Acasă Istorie Dezvaluiri Senzational! Ofițeri SUA și NATO Capturați Operand în Buncărul Teroristilor Al-Nusra la...

Senzational! Ofițeri SUA și NATO Capturați Operand în Buncărul Teroristilor Al-Nusra la Est de Aleppo, Siria!

244
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares

Post de Redacția Superstation95

0990257def9e36e39ea94b2cedd7baef_XL

In conformitate cu două rapoarte venite astăzi din orasul Alep, cel puțin 14 ofițeri ai Coaliției militare a SUA au fost capturați în această dimineață la Est de Alep într-un buncăr teroriste de către Forțele Speciale Siriene.

Această poveste a aparut datorita unei Leaks de informatii catre Voltaire.net, care a anunțat, “Consiliul De Securitate este chemat sa se intruneasca într-o sedinta privata, vineri, 16 decembrie, 2016, de la ora 17:00 GMT, în timp ce ofițerii NATO au fost arestați în această dimineață de către Forțele Speciale Siriene într-un buncăr, la Est de Alep.”

Fares Shehabi MP, un proeminent Parlamentar Sirian și șeful Camerei de Comerț a orasului Alep a publicat numele ofițerilor Coaliției Militare Condusa de SUA pe pagina de Facebook la 15 decembrie (sublinierea noastră):

Mutaz Kanoğlu – Turcia
David Scott Winer – Statele Unite ale Americii
Shlomo David Aram – Israel
Muhamad Tamimi – Qatar
Muhamad Ahmad Assabian – Arabia Saudita
Abd-el-Menham Fahd al Harij – Arabia Saudita
Islam Salam Ezzahran Al Hajlan – Arabia Saudita
Ahmed Ben Naoufel Al Darij – Arabia Saudita

Muhamad Hassan Al Sabihi – Arabia Saudita

Hamad Fahad Al Dousri – Arabia Saudita

Amjad Qassem Al Tiraoui – Jordan
Qassem Saad Al Shamry – Arabia Saudita

Ayman Qassem Al Thahalbi – Arabia Saudita

Mohamed Ech-Chafihi El Idrissi – Maroc

În plus față de comunicatul aparut pe Voltaire.net, alt raport original au fost furnizate de către un jurnalist sirian cu baza in Damasc Said Hilal Alcharifi. In conformitate cu declaratiile lui  Alcharifi, ofițerii “NATO” capturati au fost identificati ca apartinand la un număr de state membre, inclusiv SUA, Franța, Germania și Turcia, precum și Israel. Aici este declarația lui (tradus din franceză):

“Datorita informațiilor primite, autoritățile siriene au descoperit sediul de rang înalt compus din ofițeri din Vest / NATO  în buncarul din subsol situat intr-o zonă aflata la Est de Alep și i-au capturat în viață. Unele nume au fost deja date jurnaliștilor sirieni, inclusiv mie. Naționalitățile lor sunt SUA, Franta, Marea Britanie, Germania, Israel, Turcia, Arabia Saudită, Maroc, Qatar etc. În lumina naționalității lor și tinand cont de rangul lor, vă asigur că guvernul Sirian are acum o foarte importantă captură, care ar trebui să le permită să poarte  negocieri directe cu țările care au încercat să-i distrugă.”

Deși aceste rapoarte inițiale descriu persoanele în cauză ca fiind  ofițeri “NATO”, e puțin probabil că ar fi fost prinsi purtand uniforma NATO intr-o operațiune sub acoperire și poate că ar fi mai corect sa fie etichetati ca memrii ai Coaliției US cu rang de ofițeri. Rețineți că primele rapoarte sugerează că acestia nu sunt “rebeli standard” de pe strada sau teroriști “jihad”, ci membri reali ai Coaliției de militari și comandanți ai US.

21WIRE a primit, de asemenea, rapoarte neconfirmate, ieri, că militanții au tras o rachetă în zona Ramousa și apoi au încercat, fără succes, sa obține mașini la Est de Alep. E posibil ca acest incident sa fie legat de rapoartele de astazi privind captura de agenți ai Vestului.

Acest raport de la Syrian Arab News Agency (sublinierea noastră):

“Acordul privind evacuarea militanților și armmamentului din cartierele de la Est de orașul Alep au fost suspendate după ce grupurile teroriste au încălcat termenii acordului, au spus surse speciale corespondentului SANA în Alep.

Sursele au declarat că suspendarea acordului va rămâne în vigoare până la obținerea de garanții care să oblige grupurile teroriste să respecte toate dispozițiile acordului, cu accent pe partea siriană care cere  respectarea deplină a acordului și a eforturilor de a pune capăt vărsării de sânge și de a restabili securitatea și stabilitatea întregului oraș Alep.

