Acasă Istorie Dezvaluiri Romania atacata si controlata la fel ca mama Rusia

Romania atacata si controlata la fel ca mama Rusia

88
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Romania atacata si controlata la fel ca mama Rusia. O parte a ONG-urilor-disidentilor care-l ataca pe Putin sunt finantate de occident

de valentinmano

Soros

In Rusia o parte a ONG-urilor care-l ataca pe Putin sunt finantate de occident, iar in Romania toate ONG-urile sunt finantate de guvernele Romaniei pentru ca acestea sa controleze si sa distruga Romania si sa extermine natia romana la ordinul lui Soros-Israel

Am scris si scriu de 23 de ani despre faptul ca Romania e condusa, controlata, distrusa si jefuita si cetateni romani sunt vanati sau pribegi pe Terra si ucisi fara mila de asociatii, ONG-uri, fundatii, IMM-uri, ferme si agricultura privata sau prin programe guvernamentale particulare: cornul si vaca, rabla, prima casa, casa verde, marul si altele si toate acestea au patroni romani sau straini si pentru care se risipesc zeci de miliarde de euro anual si toata clasa politica guita precum PORCII: AUSTERITATE, CRIZA si RECESIUNE.

Am aratat si arat din nou cum e condusa si controlata Romania de aceste plosnitarii si pusculite nationale din bani publici, manipulate de disidenti-agenti-cartite pentru occident, America si Israel, cei care stabilesc soarta Romaniei si soarta fiecaruia dintre noi, numite: asociatii, ONG-uri, fundatii, IMM-uri si altele, particulare romanesti si straine.

Am aratat si arat cum lucreaza aceste plosnitarii si puculite din bani publici care in realitate sunt AGENTII DE SPIONAJ international, conduse si controlate de renumiti DISIDENTI sau CARTITE pentru occident, Israel sau America si care stabilesc SOARTA Romaniei si SOARTA fiecaruia dintre noi, iar romani dorm sau TAC.

Aceste plosnitarii si pusculite din bani publici ataca si inchid scoali, spitale, centre de cercetare si altele si pe care refuza sa le finanteze, prin membri lor din parlament sau guvernul Romaniei ori din comisiile prezidentiale Basescu-GDS-Tismaneanu si ICR-Patapievici sau reduc salariile si pensiile pentru ca asa SPUN EI si toata clasa politica dupa 1989, respectiv FSN-ul si ca nu sunt bani, dar pentru aceste plosnitarii si pusculite din bani publici sunt baniii,… si fara numar, fara numar, fara numar,..?

Aceste plosnitarii si pusculite din bani publici sau AGENTII DE SPIONAJ straine din Romania si finantate de natiunea romana de 23 de ani, au rol de manipulare, manipulare totata si falsificarea sondajelor de opinie in campania electorala sau sunt folosite pentru actiuni de strada, fiind MASA DE MANEVRA pentru SOROS-Israel in Romania si R. Moldova, iar o parte a acestor asociatii sau grupari paramilitare maghiare sunt folosite la actiuni teroriste sau diversiuni si atentate in tari din America de sud, asa se conduce AMERICA de peste 100 de ani, prin minciuna, jaf si sasasinete politice, vezi Kennedy si crime de tot felul, copii si profesori impuscati in scoli si altele.

Acesta e sistemul FASCIST CRIMINAL SI TERORIST PLANETAR impus de Soros-Israel pe Terra, iar in Romania aceste asociatii, fundatii si ONG-uri sau IMM-uri o numesc DEMOCRATIE, in care una se spune in campania electorala si alta se face cand politicieni ajung la gvernare sau in parlament ori la primarie si cu toti executa ordinele asociatiilor si a lui Soros-Israel si dupa cum se poate vedea nu au legatura cu nici un program politic, nici nu se respecta aceste programe politice, chiar daca ar mai exista pe ici sau pe colo asemenea programe politice, ci numai ordinele externe se executa si care se respecta cu strasnicie si devotament impotriva Romaniei si natiei romane.

