REVOLUTIA ROMANA : IN LOC DE CONCLUZIE LA EVENIMENTELE DIN DECEMBRIE 1989 . [11]

  281
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  Revoluţia Română: În loc de concluzie la evenimentele din decembrie 1989. Partea a XI-a

  © Foto: en.wikipedia.org/Mazarin07/cc-by-sa 3.0

  Am vorbit poate prea mult în acest serial despre uniforma militară pentru că ea este simbolul sacru al gloriei şi onoarei militare. Lipsa de minimă umanitate, de care a dat dovadă armata română în decembrie 1989, a fost o consecinţă a gravelor carenţe morale, de gândire şi culturale ale cadrelor armatei române. Dezonorarea statutului de militar, urmată de aderarea în masă la nonvalori, a generat descompunerea morală şi simbolică a armatei române, a cărei capacitate de lupta este inutilizabilă azi în proporţie de 60%.

  O retrospectivă a involuţiei postdecembriste, ca urmare a modului în care a fost guvernată România, după execuţia soţilor Ceauşescu, îi face pe români să constate câtă dreptate a avut Nicu Ceauşescu pe 20 iulie 1992, la proces, când a spus că: nici în 20 de ani nu veți reuși să zugrăviți ceea ce a construit tata într-un an, darămite să construiți ceva nou.

  http://ceausescunicolae.files.wordpress.com/2011/08/nicucea1.jpg?w=600&h=400

  N-a existat decât o lăcomie nemăsurată a haitei, cunoscută drept clientela de partid, aflată în spatele celor care au guvernat în cele două decenii, auto-intitulaţi „băieţi deştepţi”. Extrem de puţini mai au inteligenţa necesară să facă legătura între adevărata identitate a teroriştilor din decembrie 1989 şi aceşti băieţi deştepţi. În folosul cărora avuţia naţională a fost prădată în mod deliberat, industria creată de Ceauşescu fiind făcută una cu pământul pentru că meritele lor trebuiau răsplătite, nu-i aşa? În timp ce justiţia ticăloşită, pe al cărei act de naştere scrie 25 decembrie 1989-Târgovişte, speră să nu dea niciodată socoteală.

  http://romanian.ruvr.ru/2013_09_22/Nini-Sapunaru-Si-scheletele-din-dulapul-USL-Partea-I-1325/

  Românii trebuie să ştie că în toamna lui 2000 au fost foarte aproape de a scăpa de epoca sclavagistă, în care ei au fost băgaţi de neo-kominterniştii care au luat puterea în decembrie 1989, la ordinul Occidentului. Numai că tot ei au fost cei care i-au dat cu piciorul acestei unice şanse, care i-ar fi scutit să mai audă acum de Băsescu, Ponta, Antonescu şi de fripturiştii care-i înconjoară, considerând mai nimerit să-i ofere al treilea mandat prezidenţial lui Ion Iliescu, cel care a fost pus din afara graniţelor, în locul patriotului Nicolae Ceauşescu. Şi nu oricum, ci prin exterminarea acestuia. PRM s-a prezentat în alegeri, avându-l pe Corneliu Vadim Tudor în postura de candidat la alegerile prezidenţiale. Cele 3 milioane de români, care atunci au votat PRM, având şi acum iluzia că l-au votat pe Vadim, au votat de fapt princiipiile proiectului de reconciliere şi de reconstrucţie naţională, bazat pe aflarea adevărului din decembrie 1989 şi evocat sintetic prin sloganul Jos Mafia, sus Patria! La concepţia căruia Vadim n-a participat, el fiind opera unui grup restrâns, condus de academicienii Mihai Ungheanu şi Gheorghe Buzatu, alături de care au lucrat diplomatul de carieră Sever Meşca şi subsemnatul.