Mai devreme, reporterul SANA a spus că grupurile teroriste au încălcat acordul, ca acestea faceau contrabandă cu arme grele, inclusiv rachete TOW, mitraliere grele și ca au răpit persoane prin intermediul autobuzellor și mașinillor care transportă teroriștii și familiile lor in zona rurala aflata la sud-vest de orașul Alep.

Reporterul a adăugat că grupurile teroriste au tras obuze și chiar gloanțe trase de lunetisti asupra autobuzelor și ambulanțelor la trecatoarea al-Ramousseh, menționând că Semiluna Roșie Arabă Siriană (SARC) și Comitetul Internațional al Crucii Roșii (CICR), care supraveghează procesul de evacuare a trebuit să-și retragă toate autobuzele și mașinile de la trecatoare.

În ultimele 24 de ore, mai mult de 8079 teroriști și membrii familiilor lor au fost evacuați in cele zece loturi prin intermediul autobuzelor și ambulanțelor din vecinatatea cartierelor Salah-Eddin, al-Ansari, al-Mashhad și al-Zibdiyeh catre zona rurala aflata la sud-vest de oraș Alep”

Acest lucru ar putea ajuta la explicarea comportamentului isteric al Departamentului de Stat al SUA și al oficialilor din Vest la ONU care au cerut “încetarea imediată a focului” – în ciuda faptului că 99% din zona de  Est a Alepului a fost deja eliberata de forțele guvernamentale siriene.

Stabilirea unei reacții isterice a Vestului odata cu înfrângerea Al Nusra  in Alep au inclus si declaratii sălbatice, furibunde ale celor ce susțin că Armata Siriană a “dezlănțuit echipele morții”, pe proprii locuitori de la Est de Alep și a fost chiar descris faptul ca au loc “executii ale femeilor și copiilor în stradă” și “arderi de copii în stradă”, la fel de bine par sa fie mai mult decat fictive rapoarte circulate în mass-media din SUA, în principal, de catre Michael Weis de la Daily Beast, prin intermediul CNN, susținând că Armata Siriană a fost comis “violuri în masă” împotriva locuitorilor de la Est de Alep. Articolul său intitulat “Femeile din Alep Aleg Sinuciderea in locul Violului, Raport al Rebelilor,” a făcut o serie de acuzații ciudate, inclusiv:

“Activiștii și rebelii din orașul asediat supun populatia la execuții în masă, au început chiar și cu copii care au fost arsi de vii in momentul in care trupele lui Assad si iraniene și susținute de Rusia au intrat.”

Nu este surprinzator, faptul ca pe langa o declaratie anonima a unei “surse ONU”, Weiss susține că a primit informații de la nimeni altul decât mult discreditatul si finanțatul (SUA și Marea Britanie) pseudo “ONG “ cunoscut sub numele de Căști Albe.

Înapoi în septembrie, numeroase rapoarte au sugerat că un centru de comandă al Vestului situat în spatele teroristilor a fost vizat și distrus de o lovitura cu o rachetă rusă. Profesorul Michel Chossudovsky a scris:

“SUA și aliații săi au stabilit un Camera de Comanda pentru Câmpul de Operațiuni din regiunea Alep integrata cu personal din zona serviciilor de informații. Până când aceasta a fost ținta unei rachete rusești de atac de pe 20 septembrie, aceasta “semi-secreta” facilitate a fost operat de SUA, Britanici, Israelieni, Turci, Arabia Saudită și Qatar prin personalul din serviciilor de informații.”

Acest raport a fost nici recunoscut, nici nu a fost negat de către sursele din Coaliția SUA pana acum. Cu toate acestea, o importanta sursa oficiala din mass media Israeliana, The Times of Israel, a făcut un raport al incidentului.

Mai multe detalii despre această poveste în curs de dezvoltare in curand, vă rugăm să verificați din nou articolul.

Acesti “soldati” nu trebuie tratati ca prizonieri de razboi intrucat natiunile lor nu au declarat razboi Siriei, situatie in care Conventia de la Haga nu se poate nici aplica si nici cere!Ce aliati adevarati avem in NATO! Ce au facut in Jugoslavia fac peste tot acesti insetati de sange. Planul maret insa se duce de rapa iar singura metoda de oprire ar fi al treilea razboi mondial dar nu le convine ca atunci razboiul s-ar purta pe teritoriul SUA. Intre timp aduc armament la prosti si ii incita sa atace Rusia!


Raspandeste cu incredere
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here