Acasă Jurnalul Bucurestiului Informatii Mobila din lemn masiv - Arhiva articole

Mobila din lemn masiv - Arhiva articole

188
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 avantaje care sustin prelucrarea mobilei din lemn masiv in mod responsabil Lemnul este unul dintre cele mai apreciate materiale naturale si este folosit de secole pentru fabricarea pieselor de mobilier. Proprietatile acestuia de a armoniza atat practic, cat si estetic orice spatiu interior sunt valorificate, in prezent, de catre oameni dedicati artei de a prelucra, in mod sustenabil, lemnul. Conform tendintelor actuale specifice design-ului de interior si datorita proprietatilor sale organice intrinseci, mobila din lemn masiv confera integritate structurala oricarui spatiu in care este montata. In cadrul magazinului online AlbertaCasa.ro gasim mobila din lemn masiv fabricata in atelierele proprii ale acestui producator roman. Mestesugarii si arhitectii acestui brand sunt recunoscuti pentru calitatea materiilor prime folosite si a procedurilor tehnologice superioare de prelucrare si debitare a lemnului.

In functie de specificul incaperii din casa sau locuinta, gasim o varietate de produse menite sa confere sentimentul familiar si atemporal specific pieselor de mobilier fabricat din lemn masiv.

Principalele avantaje ale mobilei din lemn masiv sunt:

1. Mobila din lemn masiv poate fi modelata pana in cel mai mic detaliu Specialistii AlbertaCasa.ro folosesc utilaje si echipamente profesionale pentru a realiza orice produs imaginabil, in functie de specificatiile clientilor. Utilizarea masinilor si a agregatelor de indreptat, rindeluit, aspirat, slefuire si pendulare ofera posibilitatea de a transforma orice idee intr-un obiect finit, cu numeroase aplicatii. Gama de produse disponibile in catalogul online AlbertaCasa.ro cuprinde mobila din lemn masiv, precum: noptiere, biblioteci, vitrine si structuri de rezistenta pentru canapele, comode, paturi etc.

2. Mobila din lemn masiv poate fi personalizata in orice culoare sau nuanta Utilizarea de coloranti speciali si aplicarea lor in timpul procesului de tratare, prelucrare si finisare a lemnului, permite ca orice piesa de mobilier din lemn masiv sa fie personalizata in diferite nuante si culori, precum: negru, verde, albastru, alb. Pentru camera copiilor, in special, mobila poate fi pictata manual si pot fi realizate peisaje sau personaje apreciate de copii.

3. Mobila din lemn masiv este usor de intretinut In cadrul atelierelor AlbertaCasa.ro majoritatea pieselor fabricate din lemn masiv sunt intretinute cu lacuri poliuretanice, protejand astfel suprafetele din lemn impotriva schimbarilor de temperatura, a zgarieturilor, loviturilor, petelor etc. In plus, proprietatile acestui tip de lacuri ofera o mai buna rezistenta mobilei in conditii de umiditate, ceea ce inseamna ca pot fi montate chiar si in baie diferite dulapuri sau ornamente din lemn. Oriunde la tine acasa, de la AlbertaCasa.ro Materia prima folosita pentru comenzile personalizate provine din tari precum Romania, Germania, Franta si Italia. Calitatea superioara a pieselor de mobilier din lemn masiv este redata manual (integral sau partial, in functie de comanda). Cele mai folosite esente lemnoase folosite in procesul de fabricare sunt cele de tei, stejar, frasin si fag. Rezistenta si aspectele estetice ale acestor esente sunt apreciate de orice beneficiar, in special in cazul in care se doreste pastrarea culorii naturale a lemnului. In plus, suprafetele din lemn sunt protejate cu lacuri poliuretanice, recunoscute ca avand capacitatea de a intensifica proprietatile naturale ale lemnului si de a-i spori rezistenta si durata de viata. Acceseaza magazinul AlbertaCasa.ro si solicita o comanda pentru mobila din lemn masiv pentru a te bucura de caldura, bogatia si finetea pieselor de mobilier fabricate, in conditii responsabile, de oameni dedicati artei de prelucrare a lemnului.

Advertorial


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here