Acasă Jurnalul Bucurestiului Informatii Subiectiv de Tulcea : Tulcea, judeţ model…

Subiectiv de Tulcea : Tulcea, judeţ model…

140
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tulcea, judeţ model în cadrul campaniei „Fără penali în funcţii publice“

Deși județul Tulcea este unul dintre fief-urile PSD, alături de Teleorman, Giurgiu, Călărași, Constanța sau Argeș, oamenii și-au arătat nemulțumirea față de guvernarea actuală susținând campania demarată de USR, „Fără penali în funcţii publice“.

Preşedintele USR, deputatul Dan Barna, a anunțat că Tulcea este un judeţ exemplu în cadrul campaniei de strângere a semnăturilor pentru iniţiativa cetăţenească, după ce a primit peste 4.000 de semnături strânse de organizaţia judeţeană a PNL.

La nivelul judeţului Tulcea, potrivit preşedintelui organizaţiei judeţene a USR, Bogdan Paul Negrea, s-au strâns peste 24.000 de semnături.

„Dacă până nu demult, printre cele 21 de judeţe, judeţul cu cel mai bun procent între numărul de semnatari şi populaţie era Sibiul şi aveam un pic de mândrie, acum pot spune cu toată recunoştinţa şi cu certitudine că Tulcea este cel mai fără penali judeţ din România pentru că aici avem circa 10% din cetăţenii judeţului care au semnat pentru această iniţiativă, ceea ce este un rezultat fabulos“, a afirmat, într-o declaraţie de presă susţinută pe faleza oraşului Tulcea, deputatul Barna.

El a primit din partea preşedintelui organizaţiei judeţene a PNL, Ştefan Ilie, un dosar cu 4.023 de semnături strânse de liberali în cadrul campaniei „Fără penali în funcţii publice“, scrie Agerpres.

„Cu această iniţiativă, 4.000 de semnături aduse în mod formal şi organizat, Tulcea este un exemplu“, a mai spus deputatul USR.

Ținta campaniei: un milion de semnături

Preşedintele Barna a amintit că obiectivul campaniei este de a strânge un milion de semnături, în contextul în care unele primării au invalidat listele primite din partea partidului.

Potrivit sursei, până în prezent, s-au strâns peste 800.000 de semnături la nivel naţional.

La rândul lui, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Ştefan Ilie, a susţinut public ideea de a propune împreună iniţiative legislative în beneficiul populaţiei din judeţ, acesta fiind în opinia lui un prim pas în perspectiva unei alianţe politice.

„Poate este un prim pas pentru a face o alianţă puternică. Poate la următoarele alegeri locale vom bate palma împreună şi vom aduna oameni capabili care vor să dezvolte acest loc minunat“, a afirmat liderul liberalilor tulceni.

La eveniment a fost prezent şi preşedintele filialei teritoriale a platformei România 100, Marian Machedon, care a declarat presei că a predat USR circa 230 de semnături pentru campania „Fără penali în funcţii publice“.

Incidente în țară

Campania nu a fost lipsită de incidente. În anumite localități, Poliţia Locală şi Jandarmeria au împiedicat strângerea de semnături, iar voluntarii au fost agresați sau hărțuiți. Mai mult, la Tulcea și Constanța corturile USR au fost vandalizate, fără ca poliția să intervină.

Campania de strângere a semnăturilor continuă până la sfârşitul lunii august, iar zilele acestea voluntari şi membri USR se deplasează în judeţ, în cadrul caravanei #fărăpenaliînfuncţiipublice.


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here