gds

Aceste agentii de spionaj straine finantate de toata natiunea romana de 23 de ani, nu ataca numai Romania si Rusia, dar ataca si Japonia si in Japonia inchid scoli si spitale ori stailesc cine sa moara si sa traiasca, de fapt, trebuie redus numarul de fiinte umane pe Terra si foarte urgent, SOROS-Israel sunt DUMNEZEU si MAHOMED si ALAH pe Terra si au voie sa ucida pe cine vor si cand vor si toate facute in lupta lui Soros- Israel pentru APARAREA DREPTURILOR OMULUI, nu ca e comica si hilara treaba, vorba lui BOC:

“Noi le facem un bine si ei nu vor.“

Boc si Basescu-ARD si PDL ne facea un mare bine, inchidea scoli si spitale si reducea salariile si pensiile si solicita scoaterea batranilor din sistem si asasinarea lor urgenta, lucru valabil si in Japonia, condusa si controlata la nivelul institutiilor statului japonez de Soros-Israel, iar cine nu crede sa priveasca:

PROPUNERE DURA: batranii ar trebui lasati sa moara mai repede! Cum comentezi?

http://www.wall-street.ro/articol/International/142999/batranii-lasati-sa-moara-mai-repede.html?utm_source=newsletter-alert-20130122&utm_medium=email&utm_content=alert-20130122&utm_campaign=Newsletter-Alert

“Fereasca sfantul sa fii fortat sa traiesti cand vrei sa mori. Nu poti dormi bine cand stii ca totul este platit de guvern. Aceasta situatie nu va fi rezolvata pana nu ii lasi sa moara mai repede. Nu am nevoie de astfel de ingrijiri medicale. Voi muri rapid”, a afirmat vicepremierul in timpul unei reuniunii a Consiliului national privind reforma sistemului de securitate sociala.

Un elev în vârsta de 11 ani din Japonia a murit după ce a sărit în fața unui tren, în orașul Daito, apropiat de metropola Osaka.

http://www.libertatea.ro//detalii/articol/elev-japonia-sinucis-protest-scoala-435325.html

Poliția japoneză a anunțat că băiatul s-a sinucis în semn de protest față de proiectul de închidere a școlii unde studia, relatează ”Japan Daily Press”.
Presa locală relatează că biletul de adio este o cerere de a opri planurile de închidere a școlii. Se pare că că băiatul i-a trimis un SMS mamei lui, înainte de a se arunca în fața trenului, ultimele lui cuvinte fiind: ”Îți mulțumesc pentru totul. Vă iubesc pe toți, foarte mult”.

Aproximativ 400-500 de școli sunt închise în Japonia în fiecare an, din cauza natalității în scădere. Școlile cu număr insuficient de copii sunt nevoite să-și sisteze activitatea, iar elevii sunt repartizați către alte instituții de învățământ.

Pariul inceputului de an: Soros si fondurile speculative au facut miliarde dupa ce au mizat pe caderea yenului

http://www.wall-street.ro/articol/Piete-de-capital/144310/pariul-inceputului-de-an-soros-fondurile-speculative-miliarde-caderea-yenului.html?utm_source=newsletter-weekend-20130217&utm_medium=email&utm_content=weekend-20130217&utm_campaign=Newsletter-Weekend

Aceste plosnitarii si pusculite din bani publici sunt agentii de spionaj in slujba lui Soros-Isarel care controleaza America si peste 60% din tarile de pe aceasta planeta.

Cine nu crede sa priveasca GDS si ICR si jurnalisti straini finantati de aceste asociatii si fundatii, renumitele studii gratuite in Romania pentru cetateni straini sau burse pentru jurnalisti si tineri straini si toate acestea sunt finantate si infiintate pe banii romanilor si din creditele de peste 100 de miliarde de euro pe care Romania ii imprumuta de la Soros-Israel sau de la SRL-urile lor: FMI si Banca Mondiala pentru a apara si proteja interesele lor in Romania, iar Romania in 1989 nu mai avea credite la aceste SRL-uri private controlate de Soros-Israel.

