Acasă Jurnalul Bucurestiului Informatii Bombe cu uraniu saracit. Razboiul din Yugoslavia a lasat urme adanci nu...

Bombe cu uraniu saracit. Razboiul din Yugoslavia a lasat urme adanci nu doar in interior ci si peste granite. Cum ne otravesc americanii cu uraniu? Simplu, acum fac exercitii de tragere cu munitie similara in Romania in mai toate poligoanele!

1486
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 148
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  148
  Shares

depleted uranium 300x265 Why Is Military Killing Us?

Stim cu totii ca, al treilea razboi mondial va fi purtat cu arme neconventionale (nucleare) si mai stim ca, conform Bibliei, acesta va fi cel din urma razboi, terminandu-se cu victoria si instaurarea Antihristului. Ceea ce nu stiam multi dintre noi este ca americanii folosesc de peste 20 de  ani arme cu uraniu neîmbogatit, arme care au fost aruncate deasupra Golfului, Serbiei, Afganistanului si ceva mai recent asupra Irakului. Israelienii au aruncat asupra Siriei iar wahabitii sauditi asupra Yemenului, ambi fiind dotati de SUA si perfidul Albion (UK). Iar sauditii sunt cei ce raspund de drepturile omului sustinuti fiind de americani pentru a ocupa aceasta pozitie.

yet, there is little other data on the adverse effects of DU on humans ...

Aceste arme contin reziduurile de uraniu de la centralele atomice, deseuri care sunt foarte ieftine pentru ca nu pot fi folosite nicaieri altundeva, ele trebuind ingropate în containere speciale.

Depleted Uranium Contamination - A Crime Against Humanity

Ei bine, armata americana (si cea britanica) a descoperit ca munitiile ce contin acest praf de uraniu neîmbogatit penetreaza mai bine bunkerele si tancurile inamice. Ceea ce nu intereseaza pe oficialii americani este faptul ca suprafata iradiata ramane radioactiva 4,5 miliarde de ani, iar particulele ultrafine de uraniu (0,2 mm) pot fi purtate de vant pe o distanta de pana la 2 000 km, avand acelasi efect radioactiv (au fost raportate cazuri de cancer în New Delhi – India, 1200 km de Afganistan).

Depleted Uranium Babies

Cercetatorul Leonard Dietz, fizician la Knolls Atomic Power Laboratory a descoperit întamplator (în 1979) ca filtrele de care se folosea în încercarile sale de a izola izotopii de uraniu, erau contaminate cu praf radioactiv de la Centrala National Lead Industries aflata la aproape 100 km departare. Aceasta descoperire a dus la închiderea centralei, iar contaminarea zonei a fost atat de mare încat pamantul de pe 52 de proprietati a fost contaminat. Acest praf rezultat în urma reactiei de fisiune a uraniului (U-235) poseda 30% din radioactivitatea originala a minereului (U-238).

... 15: MONSOON RAINOUT EFFECTS OF US NUCLEAR WEAPONS AND DEPLETED URANIUM

Din datele pe care le-am gasit pe site-uri oficiale ale presei, demne deci de toata încrederea, rezulta ca daca în razboiul din Golf s-au folosit 300 de tone de munitie radioactiva, cantitatea din razboiul contra Irakului este de aproximativ 2 000 de tone! 75% din cei ce au luptat în razboiul din Golf sunt morti din cauza infestarii cu uraniu, iar populatia care a fost contaminata acum în Irak va muri în maxim 20 de ani. Nivelul radiatiilor din Irak este egal cu cel provocat de 250 000 bombe atomice de la Nagasaki iar cel din Afganistan cu 83 000.

Nigel Morris reporter la ziarul englez The Independent si Caroline Lucas, membra a Partidului Ecologist – U.E., afirma ca “femeilor din Irak le este teama sa ramana însarcinate din cauza malformatiilor cu care se nasc copii”, numarul acestora crescand de la 3,04 la mie cat era în 1991 la 22,219, asta în 2001 înainte de noile bombardamente care au descarcat înca 2 000 tone de munitie radioactiva si care au facut ca radiatiile din jurul Bagdadului sa fie de aproape 2 500 de ori mai mari decat limita admisa. Fiecare cetatean irakian stie acum ca el si intreaga natiune au fost condamnati la moarte … . În maxim 20 de ani, teritoriul Irakului va fi de nelocuit pentru orice fiinta vie! Oare cine urmeaza?

