Acasă Jurnalul Bucurestiului Societati comerciale TOCMAI.RO – CEL MAI MARE SITE...

TOCMAI.RO – CEL MAI MARE SITE DE ANUNTURI DIN ROMANIA

181
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

București, 20 ianuarie 2014 – În 2013, tocmai.ro a fost cel mai mare site de anunțuri gratuite din România, conform rezultatelor SATI – Studiul de Audiență și Trafic Internet. Mai mult, în luna  noiembrie, site-ul a ocupat prima poziție în ceea ce privește numărul clienților unici  în topul site-urilor din toate categoriile, din România. 

Înregistrând un total[1] de peste 326 de milioane de afișări în luna noiembrie și peste 306 de milioane de afișări în luna decembrie, tocmai.ro s-a menținut în topul celor mai accesate website-uri din România și a ocupat primul loc în categoria site-urilor de anunțuri, atât în privința numărului afișărilor, cât și a vizitelor și clienților unici. În luna noiembrie, tocmai.ro și-a adjudecat primul loc în top nu numai în ceea ce privește numărul afișărilor, ci și privind numărul clienților unici[2] (3.773.495) din rândul tuturor categoriilor de site-uri, conform rezultatelor SATI pentru luna noiembrie 2013.

În  2013, numărul anunțurilor postate pe site a cunoscut o impresionantă creștere de 70%, față de anul precedent. În ultimele trei luni ale  anului 2013, categoria cu cel mai mare număr de anunțuri postate a fost Auto, însumând cca. 30% din totalul anunțurilor. Pe locul al doilea s-a situat categoria Imobiliare, cu aproximativ 18% din total, iar pe locul al treilea  este categoria Electronice și Electrocasnice, cu cca. 16%. În ceea ce privește topul celor mai dinamice județe, cu cele mai multe anunțuri postate în 2013 în lunile octombrie, noiembrie și decembrie, pe primul loc se situează Bucureștiul, urmat de județele Cluj, Iași, Brașov și Constanța.

tocmai.ro oferă utilizatorilor săi o experiență de vânzare și cumpărare simplă și rapidă, axată pe eficiență. Interfața simplă este la îndemâna oricui, iar modul de selecție este structurat în funcție de localitatea în care se vând produsele și serviciile. Astfel este asigurată obținerea unor rezultate relevante pentru utilizator, care conduc către o tranzacționare mai rapidă și mai simplă. Site-ul găzduiește anunțuri din diverse categorii precum: Imobiliare, Auto, Casă și Grădină, Modă-Articole personale, Electronice și Electrocasnice, Agro-Animale, Hobby – Sport – Turism, Afaceri și servicii, Locuri de muncă și Diverse.

„Promisiunea noastră este îndeplinită: rezultatele remarcabile obținute dovedesc faptul că, într-adevăr, utilizând tocmai.ro, <<Vinzi și cumperi, simplu și rapid>>. Românii consideră site-ul nostru un partener de încredere în achiziționarea sau vânzarea produselor și serviciilor la nivel național. În contextul actual, în care numărul celor care au acces la internet se află pe un trend ascendent, considerăm că potențialul de dezvoltare al pieței este unul important.”, a declarat Ștefan Tocca, General Manager tocmai.ro.

###

Despre tocmai.ro:

Fondat în iunie 2009, tocmai.ro este în prezent cel mai mare site de anunțuri din România, conform SATI, cu peste 306 de milioane de afișări în decembrie 2013. Acționarul majoritar al tocmai.ro este compania  norvegiană Schibsted, cea mai mare companie de site-uri de anunțuri online din Europa, care operează site-uri de anunțuri în peste 44 de țări din lume, precum: Franța, Italia, Spania, Brazilia, Suedia, Norvegia etc.

tocmai.ro oferă companiilor posibilitatea de a achiziționa spațiu publicitar pe site pentru a-și promova produsele și serviciile prin intermediul bannerelor. Fiind vizibile unui număr de peste 3,5 milioane de utilizatori unici lunar, bannerele de pe site-ul tocmai.ro asigură  o vizibilitate sporită la nivel național sau local, oferind un spațiu de expunere eficient targetat doar către acei vizitatori interesați de categoria de produse sau servicii promovate.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați site-ul tocmai.ro.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm contactați:

Roxana Dibă

Manager, Consumer Division

GolinHarris Bucureşti

Tel. 0740 021 275

Email: [email protected]


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here