Acasă Jurnalul Bucurestiului Anchete Studiu: Glifosatul prezent în cele mai multe din produsele de igiena cauzeaza...

Studiu: Glifosatul prezent în cele mai multe din produsele de igiena cauzeaza cancer

409
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

De Natural Blaze

Videoclipul ar putea parea ca are un titlu șocant privitor la banalele tampoane, dar aceasta este din pacate realitatea, pentru ca toate motivele invocate sunt corecte din punct de vedere stiintific. Un studiu recent a constatat ca cele mai multe din produsele de igiena din bumbac sunt puternic contaminate cu glifosat din pesticidele utilizate la tratarea culturii – ceea ce înseamnă că produsele de îngrijire personală, care sunt cele mai aproape de tine, reprezinta un pericol?

Când majoritatea oamenilor se gandesc la existenta culturilor cu OMG, ei uita de fapt ca Monsanto are in America de Nord zone mari de suprafața cultivate cu bumbac – o mare parte din aceasta suprafata fiind adânc inradacinata în chiar inima Texasului. Chiar dacă nimeni nu si-a propus sa manance bumbac, acesta este încă un produs de consum cu care venim în contact extrem de apropiat.

Îmbibat cu Glifosat, bumbacul devine un lucru serios, extrem de periculos in special din cauza plasarii sale într-o zona sensibila, de absorbție a corpului – cea pe care femeile o iau, de obicei, mereu in calcul din dorinta si grija de a o proteja.

Asta ca să nu mai vorbim, de prezenta materialului transgenic al OMG-ului în sine? Ce face un tampon de bumbac GM asupra microbiomului prețios al sănătății reproductive feminine? Vezi mai multe detalii despre studiu și totodata si punctele de vedere ale autorului in cele ce urmeaza.

Cercetătorul independent Melissa Dykes prin intermediul Truthstream Media scrie:

Un nou studiu de la Universitatea din La Plata a constatat că: doar 85% din produsele din bumbac, cum ar fi tifon, bile de bumbac, tampoane de fata, tampoane interne, tampoane externe, etc. au fost testate ca fiind pozitive pentru glifosat. Un alt test pozitiv pentru metabolitul său AMPA, a confirmat prezenta acestuia in  62% din produsele testate, in conditiile in care acest compus a  fost gasit ca avand un potential de 1.000 de ori mai toxic în organism. Probele de tifon testate au iesit pozitive 100%.

Prin Infobae (tineti minte ca aceasta pagina a fost tradusa în limba engleză de la o sursă de știri argentiniana.)

“The result of this research is very serious. When you use cotton or gauze to heal wounds or personal use hygienic, does thinking they are sterilized products, and results that are contaminated with a carcinogenic substance,” said pediatrician Vazquez Medardo Avila.

tradus in romaneste:

“Rezultatul acestei cercetari este foarte grav. Când utilizați bumbac sau tifon pentru a vindeca ranile sau in uz personal igienic, te gândesti că sunt produse sterilizate, și constati ca sunt de fapt contaminate cu o substanță cancerigenă, a spus pediatru Vazquez Medardo Avila.

Autorul subliniază că peste 90% din bumbacul utilizat in SUA provine de la OMG (PSMG), bumbac făcut să reziste la dozari suplimentare de glifosat.

Câteva modalități de combatere a Tampoanele cu OMG:
 1. Femeile sensibile vor observa o diferenta imediat prin trecerea la tampoane organiceserios.
 2. Tampoane sunt mai sanatoase, deoarece nu se opresc fluxul de alte materii care se presupune că părăsesc uterul prin procesul de auto-curatare din fiecare lună. Puteți folosi organice de unica folosinta, dar ia în considerare si utilizarea de tampoane prelavabile și reutilizabile prin care economisiti bani.
 3. Cupele sunt prea mari, deoarece acestea funcționează ca si tampoanele, dar permit aceleași fluxuri ca si tampoanele. Ele sunt practic etanșe și pot fi prespălate și refolosite.
 4. Știați că puteți face propriile tampoane? Puteți, de asemenea tăia toate acestea din burete natural. Apoi, aveți posibilitatea fie să-i aruncați, pe oricare din ei, fie sa-i spălați și reutilizati.

Aveti orice fel de informații care fac sa te intrebi despre provenienta materiei prime din hainele de bumbac? Dacă este posibil, treceti la haine de bumbac organice, lenjerie de pat și cearceafuri. Noi credem ca persoanele sensibile vor observa o mare diferenta – o mare ușurare, chiar!

 

***

 

In loc de concluzie: “Monsanto te iubim ca … ca tine nu gasim!”


  Raspandeste cu incredere
  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
   1
   Share

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

  Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

  Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

  Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

  Please enter your comment!
  Please enter your name here