Acasă Istorie Dezvaluiri "UCRAINA IN FLACARI", Controversatul Film Documentar Realizat De Oliver Stone (film intreg,...

"UCRAINA IN FLACARI", Controversatul Film Documentar Realizat De Oliver Stone (film intreg, HD, 16+)

248
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 8
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  8
  Shares

Documentarul Lui Oliver Stone A Fost In Cele Din Urma Difuzat De Televiziunea Rusa “PEH”


IMPLICAREA SÂNGEROASA A AMERICII ȘI A CIA. LEGĂTURI CU ELEMENTE NAZISTE ALE UCRAINEI DIN TRECUT ȘI DIN PREZENT


FULL LENGTH FILM ” UKRAINE ON FIRE ” BY OLIVER STONE , AMERICAS BLOODY INVOLVEMENT AND THE CIA TIES WITH NAZI ELEMENTS OF UKRAINE’S PAST AND PRESENT ( VIDEO FILM)

Preluare Rossia Today

Filmul integral in engleza si dublat apoi in lb. rusa aici (FULL VIDEO FILM):

UN controversat film documentar produs de regizorul american Oliver Stone și difuzat deja la televiziunea rusă prezintă revoluțiile Ucrainei din 2004 și 2014, organizarea revoltelor, instigate din exterior și planificate cu participarea SUA.

Postat pe YouTube și proiectat de la nivel national de Televiziunea Rusa “REN TV” pe 21 Nov. 2016, filmul, intitulat Ucraina pe Foc, prezinta caracteristici specifice Ucrainei si pe fostul președinte demis Viktor Ianukovici, președintele rus, Vladimir Putin, și Vitaly Zakharchenko, cel care a servit ca ministrul de interne ucrainean sub Ianukovici, discutând despre evenimentele care au dus la și în urma revolutiei “(EURO)Maidan”, revoluția din 2014.

Oliver Stone, un premiat director de film, care este si un critic fervent al regimului de la Washington, si al politicii externe a democratilor progresisti, nu este străin de controverse și are o lungă istorie de filme politice la fel de controversate.

De asemenea, el a regizat in 2015 “Snowden”, un film biografic despre fugarul pe atunci si fost agent NSA, cel care a transformat denuntatorii de integritate ai sistemului in ceea ce sunt ei azi. Adica oameni respectati si iubiti de toti activistii pentru libertate din lumea intreaga!

Regizorul ucrainean american Igor Lopatenyuk, a fost cel care a criticat vehement filmul pentru unilaterala portretizare a evenimentelor de la Kiev, iar impreuna cu un alt cetățean ucrainean pe nume Andrei Nezvany a postat o petiție online, cu două zile înainte de prezentarea filmului in premiera la televiziune  cerand ca prezentarea să fie interzisa pentru că “falsifică faptele” și ar putea “provoca proteste în masă în Ucraina”.

“Ucraina pe Foc” a fost făcut de companie din Los Angeles, Another Way Productions deși sursa de finantare a proiectului nu este foarte clara.

CIA a protejat naționaliștii ucraineni în URSS

Filmul raporteaza că CIA a colaborat îndeaproape cu Ucraina si cu organizațiile naționaliste de aici împotriva URSS, încă din 1946, folosindu-le ca surse de contrainformații. Recent declasificatele documente ale CIA stau mărturie pentru acest lucru.

Potrivit filmului, “până la sfârșitul anului 1941, singuri, naționaliștii ucrainieni au ucis între 150.000 și 200.000 de evrei în teritoriul ocupat de germani în Ucraina,” și urmare a “alianței puternice” le-au permis să scape de judecata, după al doilea razboi mondial în Europa, situatie în care CIA i-a ajutat să se ascundă.

De exemplu, filmul spune că Mykola Lebed, un naționalist ucrainean și un activist care a fost personal responsabil pentru uciderea în masă a polonezilor din Ucraina, din regiunea Volyni aflata sub ocupație nazistă în al doilea razboi mondial, a fost transferat apoi în SUA, unde a murit în 1998, fără sa fie vreodată judecat pentru crime de război.