De asemenea, trebuie precizat faptul ca membri GDS-Tismaneanu , ICR-Patapievici si Basescu propun si promoneaza si numesc basarabeni din R. Moldova in functii importante ale statului roman: consuli, ambasadori, magistrati, judecatori, procurori, politisti, jandarmi, agenti SRI sau SIE si romani sunt vanati, saraciti si ucisi fara mila, iar acest lucru e cunoscut de toti basarabeni din R. Moldova si-l sustin pe Basescu sau participa la actiuni teroriste si diversioniste organizate de Basescu si Soros-Israel in R. Moldova, vezi incendierea Paralamentului R. Moldova din 7 aprilie 2009, atac asupra politistilor si incendiere provocata de studenti basarabeni in R. Moldova, basarabeni adusi la studii gratuite in Romania sa inlocuiasca cetateni romani in institutiile statului roman, iar cine nu crede sa priveasca:

Deutsche Welle: 99% dintre romanii basarabeni au fost alaturi de Basescu

http://www.ziare.com/politica/referendum/deutsche-welle-99-la-suta-dintre-romanii-basarabeni-au-fost-alaturi-de-basescu-1181810

tomac 2

Iar, la alegerile din 9 decembrie 2012, basarabeni din R.Moldova l-au sustinut pe Eugen Tomac cetatean UCRAINIAN, adus la studii gratuite in Romania, sustinut si votat pentru a ajunge deputat in Parlamentul Romaniei.
Nu trebuie sa ne mire si nu trebuie sa ne suparam, aceasta e Romania dupa 1989, Romania lui Soros-Israel, cel care ne numeste deputati si parlamentari din Spania, Italia, R. Moldova si aiurea sa poata controla si distruge Romania si pentru a ne ucide fara mila.
Despre ce vorbim?

În numele libertăţii presei: Agenţii lui Băsescu se plâng că au fost demascaţi

http://gandeste.org/general/in-numele-libertatii-preseiagentii-lui-basescu-se-plang-ca-au-fost-demascati/25428

Soros-Israel numesc presedinti de stat sau premieri ori chiar pe Papa la Vatican, dar multi nu stiu ca asa cum ii numesc, asa de repede ii si gonesc sau ucid sau ii i-au la suturi ori ii baga la puscarie, vezi Iulia Timoshenko, Adrian Nastase, Gaddafi, Mubarak si alti.

Soros-Israel s-a folosit de VATICAN si PAPA PAUL al II-lea care au participat si sprijinit toate atacurile si atrocitatile comise in Romania, in decembrie 1989 si l-au felicitat in stil jidanesc spurcat cu PEMIUL NOBEL PENTRU PACE, dar aceste atrocitati si crime comise in Romania in decembrie 1989, s-au comis pentru ca sa ajunga Tokes si Ungaria la putere in Romania si mai nou si tortionarul natiei, regele Mihai doreste sa ajunga la putere in Romania si agentul mossad Stelian Tanase zilnic ii ridica osanale si chiloti, cel care la renumita MINERIADA din 13-15 iunie 1990, sau lovitura de stat dorea sa-l aduca pe regele Mihai la putere impreuna cu ICR-Patapievici si GDS-Tismaneanu si toate aceste crime si atrocitati, chiar si de la Mineriada s-au facut in numele LUPTEI PENTRU APARAREA DREPTURILOR OMULUI, fiind o alta cacealma jidaneasca spurcata planetara si toate acestea manipulate si sprijinte de asociatii si ONG-uri si fundatii internationale; LIGA PENTRU APARAREA DREPTURILOR OMULUI de la Paris, condusa de Adriana Combes, fiica Doinei Cornea.

