Acasă Istorie Dezvaluiri Moscheea Gigantică din București va fi gata in 2017!

Moscheea Gigantică din București va fi gata in 2017!

371
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Moscheea Gigantică din București cu o capacitate de 1500 de locuri se va ridica cu o viteză amețitoare. Lucrările vor începe în vara lui 2017 și se vor termina tot în 2017. Autoritatea religioasa din Turcia a dezvaluit proiectul Marii Moschei ce se va construi in Bucuresti.

https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/euobs-media/dde2bf7df3e84ae623f57a15c888aa10.jpg

Observatie: In timp ce Catedrala Neamului Romanesc, se ridică cu chiu cu vai, de mai bine de zece ani, în urletele isterice ale Rețelei progresiste marxiste condusa de SOROS (un dusman declarat al statului Israel!!!), rețea bine finanțată din afara țării care propagă o ideologie Ateisto-Neomarxistă și Progresisto-Internaționalistă, rețea care insa urlă zilnic in mass media “nu le dați bani, nu le dați bani” – iată că, Marea Moschee Musulmană din București, cu o capacitate impresionantă, 1.500 de locuri și cu infrastructură la fel de impresionantă în jurul ei (săli de conferință, săli de videoconferințe, hoteluri, hanuri, taverne, săli de mese, sală de fitness, pridvoare de reculegere interne și externe, etc..) va începe și va fi gata chiar în 2017, cu largul concurs și cu banii Statului Turc (si nu numai! revenim cu detalii interesante in curand), cu toate aprobările, cu terenul dat deja și cu toată infrastructura aferentă oferite GRATUIT de Statul Român (in speta musulmanul ex-premier Victor PONTA!).

Mai rămâne să fie aduși și imigranții musulmani care să umple zilnic cele 1.500 de locuri ale Marii Moschei Mulsulmane din București, ținând cont că actuala comunitate musulmană din București cu greu strânge la slujbe maxim 100-200 de credincioși în zilele de duminică. Dar vor veni ca asa e ordin de la Evropa si odata cu ei si bolile, violurile, crimele si tot tacamul!

Lucru care este pe cale să se-ntâmple: căci pe nevăzute și fără nici o informație dată presei, programul de strămutare  de populații străine pe teritoriul României (populații aduse din Turcia, Grecia și Italia conforma planului Merkel-Juncker aprobat de Iohannis și de CSAT – in speta tradatori de cea mai joasa speta ai neamului romanesc si care au trecut si peste CONSTITUTIA ROMANIEI!!!). Planul este deci în plină desfășurare și merge cu toate motoarele din plin, în ciuda faptului că încalcă Articolul 3 (alin. 4) din Constituția României, articol care spune că: “Pe Teritoriul României, nu pot fi strămutate populații străine”

Știrea

Autoritatea religioasa din Turcia a dezvaluit proiectul Marii Moschei ce se va construi in Bucuresti

Iată prezentarea de pe site-ul turc:

Cami Adı: Romanya Bükreş Camii

Caminin Yapıldığı Yer: Romanya, Bükreş

Cami Hakkında:

Romanya’nın başkenti Bükreş’in merkezinde yapılacak cami, 1.500 kişilik cemaat kapasitesine sahip olacak.
Proje çalışmaları devam eden cami ve külliyesinde ayrıca çok amaçlı
salon, kütüphane, sohbet salonları, aşevi, kapalı ve açık revaklar,
şadırvan ve abdesthane, lojmanlar, misafirhane, gençlik lokali ve spor
merkezi gibi alanların bulunması planlanıyor.
Proje çalışmalarının tamamlanması akabinde cami inşaatına 2017 yılı içerisinde başlanması hedeflenmektedir.

adica:

Numele Moscheii: România, Moscheea din București

Locul Moscheii: România, București

Despre Moschee:

Moscheea va fi ridicată în centrul capitalei României, și va avea o capacitate de 1.500 de persoane.