Dar colaborarea americanilor cu naționaliștii ucraineni nu s-a sfârșit aici, susține filmul.

SUA a fost în spatele Revoluției Portocalii din 2004

În 2004, Ucraina a devenit un câmp de luptă între Rusia și Occident. Candidatul pro-rus Viktor Ianukovici a câștigat alegerile prezidențiale, deși procesul a fost afectat de numeroase acuzații de intimidare și votul a fost masiv trucat, mergandu-se pana la otrăvirea candidatului pro-Occidental, Viktor Iușcenko.

În final, Victor Iușcenko, a cărui soție a fost un angajata a Departamentului de Stat al SUA în timpul administrației Reagan, a obținut) președinția datorită unui protest pașnic pe care filmul sugerreaza ca a fost inspirat din afara țării, rezultând într-o repetare a alegerilor.

Ulterior, vocea de pe ecran povestește ca guvernul Iuscenko nu a reușit să efectueze reformele promise și proiectul “democrație” s-a și împotmolit în sine în necinstite activități, uneori chiar ilegale.

Rusia nu a vrut să plătească pentru alegerea pro-Europa a Ucrainei

Viktor Ianukovici a devenit următorul președinte ucrainean, dar discuțiile sale cu UE nu au mers bine.

“Ne-am bazat pe Fondul Monetar Internațional [FMI]… Dar pentru un an întreg ne-au fost oferite doar opțiuni inacceptabile … Rusia a fost ultimul resort. Rusia ne-a spus: “Suntem gata să lucram cu tine, ca parteneri, dacă luați interesele noastre în considerare”, a spus Ianukovici în film.

Comentând asupra introducerii de restricții de catre Rusia la comerțul cu Ucraina, Vladimir Putin spune că de la Kremlin s-a făcut acest lucru numai pentru că în caz de integrare cu UE “Uniunea Europeană ar fi fost, practic permis, să intre pe teritoriul nostru, cu toate bunurile sale, fără nici un fel de negocieri”.

“Am spus că, sigur, dacă Ucraina a decis să facă acest lucru, aceasta este alegerea sa și vom respecta, dar noi nu avem de gând să plătim pentru această alegere”, spune Putin în film.

Revolta din 2014, de asemenea, finanțata de SUA, spune filmul

În film, Zakharchenko ii spune lui Oliver Stone că autoritățile ucrainene știau că protestele au fost pregătite pentru 2015.

Dar brusca oprire de la integrarea în UE (după Rusia, Ucraina a făcut o contra-ofertă la scurt timp înainte de demiterea lui Ianukovici care a fost cauzata de semnarea acordului UE in cadrul summit-ului Parteneriatului Estic în Lituania, în noiembrie 2013) au accelerat procesul.

Organizațiile publice finanțate de NED, jurnaliștii care au primit in SUA granturi și canalele de televiziune create in zorii revoltei din Maidan au jucat un rol important, susține filmul. Ordinul de a alunga protestatarii cu forța a fost dat de șeful administrației prezidențiale, Serghei Lyovochkin, sub pretextul punerii unui pom de Crăciun in piata.

“Este o coincidență uimitoare, dar D-nul Lyovochkin este un prieten al multor politicieni americani”, documentarul raporteaza, aratand o fotografie a Asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru Afaceri Europene și Eurasiatice, Victoria Nuland.

Când Oliver Stone il întreabă pe Ianukovici daca “a simțit mâna Americii” în zorii revoltei, fostul președinte spune că multe delegații au venit in Ucraina, dar au luat partea protestatarilor, ceva ce a exacerbat conflictul si mai mult.

“Când protestatarii profita si ocupa clădiri guvernamentale, este acceptabil? Ar fi acceptabil dacă ambasadorul ucrainean ar veni la protestatarii din Ferguson și ar înmâna prajiturele sau ar acuza polițiștii americani? De ce Ucraina a fost tratata în acest mod?”

ukraine-on-fire

RBTH

http://www.youtube.com/watch?v=SvQpHTxv4dw


Raspandeste cu incredere
 • 8
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  8
  Shares

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here