  http://romanian.ruvr.ru/2013_06_16/Imbranceli-cu-tamaie-penala-la-pomana-PRM/

  Din cele relatate pe parcursul derulării celor câteva episoade dedicate evenimentelor din decembrie 1989 se poate observa că războiul psihologic este o armă imposibil de contracarat, atunci când e mânuită de o mare Putere mondială care are şi resursele şi priceperea să o folosească, cu scopul răstunării oricărui regim. În 1989 acelei mari Puteri mondiale i-a trebuit o sătămînă pentru radicalizarea atitudinii maselor, inducerea unei urii profunde împotriva lui Ceauşescu şi transformarea în acţiune a potenţialului distructiv astfel creat şi canalizat pe obiectivele dinainte stabilite armatei.

  Starea de spirit a maselor, existentă azi în România, a fost măsurată cu maximă precizie, la referendumul de demitere a preşedintelui din 29 iulie 2012, când 7.403.836 de români au demonstrat că îl urăsc pe Traian Băsescu şi pe camarila sa, căreia i-ar dori soarta avută de cuplul Ceauşescu. Dacă o mare Putere mondială, aflată azi în ascensiune, ar decide mâine să dărîme regimul actual de la Bucureşti, n-ar avea nevoie de o săptămână pentru aceasta, ci doar de o singură zi, evitând orice vărsare de sânge. După cele 24 de ore de revoluţie, ficecare şi-ar primi, după muncă şi răsplată. Iar ierarhia valorilor, răsturnată în decembrie 1989, ar fi reaşezată pe principiile străbune româneşti.

  http://romanian.ruvr.ru/2013_03_28/Secretul-unei-cariere-de-succes-in-Romania-Si-reversul-medaliei/

  Numai că nimeni nu riscă să facă bine unuia, doar pentru că-l vede că moare de foame, îmbrâncindu-se la moştele sfinte, mai ales când ştie că cel care i-a dat de mâncare înaintea lui s-a trezit cu un cuţit înfipt în spate, aşa cum a păţit-o Ceauşescu. Maxima preocupare a românului de azi a devenit privitul la televizor, satisfăcut de cum îl face Băsescu pe Ponta maimuţoi tembel şi cum i-o întoarce Ponta, făcându-l pe Băsescu porc. În timp ce, eufemistic vorbind, canalizaţia a refulat şi românul nostru e îngropat în mizerie până la gât. Ca să rişte cineva să ajute dificilul popor român să iasă din mlaştina pe care singur şi-a creat-o în jurul său, acest popor mai trebuie să şi facă ceva, ca să demonstreze că merită ajutat. L-a văzut cineva făcând până acum cel mai mic gest, în acest sens? Răspunsul nu trebuie să vi-l dau eu, îl ştiţi şi singuri.

  http://romanian.ruvr.ru/2013_11_14/Romania-arc-peste-timp-2003-2013-2038/

  România este o ţară bogată în resurse minerale şi umane, iar Ceauşescu a creat o infrastructură economică şi instrumentul optim pentru valorificarea lor. Această infrastructură a fost pulverizată voit cu scopul de a oferi Occidentului gratis exploatarea resurselor minerale.

  http://romanian.ruvr.ru/2013_12_10/Ce-legatura-are-Mugur-Isarescu-cu-RoSia-Montana-1966/

  Se vede cu ochiul liber că şi nivelul de pregătire rezultat odată cu ingerinţele brutale în programa de învăţămînt a absolvenţilor de licee şi facultăţi s-a redus astăzi la 30% faţă de cel existent înainte de 1989, deşi numărul instituţiilor de învăţămînt superior a crescut de 10 ori. Modelele oferite agresiv, pe toate canalele, fiind cocalarii şi piţipoancele.