Depleted Uranium: Ethics Of The Silver Bullet ILIYA PESIC / Class ...

Aceste date au iesit la iveala dupa ce 4 soldati americani din 9 au fost contaminati. Inca o data SUA a comis un genocid în numele “pacii”, “libertatii” si “democratiei implementata cu forta”, contaminandu-si proprii soldati si întreaga populatie a Irakului si Afganistanului, America incalcand flagrant prevederile Conventiei de la Geneva … pentru a cata oara?

MUTATIONS - Human Deformations - These Human atrocities are the effect ...

PROPAGANDA

1. Bush a spus ca invadarea Irakului este necesara pentru detronarea lui Sadam care nu poarta grija de popor, privandu-i de lucrurile elementare. Adevarul este ca fiecare cetatean a avut de suferit de pe urma razboiului, mai ales copiii care sunt traumatizati psihic, dupa cum au aratat si majoritatea rapoartele medicale. Nu va fi judecat niciodata pentru crime pentru ca … apartine natiunii indispensabile!

... Weapons-Grade Enriched Uranium Used in Fallujah, Iraq - Salem-News.Com

2. Se spune ca fortele coalitiei au restaurat cu succes facilitatile electrice si sanitare precum si depozitele de hrana. Adevarul este ca nivelul celor malnutriti a crescut, apa potabila se gaseste în cantitati foarte mici, iar spitalele sunt la pamant din cauza lipsei de medicamente.

The Horrifying Effects of Radioactive Weapons Used on People in Iraq ...

3. Bush a spus ca Sadam detine arme de distrugere în masa si ca trebuie deposedat de ele înainte de a le pasa teroristilor. Adevarul este ca rapoartele ONU precum si inspectorii trimisi de Casa Alba nu au gasit nici o urma de arme nucleare. Ba mai rau, cei ce au dus arme de distrugere în masa în Irak au fost tot americanii, ei condamnand la moarte în maxim 20 de ani o populatie de peste 24 milioane de locuitori. Doar Tony Blair a avut de suferit! Bush doarme linistit …

Three headed babies; “After Hiroshima And Nagasaki, There Was ...

4. Se spune ca Sadam a fost un om rau, care-si omora apropiatii si care permitea fortelor politienesti ori militare sa tortureze si sa violeze persoanele interogate. Adevarul este ca nu stim de cata tortura sau violuri au avut nesansa cei interogati de catre fortele irakiene, dar stim ce au facut americanii în acea închisoare de care au vuit ziarele si televiziunile de pe tot globul, la ce lucruri îngrozitoare i-au supus ei pe irakieni.

... HUMANS, ANIMALS & VEGETALS MUTATIONS DNA NUCLEAR EFFECTS ON HEALTH

Pe scurt, americanii folosesc arme nucleare murdare, la fel de murdare ca si conducatorii natiei lor, fara a spune nici chiar propriilor soldati acest lucru, iar aceste arme contin uraniu. Cand bate vantul, praful radioactiv este purtat pe sute de kilometri afectand si zona invecinata exploziei. Noi cazuri de afectiuni, datorate tarii care zice ca in numele dreptatii si al pacii este obligata sa intervina asupra unor regimuri totalitare si care planuiesc atacuri nucleare asupra Occidentului – au fost semnalate in media americana. Redam mai jos cateva imagini. Orice comentarii asupra lor credem ca sunt de prisos. Si totul in numele jafului.

uraniu efect

uraniu efect

Iata si un punct de vedere al lingailor autointitulati mari specialisti din Romania: Teoriile lansate pe marginea asa-zisului “sindrom al Balcanilor”, potrivit carora militarii din trupele aliate aflate in Bosnia si Kosovo s-au imbolnavit de cancer in urma contaminarii cu uraniu neimbogatit sunt eronate, au afirmat, marti, specialistii Societatii Romane de … Radioprotectie. Ce parere aveti? Suntem mai destepti decat toti ceilalti la un loc sau suntem lingai pana la Dumnezeu si dincolo?