Cine nu crede sa priveasca Siria care e atacata si identic, asa cum a fost atacata Romania in 1989 si tot in lupta lui Sorors-Israel pentru APARAREA DREPTURILOR OMULUI, adica sa ajunga Soros-Israel la putere si sa inceapa sa controleze Siria cu SRL-urile lor: FMI si Banca Mondiala, asa cum controleaza, distruge si vinde Romania de 23 de ani si o alta dovada o constituie Egiptul care dupa lovitura de stat organizata de Soros-Israel trebuie sa se imprumute la Soros-Israel si SRL-urile lor: FMI si Banca mondiala, iar pentru inceput cu o dobanda de 1,1%, pentru ca apoi Soros-Israel sa creasca dobanda, de o sa-i usture si o sa le goleasca visteria de aur si altele, iar in toate aceste actiuni teroriste internationale sunt folositi jurnalisti renumiti, asa cum este si Cristian Amanpour-CNN, care dupa ce instiga cetateni la revolte, apoi plange si lupta pentru Apararea DREPTURILE OMULUI, dar dupa ce persoanele instigate de renumita jurnalista sunt ucise sau mutilate pe viata.

Pardon! Sa vina de urgenta ONU si sa impuna o REZOLUTIE ONU si NATO sa atace Iran si Siria si Libia si altele.

Pentru cine nu stie, spun ca o REZOLUTIE reprezinta:

Hotărâre luată de un colectiv  în urma unor dezbateri si rezolvare pe care cel în drept o dă unei cereri, unui act etc.

Rezolutie tradusa in limba romana inseamna:

Hotărâre luată de un colectiv stabilit de Soros-Israel  în urma unor dezbateri si rezolvare pe care cel în drept, respectiv consilul de securitate ONU o dă unei cereri solicitate de Soros-Israel, unui act etc.

In cazul, consiliului de securitate ONU condus de Soros -Israel, acesta solicita atacarea  Siriei de catre trupe NATO, prin emiterea unei REZOLUTII-ONU si in numele luptei lui Soros -Isarel pentru apararea drepturilor omului, dar dupa ce puscasi marini, militari NATO sau agenti mossad, CIA si altele,  imbracati in civili si la ordinul lui Soros-Israel ucid peste 60 000 de sirieni civili sau militari pentru a creste presiunea sirienilor asupra presedintelui Siriei si indepartarea lui de la putere, asa cum au facut cu Ceausescu, Gaddafi, Mubarak si alti.

In acest caz, trebuie amintita si revolta sau lovitura de stat organizata de Soros-Israel in Iran si la data de 25 06 2009 au fabricat INGERUL IRANIAN, o tanara iraniana care se plimba impreuna cu tatal sau pe strada a fost ucisa de puscasi marini americani sau militari NATO ori agenti mossad sau CIA pentru a creste presiunea populatiei asupra guvernului si presedintelui Iranian, asa cum s-a intamplat si in Romania si lucru recunoscut de Victor Atanasie Stanculescu care spune ca cetateni romani au fost impuscati in gat si cap in diverse locuri din Romania pentru a creste presiunea populatiei asupra lui Ceausesu, pentru inlaturarea lui de la putere si venirea lui Tokes-Ungariei si a regelui Mihai la putere in Romania.

Soros-Israel s-a folosit de VATICAN, dar a venit vremea sa inlocuiasca catolicismul-Vaticanul cu o alta religie si o alta biserica aceea a printului BAAL sau SATANA in numele caruia provoaca atentate, incendiaza cluburile de noapte de pe toata suprafa Terrei, asasinate si revolte planetare, acestui print Baal -Satana ii plac ofrandele si jertfele de fiinte umane, carne arsa bine si in totalitate daca e posibil, priviti toate lagarele naziste concepute si fabricate la ordinul lui Soros-Israel si la toate aceste crime din aceste lagare de exterminare in masa au participat medici jidani-evrei, vezi renumitul medic evreu german MENGELE aparat si protejat de Israel si America.

Pentru cine nu crede sa priveasca demisia papei care se face la ordinul lui Soros-Israel, de fapt, a inceput lupta pe fata impotriva Vaticanului, dar si a altor religii, precum ORTODOXIA pentru care au declansat al doilea razboi mondial si au implementat COMUNISMUL in lume si in Romania cu sprijinul regelui Mihai in perioada monarhista 1944-1947 si de care refuza sa vorbeasca academicieni romani pentru protectia acestui asasin si tortionar al neamului romanesc, fiind COMPLICI cu acest TORTIONAR de vita germana si nu romana.

