Acasă Uncategorized TOP 5 DEZINFORMĂRI MASS-MEDIA

TOP 5 DEZINFORMĂRI MASS-MEDIA

107
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 16
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  16
  Shares

1.NU EXISTĂ DEMOCRAȚIE FĂRĂ PARTIDE ȘI POLITICIENI.
FALS! Comunitățile locale din Elveția, Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Noua Zeelandă, Australia, Singapore funcționează fără interfață politică, fără reprezentanți numiți consilieri în primării. În Islanda, democrația funcționează fără partide și politicieni, inclusiv la nivel central (nu există parlament de reprezentanți). Cetățenii votează DIRECT legile făcute de guvern (Islanda) și hotărârile luate de primării, mai mult, comunitatea vine cu propuneri care OBLIGATORIU sunt supuse la vot direct, comunității respective. Cetățenii controlează direct cheltuirea banului public, decide direct achizițiile publice și furnizorul de bunuri și servicii (clientela politică nu există, toate contractele publice sunt decise direct de cetățeni).

2.NU EXISTĂ DEMOCRAȚIE PARTICIPATIVĂ, CI DOAR REPREZENTATIVĂ.
FALS! Administrația centrală din Elveția, Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Noua Zeelandă, Australia, Singapore dar și din alte țari vestice (cum ar fi Regatul Unit al Marii Britanii), deși este reprezentată prin parlamente de partide și politicieni care votează legile în numele cetățenilor, nu face acest lucru fără a iniția referendumuri naționale OBLIGATORIU aplicabile prin care consultă cetătenii asupra principalelor legi. Mai mult, orice decizie strategică (cum ar fi, aderarea la UE, parteneriate cu NATO, orice alt parteneriat strategic, aplicarea directivelor UE, privatizările, vânzarea resurselor și terenurilor către străini etc) nu se ia de către parlament (chiar dacă guvernul decide) fără a iniția referendum național OBLIGATORIU! Partidele și politicienii reprezintă cetățenii prin consultare directă interactivă.

3.SCUTURILE ANTI-RACHETĂ ȘI BAZELE NATO IMPLANTATE ÎN ORIENTUL MIJLOCIU ȘI EUROPA SUNT NECESARE PENTRU A MENȚINE PACEA ÎN LUME.
FALS! Coincidență, aceste scuturi sau baze au fost implantate STRICT în coasta Rusiei! Deci, scopul principal este de a ataca Rusia sau a riposta în cazul unui atac provocat al Rusiei (pe bază de pretexte), pentru a pune mâna pe bogățiile sale imense în cazul în care nu se va reuși printr-o marionetă politică care să facă legi favorabile ocultei mondiale, iar Rusia să fie cucerită pașnic (pe modelul României). Alt scop este de a vinde arme statelor slabe, dar foarte bogate în resurse, prin provocarea de conflicte locale sau atacuri teroriste. Culmea, NATO a bombardat în numele democrației, STRICT țările foarte bogate în resurse cum ar fi Irak, Siria, Libia, Afganistan etc. Nu au fost interesată să instaureze democrația americanoidă în Gabon, Etiopia, Sudan, Nigeria, Benin (acele țări nu au petrol, gaze, minereuri, metale rare etc).

4.VACCINURILE PREVIN RĂSPÂNDIREA BOLILOR ȘI ÎNTĂRESC IMUNITATEA ORGANISMULUI.
FALS! Logică elementară! De ce bolile sau înmulțit, cazurile de cancer și atacuri cerebrale cresc alarmant an de an, farmaciile prosperă (sunt una lângă alta) în ciuda faptului că medicina a devenit revoluționară și știința are progrese exponențiale? Apoi, CINE a provocat acești viruși care constituie pretextul vaccinărilor obligatorii?

5.O DUCI PROST CETĂȚENE PENTRU CĂ NU AI ALES BINE!
FALS! Implantul mental că TU alegi democratic, că ai câștigat dreptul de a vota, că trebuie să votezi bine dacă vrei să ai bunăstare ca cetățean, ca doar tu, cetățene ești vinovat că o duci prost pentru că nu ai votat bine etc, iată alte manipulari ușor demontabile printr-o logică de clasă primară! Cum poți alege BINE dintre cancer și SIDA? Dintre ciumă și holeră? Mintea cocoșului, nu? Că orice ai alege (democratic) este un rău mai mic sau mai mare, care tot letal va fi mai devreme sau mai târziu! Mass-media promovează doar gangsteri, care se numesc politicieni, marionete a celor care controlează televiziunile, poporul alege CE VEDE, în speranța că va vota bine până la urmă, deci?!


Raspandeste cu incredere
 • 16
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  16
  Shares

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here