NU VOTATI

  78
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  Trebuie sa ne dezicem si sa ne rupem de actuala clasa politica, hoti, tradatori, vanzatori de neam si tara, ce nu au nimic in comun cu credinta, tara si poporul nostru!

  Lipsa Cvorumului Necesar Legitimitatii Pune pe Jar Clasa Politica

  by nuvotati

  Am asistat cu totii in ultima luna la un show mediatic pe cat de hilar pe atat de grotesc. Eforturile disperate ale clasei politice de a-i aduce pe romani la vot au depasit orice asteptari. Grupurile de interes din interiorul si exteriorul tarii au depus eforturi financiare si umane considerabile. De la campanii de genul “Yes la vot” pana la filmulete realizate de comedianti de mana a doua postate pe Youtube. Orice, menit sa-i determine pe romani sa iasa din nou la vot intr-un numar cat mai mare, fie chiar si pentru a acorda un vot nul, soarta numaratorii fiind in contul serviciilor speciale, responsabile cu infrastructura informatica de centralizare a datelor.

  Clasa politica, fiind tinuta la curent asupra situatiei delicate de catre serviciile de informatii vandute, a purces inca din anii precedenti la ingrosarea randurilor sectorului bugetar, deoarece se stie ca acest sector, in general neproductiv, este o masa de manevra usor de manipulat si scos la vot. Asa se explica si angajarile masive in MAI si indatorarea celor angajati cu credite obtinute usor, pentru a fi legati si obedienti sistemului. De asemenea, serviciile speciale au beneficiat anul acesta de cel mai mare buget pe care l-au avut vreodata. Le puteti simti prezenta in toate mediile de socializare, in comentariile din subsolul articolelor din media, rolul lor fiind de a dezbina, manipula si deturna opinia publica.

  Practic, vorbim de un procent de maxim 20-25% din populatia cu drept de vot, care iese la urne in mod constant, la indemnul superiorilor si al sindicatelor, de teama sa nu-si piarda locul de munca caldut si sigur. Acestia nu pot si nu au interesul sa-nteleaga a lupta impotriva unui sistem corupt, hot si tradator, pentru simplu fapt ca salarul lor depinde in mod direct de acel sistem.

  Da, ati cititi corect: guvernarile Romaniei sunt hotarate de catre cei 20% din populatia cu drept de vot. Nu sunt convins ca acest fenomen poarta numele de DEMOCRATIE, deoarece democratia presupune hotararea majoritatii si nu a minoritatii.

  Se stie ca un scrutin pentru a fi validat trebuie sa intruneasca cvorumul de 50%+1. In ultimii 14 ani legislatia in domeniu a fost de asa maniera modificata si rastalmacita, incat se valideaza, neconstitutional, scrutinuri cu cvorum inferior.

  Nu mai redeschid subiectul legitimitatii si ceea ce reprezinta ca responsabilitate morala, crima impotriva propriei natii de a te prezenta la urne acordand legitimitate unor grupuri de interes straine de Istoria, Credinta si Neamul Romanesc.

  Pentru a incerca completarea cvorumului necesar(fara succes real, doar statistic), s-a recurs la tot felul de artificii, precum cel cu romanii din diaspora. In imagine aveti harta cu sectiile de votare de pe intreg mapamondul:

  harta

  Astia chiar ne cred tampiti !!! Cred ca au omis sectiile de votare din Laponia si din jungla Amazonului.

  Dar pentru ca analiza sa fie realista, sa aruncam o scurta privire asupra urmatoarelor date statistice:

  Rezultatele ultimelor alegeri europarlamentare, demonstrează încă o dată că majoritatea românilor s-au saturat:

  – Numarul total de alegători potrivit listelor electorale = 18.219.749

  – Numarul total de alegători prezenţi la urne = 5.911.232 (32,44 %)

  – Total voturi valabil exprimate = 5.566.005 (94,15 %)

  – Total voturi nule = 344.980 (5,83 %)(in realitate peste 15%, dar evident, se declara altceva)

  Scazand din numarul populatiei ce s-a prezentat la urne, numarul voturilor anulate care in realitate este situat undeva in jurul valorii de 15%, obtinem un procent de aproximativ 22%, asa cum deja am descris mai sus.

  Azi 2 Noiembrie 2014, suntem chemati din nou la urne pentru a ne “alege” guvernatorul coloniei numita inca, Romania. Cei ce vor merge la vot, trebuie sa constientizeze faptul ca:

  Prin prezenta la urne nu vor schimba nimic; daca ar putea schimba ceva, votul ar fi interzis;
  Guvernatorul coloniei Romania a fost stabilit deja la Washington, Bruxelles si Ierusalim, show-ul din ziua alegerilor, e un spectacol ce are rol de la sine inteles;
  Agravarea si mai mult a nivelului de trai din urmatorii ani va cadea ca responsabilitate morala pe umerii lor;
  De asemenea, toata crima savarsita impotriva acestui oropsit popor;
  Nu se vor putea erija in victime ci doar in complici;
  Si nu in ultimul rand, vor fi responsabili morali pentru suferinta atator nevinovati, pentru povara lasata generatiilor viitoare, pentru destramarea atator familii prin nevointa oamenilor de a pleca sa lucreze in strainatate, datorata politicilor antiromanesti ce se traseaza de 25 de ani, pentru retrocedarea ilegala atator bunuri imobiliare, pentru vanzarea intereselor straine a sectoarelor strategice productive si a resurselor tarii.https://nuvotati.files.wordpress.com/2014/11/harta.jpg

  O mare responsabilitate o poarta si unii dintre ierarhii BOR corupti de masonerie si care indeamna lumea sa mearga la vot stiind ce hram poarta candidatii, dar care tac atunci cand trebuie sa spuna lucrurilor pe nume.

  Guvernatorul stabilit de catre grupurile de interes straine, are misiunea de a da lovitura de gratie Romaniei. Presupun ca acesta va fi Ponta, dupa ce va castiga batalia din turul 2 de scrutin impotriva lui Iohannis. Presupunerea este alimentata de prezenta lui Ponta in fruntea oricarei enumerari a candidatilor din publicatiile cotidiene.

  Indiferent cine este cel numit, acesta are o agenda de indeplinit, iar aceasta agenda nu are nimic in comun cu interesele romanilor de rand si a tarii.

  Dumnezeu sa-i ierte si sa-i lumineze pe cei ce se vor inghesui azi la urne.


  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here