PUTIN: “Ţări străine plătesc ONG-uri “pentru a influenţa cursul campaniei electorale. Ar fi de preferat să folosească aceşti bani pentru a plăti deficitul ţărilor lor”

http://www.gandul.info/international/putin-tari-straine-platesc-ong-uri-pentru-a-influenta-cursul-campaniei-electorale-ar-fi-de-preferat-sa-foloseasca-acesti-bani-pentru-a-plati-deficitul-tarilor-lor-9010485

Romania colonie feudala-fascista: Razboiul Putin-Moscova si Soros-Washington

https://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/2013/02/01/romania-colonie-feudala-fascista-razboiul-putin-moscova-si-soros-washington/

Islamiștii din Egipt spun clericii trebuie să aprobe împrumutul FMI

http://muslimvillage.com/2013/02/16/35538/egypts-islamists-say-clerics-must-approve-imf-loan/

Sursa : VOA News

CAIRO – Egipt principal partid extremist islamist spune un acord de împrumut de la FMI necesită aprobarea unui corp de învățații musulmani în noua constituție și are în vedere o acțiune în justiție pentru a vă asigura guvernul se lipeste de lege.

Caz ar putea seta un marcator pe măsura în care clericii vor avea un cuvânt de spus asupra afacerilor de stat în conformitate cu constituția islamist-o nuanță, care a fost semnat in dreptul în decembrie, după aprobarea acestuia într-un referendum.

Salafist Noul Partid spune acordului de împrumut, văzută ca vitală pentru alinarea o profundă criză economică, trebuie să fie aprobată de către un organism de cercetători seniori de la Al-Azhar, o instituție religioasă al cărei rol nou este încorporat în constituția.

Românii nu mai au încredere în Biserică

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/romanii-nu-mai-au-incredere-in-biserica-435329.html

Sondaj facut de CCSB, dupa standarde ESOMAR alta sursa particulara -privata a serviciilor de informatii straine care participa la manipularea sondajelor de opinie, dar si manipularea totala a natiei romane in toate domeniile din Romania si care privesc economia, industria, invatamantul, cultura, socieatea, finantele, activitatile militare sau de alta natura si care controleaza toate asociatiile, fundatiile, ONG-urile si IMM-urile din Romania. Despre ce vorbim?

Si, mai mult,  ca aceste sondaje si opinii private particulare sa aiba credibilitate in ceea ce sustin si afirma, implica si psihiatri.

“În timp ce mulţi români suferă de boli, nu au ce să mănânce sau unde să doarmă, reprezentanţii BOR se preocupă să strângă fonduri pentru a construi lăcaşuri de cult somptuoase, demne în a rivaliza cu edificiile megalomane comuniste. O altă cauză importantă este aceea că foarte mulţi dintre cei care merg frecvent la biserică sunt persoane în vârstă care, în mod normal, nu sunt incluse în aceste sondaje, dar şi faptul că mulţi români aleg să plece în străinătate, unde sunt atraşi de alte culte sau trăiesc în societăţi laice unde Dumnezeu nu ocupă un loc atât de important”, ne-a explicat psihiatrul Florin Tudose.

Florin TudoseDar, acest psihiatru Florin Tudose nu stie ca GENOCIDUL UMAN si HOLOCAUSTUL APOCALIPTIC din Romania sunt create de aceste asociatii precum CCSB sau GDS si ICR si alte zeci de mii de asociati si acest psihiatru e folosit si utilizat pe post de maimuta, sa sustina ce vor alti, adica Soros-Israel, azi au tinta Biserica Ortodoxa, maine pe Putin si asa mai departe.

Sondaje de opinie vs. Sondaje de manipulare

http://calinsatmarean.blogspot.ro/2009/11/sondaje-de-opinie-vs-sondaje-de.html

Cum ne putem da seama cit de serios si profesionist este un sondaj? Fragment din “Ghidul ESOMAR/WAPOR al Sondajelor de Opinie şi Codul Internaţional ESOMAR cu Privire la Practica Publicării Rezultatelor Sondajelor de Opinie Publică”.