În moschee, ale cărui lucrări complexe sunt în curs de desfășurare sunt prevăzute, de asemenea, pe lână Marea Moschee de 1.500 de locuri:
– o sală multifuncțională,
– o bibliotecă,
– camere de vidoeconferință,
– o sală mare de mese unde se va servi masa pelerinilor și care va avea și o bucătărie,
– pridvoare de interior si exterior unde se pot reculege musulmanii,
– fântână și toalete de serviciu,
– locuri de cazare,
– hanuri,

De asemenea Marea Moschee din București este programată să ridice construcții și în alte domenii cum ar fi
– tavernă pentru tineret pentru tinerii musulmani și
– un centru de fitness pentru tinerii musulmani care iubesc exercițiile sportive.

Finalizarea lucrărilor este prevăzută pentru 2017. Proiectului urmeză să înceapă tot în 2017.

Moscheea se va ridca cu o viteză amețitoare

Moscheea se va construi in centrul Bucurestiului si va avea o capacitate de 1.500 de locuri. scrie fundatia turca Diyanet, care adauga ca aceasta inca este in faza de proiectare

Moscheea si complexul care o inconjoara vor fi alcatuite din: salon multifunctional, biblioteca, sali de conferinte, cantina, locuinte de serviciu, camere pentru oaspeti, local pentru tineri si centru fitness.

Se preconizeaza ca proiectul va fi finalizat in 2017 finalizat si constructia va incepe tot anul acesta.

Moscheea se va construi in centrul Bucurestiului si va avea o capacitate de 1.500 de locuri, scrie In acest moment se afla in faza de proiectare. Moscheea si cmomplexul care o inconjoara sunt alcatuite din: salon multifunctional, biblioteca, sali de conferinte, cantina, locuinte de serviciu, camere pentru oaspeti, local pentru tineri si centru fitness. Se preconizeaza ca proiectul sa fie finalizat si constructia sa inceapa anul acesta.

Primaria Sectorului 1 a eliberat, in data de 11 aprilie 2016, certificatul de urbanism pentru moscheea pe care Muftiatul Cultului Musulman din Romania intentioneaza sa o construiasca pe Bulevardul Expozitiei nr. 22-30.

Primaria sectorului 1 a conditionat eliberarea autorizatiei de construire pentru lacasul de cult de aprobarea unui Plan Urbanistic Zonal. Muftiatul Cultului Musulman din Romania a depus, in data de 26 ianuarie 2016, la Primaria Sectorului 1, documentatia pentru eliberarea unui certificat de urbanism, etapa premergatoare obtinerii autorizatiei de construire.

Pe 27 mai 2015, Guvernul Romaniei a dat printr-o Hotarare circa 11.000 mp catre Muftiatul Cultului Musulman din Romania pentru construirea unei moschei de circa 1.000 de locuri, pe bd. Expozitiei 22-30.

Bulevardul Expozitiei se afla langa Casa Presei – Romexpo, la cateva minute de bd. Kiseleff si Parcul Herastrau, printre cele mai exclusiviste si mai scumpe zone din Capitala. In aceasta artera se afla zeci de hectare de teren liber, pastrate initial ca rezerva de teren pentru eventuala extindere a Romexpo, terenuri ce au ajuns apoi in proprietatea RA-APPS si care au fost fie retrocedate in compensare, fie date in folosinta unor organizatii.

In aceasta zona se afla terenul dat in folosinta gratuita de Guvern pentru construirea unei moschei langa care ar urma sa se construiasca si sediul Marii Loji Nationale din Romania.

Astfel, in ultimii 10 ani, in zona au aparut mai multe proiecte imobiliare, Primaria Capitalei dand unda verde multor dintre ele: cladiri de birouri cu inaltimi cuprinse intre patru si 24 de etaje, o gradinita, un hotel de 10 etaje.

Sursa Informației și Fotografii Modele: TDVCamiler.com

Domnitorii Tarii Romanesti se pot rasuci linistiti in morminte, urmasii lor s-au lasat cuceriti de hoardele de nespalati si barbari veniti din zona tarilor arabe in conformitate cu planul Khalergi

Sa ne gandim si la aceasta “intamplare interesanta” din Rusia:

“You often say that Islam is a religion of justice. However, if
Saudi Arabia builds mosques in dozens of Christian countries, isn’t it
just to build a church for Christians living in Your Kingdom!” says the letter quoted by Interfax. “It
would be just to create the same conditions for Saudi Christians as
Muslims have in Russia … It is the only way to make interreligious
dialogue honest and just.”


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here