Acasă Stiinta & Tehnica IT-Tehnologia Informatiei Tehnologia si lumea digitală se intalnesc la Mega Mall, in...

Tehnologia si lumea digitală se intalnesc la Mega Mall, in cadrul celui mai mare eveniment de competente digitale si programare

121
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

In weekendul 22-23 octombrie, Mega Mall gazduieste Out4Coding, cel mai mare eveniment dedicat competentelor digitale si de programare. Pasionatii de tehnologie vor avea astfel ocazia sa patrunda in lumea digitala si sa descopere tainele utilizarii Internetului si dispozitivelor smart.

Organizat de catre Digital Citizens Romania, sub egida “Saptamanii Europene a Programarii”, evenimentul promoveaza competentele digitale si incurajeaza programele educative care vizeaza dezvoltarea competentelor digitale/de programare aplicata si utilizare a tehnologiei.

Evenimentul aduce tehnologia intr-un spatiu prietenos pentru copii, tineri si adulti, contribuind la procesul de formare al viitorilor si actualilor cetateni digitali. Pe parcursul celor doua zile de activitati, participantii vor putea lua parte gratuit la ateliere interactive de dezvoltare a competentelor digitale si sesiuni de informare si educare cu privire la utilizarea responsabila a tehnologiei si a mediului online.

Impartit in 10 sesiuni, Out4Coding va debuta pe 22 octombrie, ora 10:00, cu sesiunea dedicata pasilor necesari in crearea unui blog. Alte teme abordate in prima zi vizeaza siguranta in mediul online, programarea cu ajutorul blocurilor de cod, precum si integrarea internetului si noilor tehnologii in familie si tainele programarii si ale modelarii robotilor. Cea de-a doua zi va dezbate teme precum  „Promoting yourself online”, Easy coding- html for websites” si „Visual Coding”. La final, toti participantii vor primi din partea organizatorilor Diploma de Participare.

Sesiunile se vor desfasura la etajul 2, in zona de evenimente de langa food court, in intervalul orar 10-20 (sambata) si 16-20 (duminica) si se adreseaza atat copiilor si tinerilor, cat si adultilor si seniorilor. Agenda completa a evenimentului este disponibila pe pagina evenimentului: http://www.digitalcitizens.ro/2016/10/10/agenda-out4coding-22-23-octombrie/. Accesul se va face in baza inscrierilor utilizand urmatorul formular: https://digitalcitizens.typeform.com/to/CTKprt

Out4Coding este organizat de Digital Citizens Romania – o comunitate formata din adepti ai domeniului digital, experti si inovatori digital, impreuna cu o serie de alti parteneri.

Despre Mega Mall

Mega Mall este cel mai complex proiect de retail al grupului de investitii si dezvoltare NEPI. In urma unei  investitii de 165 de milioane de euro, acesta acopera in total 230.000 metri patrati, fiind in prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafata construita din Romania. Mallul dispune de un spatiu inchiriabil de 77.000 de metri patrati, dispusi pe 4 niveluri, si gazduieste in prezent 220 de magazine, dar si o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 7 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperis. Mega Mall aduce si o serie de premiere in retailul romanesc, care le ofera bucurestenilor experiente unice de divertisment: sala de fitness WorldClass, de 2.500 de metri patrati, dotata cu o piscina semi-olimpica, cinematograful Cinema City cu 14 sali si tehnologia 4Dx, un nou concept de spatii de distractii cu casino, deschis non-stop, un sports bar, unde pot fi urmarite transmisiuni sportive live, dar si un loc de joaca, adus de Gymboland, pentru copiii de toate varstele.

Mega Mall gazduieste unele dintre cele mai mari reprezentante ale magazinelor de fashion, incaltaminte, ingrijire si accesorii din tara, precum H&M, Zara, Koton, Mango, Marks&Spencer, Peek&Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Stradivarius, Orsay, Adidas, Nike, Lee Cooper, Tom Tailor, Douglas, NEXT, Hilfiger Denim, Musette, Hervis, Bata, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti si Aldo. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz, Marks&Spencer Food din Romania.

Contact

The Public Advisors – Simona Isac, Public Advisor, The Public Advisors: [email protected] / 0753 300 701

NEPI – Corina Olteanu, Group PR Manager / [email protected] / 0730 202 283


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here