Aceste date si informatii trebuia si trebuie sa le prezinte deputati si senatori in Parlamentul Romaniei, dar nu au facut acest lucru, deoarece atunci cand ajung deputati sau senatori isi fac si cate o mica plosnita –asociatie pe langa Paralamentul Romaniei, de unde sug banii si sangele poporului roman.

De foarte multi ani arat ca Romania finanteaza asociatii, fundatii si ONG-uri, IMM-uri romanesti si straine, ferme si agricultura particulara-privata, dar nimeni din clasa politica nu a incercat sa arate aceasta risipa imensa de bani care ajung la persoane particulare din tara si strainatate si sa stopeze acest lucru, din contra guita si ei: AUSTERITATE, RECESIUNE si CRIZA.

Dupa alegerile din 9 decembrie 2012, alesi nostri din Parlamentul Romaniei au obligatia sa solicite desfiintarea comisiilor prezidentiale Basescu, comisii alcatuite din membri GDS si ICR sau ai altor asociatii si fundatii, comisii cu care se distruge si se vinde Romanie si ataca si vaneaza toata clasa politica din Romania, prin santaj si dosare penale fabricate la comanda prin ascultarea telefoanelor sau urmarirea lor cu sprijinul angajatilor din SRI si SIE pe care-i conduc si dirijeaza dupa cum doresc acestia, asta e noua misune a servicilor secrete din Romania dupa 1989, urmarirea si santajul impotriva politicienilor romani.

Nu credeti, priviti cine a facut fotografii cu Ponta si Antonescu care se deplasau la scoala sau la serviciu si le-a prezentat mass mediei.

Reteaua Soros în România: GDS, ICR, Rosia Montana, structuri republicane, SIE, SRI

http://www.docstoc.com/docs/110115286/Reteaua-Soros-%C3%AEn-Rom%C3%A2nia-GDS-ICR-Rosia-Montana-structuri-republicane-SIE-SRI

Nu credeti, priviti ce face seful SRI: George Maior?

Ion Stan a declarat in Comisia Juridica ca a fost amenintat de directorul SRI George Maior cu inchisoarea.

Stan a mai spus ca daca va ajunge in plen va face dezvaluri. Credeti ca Stan va trage si alti politicieni dupa el?

De asemenea, e foarte important sa incetati finantarea asociatiilor, fundatiilor si ONG-urilor romanesti si straine, aceasta insemna propaganda mascata fascista straina impotriva statului roman si constituie o arma de supraveghere si santaj impotriva tuturor politicienilor romani.

Nu credeti priviti dragi politicieni: GDS si ICR si alte asociatii si fundatii va ataca la ordin strain si pe ce si cum va ataca?

Dragi politicieni romani treziti-va, sunteti atacati si santajati de aceste asociatii private pe bani nostri ai tuturor romanilor in tara si strainatate, iar pe alta parte acestia guita ca porci: CRIZA si spun ca nu sunt bani si trebuie inchise scolile si spitalele si reduc salariile si pensiile din comisiile prezidentiale Basescu.

GDS si ICR si alte asociatii controleaza toate institutiile statului roman din comisiile prezidentiale Basescu, sunt deasupra Paralamentului si Guvernului Romaniei, controleaza si numesc oameni in SIE, SRI si CSAT, numesc magistrati, judecatori si procurori, aresteaza pe cine vor si cand vor, vezi cazul Voicu arestat pe strada, ne asculta telefoanele, ne fabrica dosare penale, inchid scoli si spitale, reduc salariile si pensiile.

GDS si ICR sunt mercenarii regelui Mihai din comisiile prezidentiale Basescu, cei care vor destramarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania, conform Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria, declaratie care a fost inmanata regelui Mihai in luna iunie 1989 la Geneva, Elvetia si acesta este de acord cu aceasta declaratie si sustine destramarea Romaniei.

Asa se conduce Romania; CONSPIRATIV, MASCAT si FASCIST, priviti si stopati distrugerea Romaniei si exterminarea natiei romane:

schema masonica BUNA NOU AS

Share this:


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here