Acasă Colţul specialistului Sanatate REGINA MARIA investește încă 2 milioane de euro în imagistică de...

REGINA MARIA investește încă 2 milioane de euro în imagistică de ultimă generație - Arhiva articole

284
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Compania deschide un centru de imagistică în spitalul Euroclinic, ajungând la opt astfel de centre specializate, la nivel național
Rețeaua de sănătate REGINA MARIA își dezvoltă aria de imagistică, prin deschiderea unui centru specializat în cadrul Spitalului Euroclinic. Compania anunță și achiziționarea a trei aparate de imagistică de ultimă generație – 1 RMN Magnetom Aera și 2 CT Somatom Scope, în valoare de 2 milioane de euro și care folosesc cele mai bune tehnologii din lume la momentul actual.

În 2016, REGINA MARIA dispune de un buget de investiții de 4,5 milioane euro pentru dezvoltarea zonei de imagistică. Investițiile vin ca urmare a cererii tot mai mari pe acest segment, dar și datorită faptului că Rețeaua beneficiază de expertiza unor echipe medicale supra-specializate, ce acoperă o gamă tot mai complexă de patologii. Noua aparatură va permite medicilor să pună diagnostice de mare precizie, în specialități diverse.

„Dezvoltarea zonei de imagistică este o preocupare constantă pentru noi, iar imagistica devine o specialitate-cheie. Am achiziționat cele mai noi tehnologii de pe piață pentru a putea oferi pacienților servicii medicale de înaltă calitate și precizie, de la controale de rutină, până la examinări avansate. Cele trei aparate <> nu doar că oferă posibilitatea unei examinări extrem de precise, ci și un confort sporit pacienților”, a declarat Fady Chreih, Directorul General al Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

Noul centru de imagistică al Spitalului Euroclinic este echipat cu aparatură de radiologie digitală și echipament CT de ultimă generație – Somatom Scope Power. CT-ul Somatom dispune de cea mai nouă tehnologie în domeniu, care furnizează imagini de o calitate mare, fiind un element esențial pentru un diagnostic precis.

Noul CT permite reducerea dozelor de expunere cu până la 40%, comparativ cu CT-urile clasice, lucru extrem de important la toate categoriile de pacienți și, în mod special, la pacienții oncologici care au nevoie de examinări repetate sau la copii. În plus, are un consum minim de energie, fiind prietenos cu mediul. Somatom Scope Power este un echipament de diagnostic imagistic cu aplicații într-un spectru larg de specialități medicale, inclusiv chirurgie cardio-vasculară (o noutate față de CT-ul clasic), neurochirurgie, ortopedie, neurologie, oncologie. Este configurat cu o multitudine de aplicații medicale de specialitate, printre care Bone Reading, care permite eliminarea artefactelor metalice la pacienții cu proteze sau alte materiale de osteosinteză.

Examinări confortabile, până în cele mai mici detalii

Centrul de imagistică din Băneasa a fost dotat, de asemenea, cu un CT Somatom Scope și un RMN Magnetom Aera, care vor înlocui vechea aparatură din centru.

RMN-ul are o acoperire extinsă, ceea ce înseamnă că nu este nevoie de o repoziționare a pacientului pentru mai multe examinări și nici de mai multe examinări pe zi. Echipamentul asigură o acoperire a întregului corp (până la 205 cm), ceea ce permite examinarea organelor mari sau a sistemelor de organe, plus micile detalii, cu un confort sporit pentru pacienți. Timpul de examinare este mai redus decât în cazul examinărilor cu un aparat RMN clasic, un beneficiu important pentru pacienții cu afecțiuni acute (de exemplu, dureri de spate). În plus, permite examinări complexe: RMN mamar, spectroscopie cerebrală și tractografie.

Noul RMN Magnetom Aera va fi disponibil în Centrul de Imagistică din Băneasa, unde va înlocui vechiul aparat RMN Magnetom Avanto.

Despre Rețeaua de sănătate REGINA MARIA
Reţeaua de sănătate REGINA MARIA este operatorul de servicii medicale private din România ce reunește peste 3000 de angajați și colaboratori în cele 24 de locații proprii din Bucureşti şi din ţară. REGINA MARIA și-a câștigat poziția de lider pe piața medicală românească datorită calității serviciilor oferite și a numărului de unități medicale prin intermediul cărora deservește peste 1,3 milioane de pacienți retail. Totodată, REGINA MARIA are un portofoliu de peste 340.000 de pachete de prevenție și tratament. În cifre, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA înseamnă: 24 locații proprii, 4 spitale, 2 maternități, 6 campusuri medicale, 8 centre de imagistică, 12 laboratoare acreditate, bancă proprie de celule stem și peste 180 de policlinici partenere în țară.

Contact presă:
Cristina Lica, Communication Consultant, Rogalski Damaschin Public Relations, [email protected], 0740.051.749


Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here