Soros epureaza Guvernul Ciolos!

  193
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  de Catalin Tache

  Informatii de-a dreptul halucinante au ajuns in posesia noastra cu privire la sesizarile pe care unii ministri  secretari de stat le-ar fi facut unor structuri cu privire la modul cum au fost indepartati din Guvernul Ciolos! Pentru ca, acestora li s-ar fi cerut pur si simplu sa-si paraseasca posturile, sugerandu-li-se doar ca este nevoie sa se faca loc unor persoane sprijinite de reteaua de ONG-uri care reprezinta asa-numita „societate civila sorosista”.

  ciloguvern Soros epureaza Guvernul Ciolos!Mai mult chiar, se pare ca inclusiv doi ministri ar fi platit cu mandatele, dupa ce au intrat in dizgratia puternicului grup de influenta care, dupa cum se dovedeste pe zi ce trece, se bucura de atata trecere la premierul Dacian Ciolos. Iar situatia se anunta cu atat mai exploziva cu cat se vehiculeaza tot mai intens ca tocmai ce se pune la cale o noua epurare a guvernului tehnocrat, „tintele” fiind unii ministri considerati prea „nationalisti”. Asta in timp ce tehnocrate „bruxelleze” ca Anca Paliu Dragu, Raluca Pruna sau Cristiana Pasca Palmer nu pot fi atinse nici macar cu o floare…

  Primul „linsat”

  Adrian Curaj şi Patriciu Achimaş Cadariu au fost deja daţi afară din rândurile tehnocraţilor

  Dupa cum sustin sursele noastre, primul „cap” pus de Dacian Ciolos pe tava „sorosistilor” din tot mai influenta societate civila a fost cel al lui Patriciu Achimas Cadariu. Greu de aflat inca de ce si-o fi atras fostul director al Institutului Oncologic din Cluj-Napoca mania „fundamentalistilor” sustinatori ai unei guvernari eminamente tehnocrate, dar cert este ca „linsajul” mediatic la care a fost supus medicul Cadariu a dus la expulzarea acestuia din fruntea Ministerului Sanatatii. Si daca pe timpul sau a fost scandalul cu E-coli, iata ca aparitia ulterioara a unei alte orori, cea a pacientilor mancati de larve, s-a transformat, miraculos, intr-un omagiu adus de aceeasi societate civila actualului ministru al Sanatatii.

  cadariu Soros epureaza Guvernul Ciolos!

  Patriciu Achimaş Cadariu

  Iar daca tot a venit vorba de E-coli, sa nu uitam nici faptul ca ministrul Agriculturii a „ingropat” unul dintre cei mai curajosi antreprenori romani, dupa ce a inceput sa urle ca din gura de sarpe ca bacteria ar proveni de la Fabrica de Lactate Bradet. Pe care a sabotat-o astfel, aruncand-o in ghearele falimentului. Insa, considerat un „bruxellez” din „nucleul dur”, Achim Irimescu nu a primit nici macar o dojana, desi i-a adus la exasperare pe agricultorii si producatorii romani.

  Acuzat de colaborationism

  george soros Soros epureaza Guvernul Ciolos!

  George Soros

  Un caz similar este si cel fostului ministru al Educatiei, desi acesta parea a avea o pozitie mult mai solida in Cabinetul Ciolos, avand in spate o vasta experienta in structurile Comisiei Europene. Numai ca Adrian Curaj a intrat in „malaxorul” societatii civile, care a inceput sa-l „toace” dupa ce l-a acuzat de „colaborationism”, insa fara a preciza cu cine. Cert este insa ca, desi a rezistat ceva mai mult pe pozitie, chiar si dupa ce premierul Dacian Ciolos nu pierdea nicio ocazie publica sa-i mai zgaltaie un pic scaunul ministerial, Curaj a fost sacrificat si el pe „altarul” lui George Soros. Miliardarul ajuns, dupa ani de investitii masive in tot felul de ONG-uri, actionarul majoritar al „societatii civile” din Romania.

  „Fetele lui tata…”!

  In acelasi timp, alti membri ai Cabinetului Ciolos pot sa faca orice prostioara, ca „tata” nu se supara. Raluca Pruna mai ramane sa ceara gazarea detinutilor si sa xeroxeze abramburisticele proiecte de lege initiate, ca societatea civila tot se va face zid in jurul fostei traducatoare de la Bruxelles. De asemenea, desi s-a remarcat doar prin purtarea unui veritabil „razboi de gherila” cu institutia Bisericii, careia incearca sa-i taie orice finantare, ministrul Finantelor, Anca Paliu Dragu este considerata, de asemenea, „intangibila”. Ca si ministrul Mediului, Cristiana Pasca Palmer, careia i s-a ridicat chiar mingea la fileu prin alocarea unor sume uriase pentru tot felul de proiecte de sustinere a reabilitarilor „ecologice” de locuinte, pentru a i se asigura astfel o cat mai buna imagine publica.

  Mai vor capete!

  Si acesta este doar inceputul, pentru ca in cadrul Cabinetului Ciolos se fac presiuni imense pentru alte „decapitari”. Bineinteles, a ministrilor care nu sunt racordati direct la societatea civila. Si cum, pana acum cel putin, tot ceea ce a poftit miliardarul Soros s-a cam si indeplinit, este posibil sa asistam la noi schimbari ale structurii guvernului. Numai ca, desi Ciolos ar prefera varianta demisiilor ministrilor „vanati”, probabil ca va trebui sa-si asume noi remanieri, daca vrea musai sa bifeze „foaia de parcurs” a societatii civile.

  Au scris!

  Numai ca unii dintre cei „epurati” pana acum nu au stat cu mainile in san si s-au pus pe scris. Acolo unde trebuie! Si, repet, nu este vorba doar de decapitarea unor ministri plini, dar si a nenumarati secretari de stat, directori generali sau consilieri ministeriali. Care indiferent ca erau considerati apropiati de PSD, PNL sau oameni care munceau de amar de vreme in ministere, au fost „ejectati” pentru ca ar fi fost nevoie de noi posturi pentru a satisface setea de functii a unei parti a societatii civile. Numai ca unii dintre acestia si-au luat inima in dinti si au decis sa joace totul pe cartea colaborarii cu organele pe care le considera inca fidele principiilor statului roman. Si, fiindca exista inclusiv suspiciunea unor presiuni extrene in toata aceasta poveste naucitoare, cercetarile care se fac acum tin mai mult de siguranta nationala. Acum, ramane si de vazut daca statul roman mai este sau nu capabil sa gestioneze corect aceasta situatie de-a dreptul incendiara,barem pana cand nu este prea tarziu…


  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here