Stiri despre atacurile teroriste din Barcelona.

0
35
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Sondajul nostru

Articol pregatit cu temeinicie, de catre corespondent de Arges, Mihai Petrescu

[email protected]

 

In presa mondiala (inclusiv versiunea online a renumitei AlJazeera! [1]), din care spicuim informatii actualizate despre aceste evenimente tragice ce au cuprins Barcelona, se mentioneaza un bilant groaznic!:

 • 13 morti si,
 • 100 de raniti.

Atacurilor teroriste, au fost revendicate de catre gruparea ISIL (nu ISIS!, asa cum se vehiculeaza in o parte a mass-mediei romanesti!), grupare terorista ce mai este “poreclita”” de lumea internationala drept “Daesh” [2], acronim arabesc, ce nu este preferat de catre acesti teroristi, intru-cat in limba araba, cuvantul  “Daesh, semnifica ceva nepoliticos, sau urat!, teroristii considerand acest acronim, o caracterizare drept “persoane ofensive, ostile”.

Intr-un articol semnat de renumitul Prof Michel Chossudovsky, “Twenty-six Things About the Islamic State (ISIS-ISIL-Daesh) that Obama Does Not Want You to Know About” [3] , se afirma faptul ca Washingtonul (mai precis serviciile secret americane!), “este in spatele”Statului Islamic” .

Stat Islamic ce cuprinde denumirile ISIS-ISIL-Daesh, administratia Trump, fiind implicata in protectia teroristilor Al Qaeda, mai ales in atacurile lor teroriste asupra guvernului Sirian.

Prof Michel Chossudovsky, nu este “singura sursa jurnalistica”, ce acuza servicile secrete americane si israeliene, de implicare in sustinerea teroristilor statului Islamic!, mai precis de faptul ca acest stat islamic este INVENTAT! , de catre serviciile secrete americane, si israeliene (dupa alte surse documentare!).

Istoria relatiilor dintre administratia americana (prin intermediul serviciilor secrete americane, si / sau israeliene!), dateaza inca din vremea razboiului sovieto-afgan! [3].

Conform aceluiasi Prof Michel Chossudovsky [3], ISIL, a fost initial o anexa, afiliata Al Qaeda, creata de catre serviciile secrete americane, sustinuta si de alte servicii secrete, precum:

 1. MI6 britanic.
 2. MOSSAD-ul (partea “criminala” a MOSSAD-ului!..sunt zeci de documente, inclusiv in arhivele serviciilor noastre romanesti, despre “criminalitatea MOSSAD-ului”!).
 3.  ISI (Pakistan’s Inter-Services Intelligence), serviciile secrete pakistaneze.
 4.  GIP, Saudi Arabia’s General Intelligence Presidency, serviciile secrete arabe.
 5. Ri’āsat Al-Istikhbārāt Al-’Āmah ( رئاسة الاستخبارات العامة‎).

 

 

Brigazile ISIL, au fost implicate in atacurile  “US-NATO”  din Syria, indreptate impotriva  administratiei lui  Bashar al Assad.

O parte din teroristii ISIL, provin din “rebelii sirieni”, racolati de catre NATO si armata turca (ce le ofereau case pentru adapost!)[3].

“Atacurile teroriste revendicate de catre ISIL, vin ca răspuns, la apelurile adresate statelor care au participat la coaliția condusă de Statele Unite, luptând împotriva grupului jihadist din Irak și Siria”, afirma Amaq, preluat de catre renumitul cotidian britanic “”The Telegraph” [4].

Conform acestui comunicat oficial ISIL, atacurile revendicate de catre teroristii gruparii lor, au fost initiate si conduse, ca o razbunare pentru atacurile din Irak si Siria, ale statelor aliate SUA!.

Dar, orice om cu judecata cat de cat LOGICA!, se intreaba “De ce acesti teroristi, nu au atacat civili civilii “tarilor implicate in atacurile din Irak si Siria”,  dintr-un stat american”?

De ce sa atace teroristii ISIL, civilii “tarilor implicate in atacurile din Irak si Siria”, tocmai pe “meleagurile spaniole”, si nu pe alte “meleaguri”?

Din cate stim, Spania nu a trimis soldati in Siria, pentru “a-i deranja pe cetatenii ortodoxi” de acolo.

O analiza din alt punct de vedere, implica fortele de sustinere al guvernului Bashar al Assad.

LOGIC, ar fi fost ca aceste atacuri sa fie initiate de catre fortele ostile “SUA and company”, respectiv sustinatorii locali sirieni ai guvernului Bashar al Assad, ci nu teroristii ISIL! care sunt sustinuti de catre “serviciile secrete americane and company”, pentru a combate sustinatorii  guvernului Bashar al Assad!.

Adica, in conformitate cu  “LOGICA TERORISTILOR ISIL”, coroborat cu informatiile acuzatoare la adresa ISIL(REFERITOR la  implicarea lor in atacurile chimice din Siria),  atacurile teroriste din Barcelona,  au fost initiate de ISIL, pentru ai razbuna pe ortodoxii Sirieni, morti in atacurile chimice?

Este un “NON-SENS TERORISTIC”, NON-SENS,  credibil doar de catre oamenii naivi , si necunoscatori ai ”originilor cauzeolor ideologico-religioase, ale  terorismului international”.

Ca si cand, populatia civila ortodoxa siriana, macelarita de “teroristii ISIL”” (sustinuti de serviciile secrete americane, britanice, israeliene, arabe, si pakistaneze), i-au rugat pe acestia (teroristii ISIL!) sa ii razbune, prin masacrarea tocmai pe meleagurile…spaniole..a “civililor  tarilor participante la masacrul civililor sirieni ortodoxi!”..

Cine ar putea crede , un astfel de scenariu pueril si ILOGIC?

 

 

 

[1] http://www.aljazeera.com/news/2017/08/isil-claims-responsibility-van-attack-barcelona-170817193535815.html

[2] https://www.quora.com/Whats-the-difference-between-ISIS-and-ISIL-1

[3] http://www.globalresearch.ca/twenty-six-things-about-the-islamic-state-isil-that-obama-does-not-want-you-to-know-about/5414735   

[4] http://www.telegraph.co.uk/news/2017/08/17/everything-know-barcelona-terror-attack/


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here