To learn more about the impact of war on children across the world ...

Expunerea organismului uman la uraniu saracit poate sa apara atat prin expunere interna – atat de mica insa incat nu se ia in considerare – cat si prin expunere externa, cum ar fi inhalarea,
ingerarea sau patrunderea prin leziuni ale pielii. Inhalarea poate sa
apara in timpul exploziei proiectilului sau, mai tarziu, prin ridicarea
pulberii de pe solul contaminat. Insa particulele de uraniu saracit sunt considerate slabe din punct de vedere radioactiv. Dupa inhalare, particulele nu sint asimilate de corpul uman, ele fiind eliminate pe cai naturale(?!), a declarat fizicianul Petrica Sandu, vicepresedintele Societatii Romane de Radioprotectie (SRR). Si cum se produce aceasta eliminare? Asa arata un raport platit, sau e doar imbecilism notoriu la mijloc?

URANIUM PLUTONIUM NUCLEAR MOX WASTE POWER PLANT MINING BOMBS ATOMIC ...

Aparitia cancerului are la baza existenta altor compusi chimici decat uraniul saracit, sustin specialistii romani. Uraniul saracit, sau Uraniu 238, are mai multe intrebuintari decat cele militare. Acest material este folosit la confectionarea ecranelor impotriva radiatiilor, la lentile pentru ochelari si chiar in confectionarea dintilor artificiali (acum mai mergeti cu incredere la dentist). In domeniul militar, aceasta substanta este folosita pentru confectionarea proiectilelor, care au ca principala caracteristica penetrarea blindajelor. In nici una dintre aceste situatii nu au existat cazuri de imbolnaviri de cancer in urma expunerii la aceasta substanta, a precizat fizicianul Sandru. Ii propunem sa ne dovedeasca pe loc acest lucru! Cum? Inhaland el insusi vapori si particule de uraniu saracit! Ca sa vedem cat rezista prostia!

Monsters in market, monsters in flesh, U.S. sows disaster here & afar ...

De asemenea, el a mai adaugat ca, uraniul saracit este un metal greu, care ramane la baza solului, neexistand pericolul
raspandirii acestei substante pe calea aerului. Bravos natiune hala sa-ti fie!Expunerea corpului uman la uraniu are efecte toxico-chimice asupra organismului. Caracterul chimic general al uraniului, care este un metal greu, este acela de puternic agent de reducere, mai ales in sistemul apos. Efectele chimice sunt mai pregnante decat cele radiologice. Principala manifestare a toxicitatii
chimice asupra organismului este aparitia afectiunilor renale, la cateva zile dupa expunere, sub forma unor disfunctii ale organului.

suspected long lasting effects on human health and the environment ...

“Aceste efecte dispar daca inceteaza expunerea sau conduc la modificarea morfologiei renale daca se mentine expunerea la uraniu saracit” a declarat doctorul Felicia Steliana Popescu, medic primar in medicina muncii din cadrul Inspectoratului de Sanatate Publica a Municipiului
Bucuresti si seful Departamentului clinic al Centrului de Radiopatologie Clinica Bucuresti. Daca expunerea este continua, cum este cazul in Iraq, Serbia, Libia, Afganistan, etc., atunci viitorul e si el la fel de sumbru, nu-i asa?

Nothing depleted about 'depleted uranium' Disturbing photos of Iraqi ...

Specialistii apreciaza ca, riscul semnificativ se limiteaza la arii mici, cele din jurul tintelor. De aceea a crescut numarul de cazuri de cancer in zona Banatului si in toata partea sudica a tarii! In cazul in care, in acesti ani, in aceste locuri s-au aflat persoane, atat militari cat si civili, se impun unele examinari medicale speciale (postume cred!). Aceasta presupune realizarea unor programe medicale de amploare, pe termen mediu si lung, pentru supravegherea starii de sanatate a populatiei. Care nu s-au realizat niciodata in Romania din motive simple, nu sunt bani! Oare cand ne vom trezi, cand va fi prea tarziu sau cand vom fi dincolo?


