Acasă Colţul specialistului Apararea drepturilor cetatenilor replicaonline.ro : JUPÂNII PLAJELOR…

replicaonline.ro : JUPÂNII PLAJELOR…

149
2
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Fără iaurt și biscuiți aduși de acasă!

JUPÂNII PLAJELOR se dau din nou în stambă! Scandal pe plaja Princess: două familii reclamă că li s-a interzis să le dea de mâncare copiilor

„Surpriză” neplăcută pentru două familii care au dorit să petreacă timpul pe plajă împreună cu băiețeii lor, ambii în vârstă de un an și jumătate: când au scos din bagaje „pachețele” copiilor, adică un iaurțel, câte un pachet de biscuiți și sticluțele cu lapte praf, li s-a pus în vedere…că nu au voie să aducă mâncare din afara porțiunii de plajă respective! Ba mai mult, familiile reclamă faptul că deși au dorit să închirieze doar două șezlonguri, li s-a impus că plătească patru! Incidentul s-a petrecut pe plaja Princess din stațiunea Mamaia, iar cei pățiți au sesizat deja Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor cu privire la cele întâmplate.

Duminică, 22 iulie a.c., ar fi trebuit să fie o zi plină de bucurie pentru două familii: au mers împreună cu prichindeii lor, ambii în vârstă de un an și jumătate, pe plajă, în stațiunea Mamaia, pentru ca cei mici să se bucure puțin de apa mării. Au poposit pe plaja Princess, au ocupat un sezlong și au început să se joace. După aproximativ o oră, când femeile le dădeau să mănânce celor mici, a început bâlciul. Potrivit turiștilor, angajații de pe plaja respectivă le-au interzis să le mai dea copiilor să mănânce …produse aduse de acasă! Nu a contat nici faptul că era vorba despre doi copilași de puțin peste un an, care mâncau iaurt cu biscuiți și biberoane cu lapte!

„Duminică, pe la ora 17,00, am mers pe plajă cu soțul și băiețelul în vârstă de 18 luni. Ne-am oprit pe plaja Princess, am ocupat un sezlong, pe care am așezat geanta cu lucrurile bebelușului și ne-am pus pe nisip, în fața sezlongului să ne jucăm. După mai bine de o oră, a apărut un domn, care mi-a cerut să merg la recepție să achit 30 de lei pentru sezlong. Bineînțeles, le-am răspuns că mai așteptăm un cuplu și venim și achităm pentru amândouă. Au venit și prietenii noștri după câteva minute. Eu, în acel timp, îi dădeam copilului să mânănce un iaurțel. Au apărut un bărbat și o femeie, am înțeles că ei se ocupau de sezlonguri și ne-au întrebat câte dorim. Le-am răspuns că două, ne-au spus că prețul este 30 de lei per șezlong, să achităm la recepție. Zis și făcut. Nu am comentat prețul, nu a fost nicio discuție pe tema aceasta. După care, doamna respectivă îmi spune că nu am voie să vin cu mâncare din altă parte! I-am explicat că este vorba despre un iaurțel, un pachet de biscuiți, apă și lăpticul copilului. Prietena avea la fel. La care doamna ne răspunde că nu o interesează de ce îi dau copilului iaurt, nu am voie cu mâncare din altă parte. Am încercat să îi explic că este vorba despre un copil mic și nu pot să îi dau să mănânce orice. Doamna a spus că acestea sunt regulile. Am mers la recepție, am cerut să discutăm cu un responsabil, cu un manager, ni s-a răspuns că nu se poate. Ne-am întors la șezlong, prietenul nostru a mers să plătească cele două șezlonguri când…în loc de două, câte doream noi să închiriem, ne obligau să luăm patru, pentru că eram patru adulți. Am refuzat și am plecat de pe plaja respectivă”, ne-a sesizat cititoarea „Replica” de Constanța.

Totodată, după cele întâmplate, cei pățiți au făcut reclamație la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța.

Am încercat, la rândul nostru, să luăm legătura cu reprezentanții Princess Summer Club, dar nu au putut fi contactați.

Florentina BOZÎNTAN


Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

2 COMENTARII

 1. In mod normal , tinand cont si de imposibilitatea comunicarii cu administratorii Princess Summer Club , ar trebui anulat contractul de inchiriere . Abuzul impotriva cetatenilor ar trebui sanctionat drastic . Platesti daca vrei sa inchiriezi un sezlong , fara alte conditionari . Credem ca astfel de abuzuri nu ar putea avea loc fara complicitatea factorilor responsabili . De ce nu te obliga sa cumperi sau sa inchiriezi costume de baie de la ei sau sa verifice ca nu cumva sa vii cu tigari din afara .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here