pe cine să voteze! Ci doar ca fiecare român votant să se informeze bine asupra profilului si partidului candidatului, înainte de a-și acorda propriul vot! În caz contrar, nu doar că vom rămâne în continuare aceeași Republică Soros, dar aceasta va trece la următorul nivel și la următoarea sa misiune: dezintegrarea completă a României, noi ca simpli cetățeni fiind oricum reduși la tăcere de ani de zile!
  Cât privește exclusiv militarii, avem un altfel de mesaj! Vă sugerăm să votați doar acea formatiune politică/acel candidat care va abroga toate interdictiile si limitarile de drepturi fundamentale si constitutionale impuse militarilor români! Vă readucem aminte că acestea sunt înscrise în Legea nr. 80/1995 (Statutul cadrelor militare), în Secțiunea a 3-a. Iar daca nu exista un astfel de candidat/o astfel de formatiune politica, acesta/aceasta trebuie inventat(ă). In caz contrar, “republica paralelă” va dăinui mult și bine, întrucât chiar dacă avem o armată capabilă sa facă curatenie cum s-a întâmplat in Turcia, noi nu avem și un Erdogan care să dea ordinul de eliberare a nației!

  UPDATE

  Este halucinant ce se intampla in culisele “Republicii Paralele Soros”. Insistăm să analizati informatiile de aici! 50 de ONG marca Soros apărute din ceață, solicita la ordin, modificarea Constituției, astfel încât imigranții din statele dezvoltate europene să fie deportați cu forța în România! Vă readucem aminte că suma alocată pt. un emigrant este de 1 117 lei, în condițiile în care pensia medie după o viață de muncă este de numai 800 lei. Frenezia acelor ONG care solicita modificarea Constitutiei, ascunde 3 elemente extrem de vizibile:

  – deturnarea de fonduri substantiale din vistieria statului roman spre acele ONG si care in timp ce romanii crapă de foame, acestea crapă de grija imigranților din Orient;

  – saracirea si mai mult a romanilor, fiind evident ca noi trebuie sa suportam cheltuielie masive pt. intretinerea imigrantilor, in conditiile in care noi avem si 5 milioane de romani autentici alungati de foame in strainatate;

  – incercarea de diluare a identitatii nationale prin schimbarea raportului etniilor din Romania, care ar urma sa se procopseasca cu o populatie musulmana extinsa, bine cunoscuta ca fiind generatoare de terorism, tensiuni etnice si de distorsionarea culturala a statelor-gazda!


  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here