“In concluzie, este prematur sa vorbim de aparitia unor leucemii induse de expunerea la radiatii ionizante, tinand cont de expunerea externa mica si la un interval scurt de timp si de expunere. De asemenea, raman de urmarit efectele asupra sanatatii pe termen lung ale incoporarii de uraniu saracit la populatia din zonele afectate, indeosebi la copii”, a mai declarat Felicia Popescu. V-am pus niste poze doamna poate va vine mintea la cap! Ce ziceti, copiii astia arata de nota 10 in opinia dumneavoastra?

Iraq Deformed Infants 14x Hiroshima (Caution: Graphic Video) | War on ...

Specialistii romani in protectia radiologica spun ca riscul imbolnavirii de cancer este mult mai frecvent intalnit prin
folosirea detergentilor, a materialelor din plastic sau chiar utilizarea
telefonului mobil decat in cel al expunerii la uraniu saracit. Iata deci unde sunt adevaratii specialisti ai Romaniei! Cat ati incasat domnilor si doamnelor specialisti pentru acest raport cu valoare sub valoarea apei de ploaie? V-ati vandut ca niste c … .

... HUMANS, ANIMALS & VEGETALS MUTATIONS DNA NUCLEAR EFFECTS ON HEALTH

Potrivit lui Petrica Sandu, detergentul de vase a fost catalogat ca unul dintre produsele cele mai nocive, folosirea acestuia avind grave repercusiuni asupra sanatatii oamenilor. “Am asistat la testele unui laborator german privind efectele detergentilor asupra sanatatii populatiei. Dupa efectuarea testului, toata lumea a fost uimita sa constate ca pe vesela ramanea, chiar si dupa clatire, o cantitate importanta de substante organice.

Pentru ca imbolnavirile de cancer sunt cauzate de substantele organice ce ajung in celulele umane, detergentii de vase au fost catalogati ca fiind periculosi pentru organism”, a spus Sandru. Sunteti specialst in radiologie sau detergenti? De asemenea, convorbirile la telefoanele mobile sunt considerate mai  periculoase din cauza nivelului ridicat de radiatii electromagnetice. Asa este dar inca nu am vazut astfel de mutatii la cei ce vorbesc la telefon!

US used Depleted Uranium a radioactive poison, On Civeilians in Iraq ...

Sandru a comparat o convorbire la un telefon mobil cu introducerea capului intr-un cuptor cu microunde in functiune.
Specialistii in radioprotectie au precizat ca, in fiecare zi, populatia este expusa la particulele de uraniu care se gasesc in natura (aer, apa, alimente, etc.), fiind contaminata permanent. Macar recunosc specialisti adevarul trist! Suntem expusi zilnic la idiotenia celor ce au bombardat ca niste animale tarile din fosta Yugoslavie! Ii mai pupam mult in fund, aceasta-i intrebarea!

“Aceasta nu inseamna ca suntem bolnavi de cancer”, sustin reprezentantii SRR. Ei sustin ca exista mai multe cai de contaminare cu uraniului, insa eliminarea particulelor este completa, acestea nedepunindu-se in organism. Care sunt aceste cai insa, ca nu ati precizat?

URANIUM PLUTONIUM NUCLEAR MOX WASTE POWER PLANT MINING BOMBS ATOMIC ...

Acum, ca am vazut si parerea maretilor nostri specialisti, romani platiti bine, o parere aflata in totala contradictie cu cea a reputatilor specialisti din afara, care nu se vand profesional asa ieftin, nu ne ramane decat sa ne bucuram de “sansa” care ne-o ofera aplicatiile si exercitiile organizatiei criminale a NATO, din care avem oroarea de a face parte si de a muri de cancer, si de a scapa astfel de atatia prosti, otrepe si lingai care ne omoara prin prostiile debitate si prin pupincurismul dovedit! Poate ca, in viata ce va sa fie, scapam definitiv de asa lichele si lingai.

video effects of depleted uranium on people 04 38


Raspandeste cu incredere
 • 148
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  148
  Shares

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here