  http://s1.ziareromania.ro/?mmid=7129415adfd809f10b

  Spre deosebire de regimul Ceauşescu, regimurile post-decembriste au utilizat masiv ca procedee curente tehnicile de manipulare ale războiului psihologic, care constau în principal în distorsionarea elementelor de bază ale procesului comunicaţional. Asistăm de două decenii la transformarea canalelor în sordide tabloide tv, practic un bombardament al chiloţărelilor fără perdea, al telenovelelor, manelelor şi a talk show-urilor în care se repetă aceaşi reţetă de Profilare a publicului, de către aceiaşi analişti – îndrumători cu grad de colonel.

  http://www.ciutacu.ro/wp-content/uploads/2012/06/turcescu-colonel.jpg

  Repetând simultan, pe toate canalele, doar reţeta concepută pentru ei (şi) de actuala Secţie de contracarare a dezinformării şi protecţie a imaginii României, fostă Propagandă Specială/ Război psihologic, care în 1989 aparţinea Consiliului Politic Superior al Armatei şi care ulterior a fost transferată Direcţiei Siguranţă Militară (fostă DIA). Rezultatul acestei intense Profilări constînd în transformarea, cu voia lor, a tuturor categoriilor de români, în oameni obedienţi, roşi de o vinovăţie imaginară indusă şi care şi-au pierdut deprinderea de a gândi singuri. Ei şi-au pierdut astfel într-un stat poliţienesc 100% în mare măsură şi nivelul de rezistenţă la manipulare pe care o aveau în 1989.

  http://www.finantistii.ro/actualitate/cum-au-ajuns-isarescu-si-flacara-violet-la-gradul-de-colonel-74206

  Şi cel mai trist e că românii nici măcar nu conştientizează acest lucru care este evident pentru orice străin care a cunoscut România înainte de 1989. Pentru că majoritatea românilor fiind deja Profilaţi, reacţia lor este dirijată într-un unic sens: urmărirea interesului personal. Fără să bănuiască că la scara întregii ţări acesta a fost şi este şi comportamentul dorit de acea Putere mondială, căreia i-a folosit Profilarea românilor şi care acum este pe punctul de a pierde controlul asupra României. Urmărind reacţiile la episoadele referitoare la evenimentele din decembrie 1989 am remarcat că poporul român care se laudă, dar nu probează prin fapte că este creştin ortodox, nu mai e intresat absolut deloc de adevăr şi că noţiunea de compasiune sau regret şi recunoaşterea greşelii îi este total străină. Majoritatea Profilată continuă să-şi manifeste vehement reflexul pavlovian, învinovăţind fără nici o probă pe sovietici pentru tot ce românii au comis în decembrie 1989, ignorând toate argumentele aduse de mine.

  http://romanian.ruvr.ru/2013_09_08/CaStigatorul-Oscarului-pe-anul-2013-in-avanpremiera-6701/

   Prin urmare aplicarea unui scenariu psi-ops, de răsturnare a regimului din România, în doar o singură zi şi fără victime, atâta timp cât nu este dorit de români, nici Rusia nu-şi planifică aşa ceva. Pe acest fond profund alterat, ciocnirea intereselor giganţilor, adică a două Puteri mondiale, având ca subiect România, e inevitabil şi catastrofal, atâta timp cât SUA au ajuns unfost poliţist global lipsit de putere şi balanţa raportului de forţe în Europa de Est se menţine încă echilibrată. Urmându-şi instinctele şi reflexele condiţionate, românii sunt programaţi să execute rutina cu care au fost obişnuiţi de două decenii, fără să le pese că odată cu aceasta au primit deja comanda de autodistrugere. Scenariul cel mai probabil de aplicat fiind diferit şi de cel din 1989, mai precis scenariul sirian, în care din România nu mai rămâne nimic.

  http://media.washtimes.com/media/image/2013/02/19/mideast-syria_lea1.jpg

  Notă: Toate informaţiile prezentate în articol aparţin autorului. Postul de radio Vocea Rusiei nu răspunde pentru ele.

  Preluare  Vocea  Rusiei

  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

  Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

  Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

  Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

  Please enter your comment!
  Please enter your name here